fbpx

Het gaat er niet om of je er de allerbeste in bent of er bakken met geld mee verdient.

Het gaat er om dat je het met liefde en plezier doet, dat het je moeiteloos afgaat en dat het je een gevoel geeft dat je er toe doet!

Dat kan in contact met mensen zijn, als je die hartsverbinding voelt en écht luistert en aansluit bij wat de ander nodig heeft.

Dat kan zijn met stukken die je schrijft, schilderijen die je maakt, muziek die je speelt, liedjes die je zingt, gerechten die je kookt, kleding die je ontwerpt, fotos die je maakt, gedichten die je voordraagt, spelletjes die je verzint, interieuradvies wat je geeft, verhalen die je vertelt, een huishouden dat je runt, groente die je teelt, mensen die je verzorgt, kinderen die je aanmoedigt, etc.

Iets wat jij moeiteloos en met plezier doet en waarmee jij warmte uitstraalt, enthousiasme aanwakkert, liefde laat stromen, overzicht brengt in chaos, licht brengt in het donker, een lach op een gezicht tovert, rust creëert of sprankjes hoop doet oplaaien!

Bij jezelf of bij een ander.

Dát is: “Je natuurlijke talent(en) benutten”! En dit zijn de ultieme win/win – situaties: jij doet iets wat jóu energie geeft én je doet er wat goeds mee, iets waarmee je bijdraagt.

Aan je eigen (gezins)geluk of dat van een ander.

En als jij dit steeds bewuster gaat doen, met de intentie je te focussen op het zoveel mogelijk van zulke win/win-situaties creëren: dán Leef jij Talentgericht!

Hoe voel jij je als je jouw talenten inzet?

Liefs, Anne