fbpx

'Ruim je hoofd op en maak ruimte voor je Hart’

6 modules lang ‘op reis’ om jouw volle hoofd eens heerlijk op te ruimen, te herordenen, je gedachten te switchen en in lijn te brengen met je ware wensen en lasten, waarmee jij de weg naar je Hart vrijmaakt en vanuit veerkracht en vertrouwen hele andere keuzes durft te gaan maken!

Wat gaan we doen en wat ga jij leren tijdens dit traject?

“Het is heel bijzonder hoe je via “papier” je zelf als een soort ui afpelt en zelf zo inzicht en / of bevestiging krijgt van dat waar je mee aan de slag moet. Ook door de week opdracht leer je meteen anders tegen dingen/gebeurtenissen aan te kijken en mee om te gaan… En dat allemaal door eerlijk de modules te beantwoorden en te volgen!”

Natasja

“Deze cursus heeft voor mij veel “oud weten” wat weggezakt was weer bovengehaald en dat licht laten schijnen op deze levensfase. Ben me heel erg bewust geworden van mijn manier van reageren op bepaalde mensen. Ben me bewust geworden dat ik nog steeds in bepaalde patronen schiet en …heb daar wat in kunnen veranderen!

Zelf ben ik met pensioen en heb veel regie over mijn eigen tijd en invulling daarvan. Ik dacht dat ik daardoor vanzelf “relaxter” zou reageren. Dat is ook wel zo maar ik kwam er ook achter dat het bewuster reageren en zien wat daar door kan veranderen in je gevoel, in je relatie heel waardevol is. Nooit te oud om te leren….maar wat had ik graag deze cursus gehad toen ik jonger was, toen ik volop werkte, kleine kinderen had, druk was met het anderen naar de zin te maken. ( Vaak boos, onzeker, onmachtig) Ik gun deze cursus aan alle jonge vrouwen (en mannen) !!

Dank je wel Anne, liefs XXX”

Tineke

“Deze cursus zette mij in mijn kracht door de omschrijving (wetenschap) en de enorme herkenbaarheid van processen en levenservaringen van Anne. Het vanalles maar doen en aannemen als iets dat vanzelfsprekend leek in het verleden, o.a er altijd willen zijn voor anderen, me zelf onderschatten is met fijne, warme, begripvolle ondersteuning van Anne tijdens deze cursus omgebogen. Ik heb nu meer inzicht in en grip op gebeurtenissen en mag mijn talenten zien en trots zijn op mezelf.

Het lukt me aan de hand van deze cursus steeds beter om de juiste stappen te zetten. Eerst naar mijn gevoel gaan en wat zegt het mij? Hoe is mijn energiebalans? Vandaaruit de positieve draai geven naar waar ik me goed bij voel. ❤”

Anny

Make yourself a priority!

~Empower JOU ~