fbpx
“Praktische Positieve Psychologie
voor het hele gezin”
Dé online training voor het hele gezin waarbij jullie samen werken aan meer geluk, saamhorigheid, positiviteit en zelfvertrouwen!

“Zo leuk! Ik vind het elke keer weer een feestje om met de opdrachten aan de slag te gaan. Ik print er wekelijks eentje uit en hang ‘m op de koelkast, zodat mijn man ook ‘m ziet en weet waar we mee bezig zijn. Ik ben veel meer thuis met de meiden, maar uiteraard wil hij betrokken zijn en deze opdrachten geven zo’n fijne positieve wending aan ons ‘samenzijn’ en samen groeien als gezin!”

Romé Nieuwenhuis

Moeder van 2 meiden (6 en 4)

Laten we eerlijk zijn, we kennen het allemaal: er wordt wel eens teveel gemopperd, gezeurd en geruzied. Jij raakt geïrriteerd, je partner raakt geïrriteerd, de sfeer wordt er niet gezelliger op. 

De kinderen kruipen het liefst achter de tv, playstation of ander scherm en als je heel eerlijk bent vind je dat wel best…  Het vreet energie, he,  om steeds maar weer als bemiddelaar of politie-agent te moeten optreden?

Het liefst zou je volop verbinding met elkaar hebben. Vaker echt contact maken, wat leuks doen met z’n allen, zonder dat irritatie, gezeur en frustratie de overhand hebben. En zonder dat het alsmaar geld kost. En daarbij, een dagje pretpark is leuk, maar de volgende dag is er niks veranderd…

Wil jij graag duurzame verandering van de sfeer in je gezin? Blijvend meer verbinding en meer positiviteit?

Wil jij in plaats van politie-agent en bemiddelaar ‘Bekrachtiger’ worden? Als spil van het gezin het beste uit jullie gezin halen?  

Doen dan mee met deze training voor jou én je gezin! 

❤ Omdat het je als mama zo goed doet om een fijne, positieve sfeer in huis te creëren.

❤ Om jullie te helpen focussen op álle prachtige kwaliteiten, verschillen en raakvlakken in jullie gezin

❤ Om de saamhorigheid in jullie gezin te vergroten

❤ Om de veerkracht en het zelfvertrouwen van jezelf, (je partner) en je kinderen te vergroten

❤ Om (nog) veel meer te genieten van je prachtige rol als moeder!

Want dat is toch wat we als mama allemaal willen: een fijne sfeer in huis?

Veerkrachtige kinderen met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

En natuurlijk mag er óók gemopperd worden, geplaagd en niet opgeruimd, dat hoort er ook bij!  

Maar hoe fijn is het als het vooral heel warm, positief, duidelijk en leuk is bij jullie thuis?

Als opvoeden in het teken mag staan van ‘heel fijn samenleven’? Van elkaar waarderen, om de raakvlakken én de verschillen? 

Dus hoe fijn zou het zijn om elke week geïnspireerd te worden in het vergroten van jullie gezinsgeluk? 

Hoe fijn zou het zijn om elke week leuke, speelse handvatten te krijgen om meer positiviteit te creëren? Meer veerkracht, saamhorigheid en zelfvertrouwen?

Met mijn ervaring als gedragswetenschapper, mens én moeder heb ik de 13 geluksstrategieën uit de positieve psychologie op een creatieve manier vertaald naar het gezinsleven. Ik heb ze omgezet in 52 praktische oefeningen en spelvormen die aansluiten bij élk gezin met een kind of kinderen in de leeftijd van 2 tot 14 jaar.

Geen ‘dit móet je doen’ of ‘dit is dé enige en beste manier’. Absoluut niet!

Met mijn tips en spelvormen ondersteun ik jullie eigen opvoeding op een luchtige en positieve manier. En ik vertel je waaróm het bijdraagt en wát het precies oplevert, zodat je inzicht krijgt in de geluksstrategieën en deze ook zelf op andere momenten kunt toepassen.

Met deze online training krijg je élke week, een jaar lang, een positieve opdracht met een speelse werkvorm die je direct kunt toepassen voor meer focus op plezier, geluk en gezamenlijke positiviteit in je gezin.

  Liefs,  Anne

We vinden het allemaal erg leuk om te doen.

We zijn bezig met de complimentenmuur, mediteren, valkuilen en we hebben onze droomvakantie besproken en zijn daar nu voor aan het sparen.
We hebben doordat je de oefeningen bespreekt voor komende week leuke gesprekken met elkaar en je bent echt op een andere, positieve manier met elkaar bezig.
We zijn er heel blij mee dat we dit zijn gaan doen!”
Astrid Evenhuis

Moeder van een zoon en dochter (13 en 11)

Ga samen aan de slag en ervaar (weer) hoe fijn het is. Hoe leuk jullie zijn, hoeveel jullie op elkaar lijken én ook juist niet!

En doe daar je voordeel mee. Leer jullie gezin zien als een prachtige eenheid vól talent! Vol raakvlakken en verschillen.