fbpx

Webwinkel

Empower JOU en ga vandaag nog aan de slag met één van de online trainingen. Helemaal in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo.

Zelfliefde, (Me-)Timemanagement & Tekentraining 

“Ik vond het belangrijk om de Me-time en de Liefde voor mezelf eens echt ‘zichtbaar’ te maken voor mezelf. Jouw cursus helpt hier enorm bij. Sommige dingen weet je misschien wel, maar je gaat ze niet bewust gaan gebruiken op momenten dat je het nodig hebt. En dat vind ik toch belangrijk. 

Ik ben ook helemaal vol van de tekencursus die erbij hoort.
De combinatie maakt dat ik gemakkelijker de dingen die voor mij belangrijk zijn (in het kader van meer zelfliefde voor mij) echt bewust zichtbaar kan maken. En dat geeft een heel bevredigend gevoel.
De aanvullende cursus time-management zorgt er dan weer voor dat er effectief tijd voor gemaakt wordt in mijn agenda. Kortom die zelfliefde die ergens verborgen lag, kan lekker beginnen stralen nu. Super tof gevoel. Bedankt voor je mooie training, Anne!”
Greet

Praktische Positieve Psychologie

“Zo leuk! Ik vind het elke keer weer een feestje om met de opdrachten aan de slag te gaan. Ik print er wekelijks eentje uit en hang ‘m op de koelkast, zodat mijn man ook ‘m ziet en weet waar we mee bezig zijn. Ik ben veel meer thuis met de meiden, maar uiteraard wil hij betrokken zijn en deze opdrachten geven zo’n fijne positieve wending aan ons ‘samenzijn’ en samen groeien als gezin!”

Romé van Nieuwenhuizen

We vinden het allemaal erg leuk om te doen.

We zijn bezig met de complimentenmuur, mediteren, valkuilen en we hebben onze droomvakantie besproken en zijn daar nu voor aan het sparen.
We hebben doordat je de oefeningen bespreekt voor komende week leuke gesprekken met elkaar en je bent echt op een andere, positieve manier met elkaar bezig.
We zijn er heel blij mee dat we dit zijn gaan doen!”
Astrid Evenhuis