fbpx

“Anne, hoe zit het nou met jou?” vroeg ze nieuwsgierig.

We waren net klaar met de Reiki-behandeling en ik had haar daarvoor verteld over de energie-reinigende werking van salie(rook): “Je bent gedragswetenschapper, maar je hebt ook een hele alternatieve kant, he?”
Klopt. En precies daar geloof ik ook in: in de harmonie tussen die twee werelden. Harmonie en samenwerking tussen hoofd en hart, wetenschap en intuïtie, denken en voelen. Yinyang, mannelijke en vrouwelijke energie.
Lange tijd dacht ik dat je voor het één of het ander moest kiezen: wetenschap óf alternatieve hoek.
Ik geloof nu dat het samen mag. Dat ze elkaar juist aanvullen.
Ik voel me het beste bij die samenwerking: als “alles” mee mag doen.
En daar behaal ik de beste en meest duurzame resultaten mee, bij mezelf én mijn klanten.
Alles mag er zijn!

Ik ben Anne, moeder van Lyo en Yannay en vrouw van Yaniv.

Ik hou van mensen, (moes)tuinieren, reizen, natuur, prachtige gesprekken, empoweren, schrijven, tekenen, opvoeden, fotograferen, koken en kruidenzalfjes maken.

Met mijn bedrijf ‘Puur Anne – Empower JOU’ empower ik mensen om vanuit zachte daadkracht de wereld mooier te maken, te beginnen bij jezelf. Door vanuit ons Hart te gaan leven en onze (mannelijke en vrouwelijke) natuurlijke talenten volop te benutten.
Voordat ik voor mezelf begon, werkte ik 13 jaar lang als gedragswetenschapper en orthopedagoog in de jeugd/gehandicaptenzorg waar ik jongvolwassenen met gedragsproblemen mocht behandelen en hun begeleiders mocht coachen.
Die mannelijke, daadkrachtige en analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik vanuit mijn wetenschappelijke opleiding heb ontwikkeld, combineer ik sinds een aantal jaren met mijn vrouwelijke, intuïtieve en helende ‘hart-talenten’ (holding space, reiki, afstemming). En vanuit die balans ontstond de echte voldoening. Én de behoefte om te delen over de zachte kracht van een goede balans in mannelijke en vrouwelijke energie.

Ik geloof in leven vanuit je natuurlijke talenten. In al je mannelijke én vrouwelijke talenten ontdekken, omarmen en op zoveel mogelijk plekken en manieren inzetten. 

Mijn motto is ‘Empower JOU’, zet je jezelf in je Kracht (M/V)! Zodra jij jouw natuurlijke talenten gaat aanspreken en heel goed gaat luisteren naar wat er echt bij jou past, dan ga jij leven vanuit je Hart En daar maak jij niet alleen jouw eigen leven veel mooier van, ook dat van anderen!