fbpx

Empower JOU (V/M)

Kennismakingssessie
Boek nu

~ Ervaar de zachte kracht van Empower JOU (V/M) ~

Empower JOU (V/M) gaat over het bewust laten samenwerken van jouw mannelijke en vrouwelijke energie, zodat jij volop in jouw eigen kracht leert te staan.

Je kunt op verschillende manieren werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling & healing : ik laat je tijdens een kennismakingssessie graag kennismaken met mijn manier van werken met vrouwelijke én mannelijke energie. 

De combinatie van een gesprekssessie met een Reiki-behandeling laat je direct ervaren wat ‘Empower JOU’ voor jou kan doen. 

Voorafgaand aan deze sessie, ontvang je toegang tot de 6 modules van het online programma “Ruim je hoofd op en maak ruimte voor je Hart”. De tools en inzichten die je hiermee ontvangt zijn de fundering van Empower JOU (V/M). 

Doordat jij voorafgaand aan onze sessie al bezig bent gegaan met de modules uit het online traject, ben je je al bewuster geworden van je ‘wensen en lasten’, van je ‘krachten en klachten’. Daarover gaan we tijdens de 1 op 1 sessie in gesprek: we onderzoeken jouw hulpvragen, we kunnen meteen de diepte in op je meest prangende vragen én we verdiepen jouw proces met Reiki. 

Voor het ontvangen van een Reiki-behandeling lig je, gekleed en onder een deken, op mijn Reiki/massagetafel en mag je een stroom van liefdevolle, universele energie ontvangen die jouw hoofd direct meer in verbinding brengt met je lijf, met je hart en je buik.

Na deze sessie krijg je van mij een ‘voorstel op maat’ voor verdere coaching. Je mag het natuurlijk ook bij deze ene sessie laten, en lekker verder aan de slag gaan met de online cursus. Dat is helemaal aan JOU.

Wil jij een afspraak maken? Dat doe je via de knop ‘sessie boeken’.

Na het maken van de afspraak ontvang je binnen een dag de link naar de online omgeving, en tevens direct de betaallink voor de sessie en de cursus. 

Voor de sessie ben je welkom bij mij in Mill (Noord-Brabant). 

Tot gauw!