fbpx

Ontdek jouw GOUD

Het online programma met persoonlijke begeleiding om al jouw intuïtieve en daadkrachtige talenten te ontdekken en ze in je dagelijks leven en carriére te integreren.

2 maanden lang de volle aandacht voor JOU, waarin jij:
❤ ontdekt wat jouw 12 natuurlijke talenten zijn
❤ leert hoe je ze inzet en laat samenwerken om direct meer energie en een betere balans te creëren 

❤ leert hoe je voor elke uitdaging eenvoudig jouw eigen gouden strategie bepaalt 
❤ leert hoe je jouw zelfvertrouwen en de kwaliteit van je ME-time een enorme boost geeft

❤ ontdekt met welke vrouwelijk talenten jij naar je HART kunt luisteren en met welke mannelijke talenten jij daar vervolgens de juiste daadkrachtige acties op uit kunt zetten. 

Zodat jij dichter bij jezelf komt te staan, je grenzen beter kunt aangeven en moeitelozer keuzes maakt die echt bij JOU passen. Vanuit jouw eigen mooie Gouden glans en strategieën.

Herken jij dit? 

Je weet gewoon niet goed waar je nou écht blij van wordt.  

Je hebt altijd hard gewerkt, je bent goed (geworden) in wat je doet. Maar je mist de passie, de fijne kriebels in je buik, die echte zin om aan de dag te beginnen.

Je weet niet of je werk wel echt bij je past. Of je dit nog jaren wilt doen. Je twijfelt al een tijdje, maar je weet niet waar je je dan op zou willen richten, dus je blijft maar hangen in deze (weinig uitdagende, of zelfs energievretende) baan.

Je mist dat voldane gevoel. Zowel thuis als op je werk vraag je je af of je wel het beste uit jezelf haalt. Of je wel alles laat zien wat je in huis hebt. 

Dat stemmetje blijft maar oppoppen: ‘Is dit het nou?’ en je weet dat dat niet voor niks is: je weet dat er meer moet zijn!

Het stemmetje geeft je onrust, je wordt er onzeker van (wie ben ik om meer te willen?). Je bent op deze manier niet de leukste vrouw en moeder, je reageert je vaker dan zou willen af op je partner en je kinderen. Het vreet energie om je steeds maar af te vragen of je wel de goede keuzes maakt. 

Energie die je liever anders zou gebruiken, die je in je gezin zou willen stoppen, in het genieten van het leven, in het creëren van jouw ideale leven!

Wat zou het fijn zijn om te weten wat jouw natuurlijke talenten zijn, wat jouw GOUD is.

Want als jij daar vanuit werkt en leeft, dan gaat er geen energie verloren. Sterker nog: dat levert energie op! En voldoening.

Je zelfvertrouwen groeit en je zit lekkerder in je vel, want vanuit het onderscheid in mannelijke (daadkrachtige, praktische) en vrouwelijke (zachte, intuïtieve) talenten creëer jij een goede balans van waaruit jij weet hoe je goed voor jezelf, voor je energie en jouw mooie gevoeligheid zorgt. En je weet wat jij écht graag wilt: leven vanuit jouw talenten!

Jij pakt verantwoordelijkheid voor jouw eigen geluk. Je zet jouw GOUD in.

En het mooie is: jouw GOUD zit gewoon in JOU. Het zit er al, je hoeft het ‘alleen maar’ op te graven: die schatkist boven te halen, het goud op te poetsen en je talenten een prachtig ereplekje in jouw leven te geven. 

En dat is waar ik je met dit programma bij ga helpen!

Ontdek jouw GOUD en ga Talentgericht Leven!

“Ik geloof in Talentgericht Leven, wat betekent dat je jouw mannelijke (daadkrachtige, verstandelijke en praktische) talenten combineert met jouw vrouwelijke (zachte, intuïtieve en creatieve) talenten en ze vervolgens op zoveel mogelijk plekken en manieren inzet.

Waarbij je bij jezelf begint. Je zorgt allereerst dat jij heel lekker in je vel zit en van daar uit ga je verder.” 

 

Anne Abrams

“Het is zo fijn om mijn talenten helder te hebben! Met het schrijven van mijn ondernemersplan had ik zo mijn sterke kanten opgeschreven. Waar ik voorheen vooral de nadruk legde op mijn zwakke punten, kon ik nu zonder moeite mijn talenten benoemen. En, wat heel goed voelt: mijn vrouwelijke, intuitieve talenten mogen er nu ook zijn. Die vond ik eerst vooral lastig, ik zag ze niet als kracht, maar sinds ik dat wel doe ben ik veel beter in balans en begrijp ik mezelf en mijn keuzes veel beter.”

Silvie Janssen

Wie ben ik? 

Hi, Ik ben Anne!

Ik ben eigenaar van Puur Anne, mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, coaching & healing. Mijn motto is: ‘Empower JOU’, wat betekent: stel jezelf in staat om ál jouw talenten optimaal te benutten!

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 13 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk).  

Ik geloof in Talentgericht Leven. In al je mannelijke én vrouwelijke talenten ontdekken, omarmen en op zoveel mogelijk plekken en manieren inzetten. 

Ik geloof dat we als mensen het lekkerst in ons vel zitten als we harmonie ervaren tussen onze daadkrachtige, verstandige, actieve, mannelijke energie en onze intuïtieve, zachte, bezinnende, vrouwelijke energie.  

En daar is allereerst een glashelder inzicht in jouw Natuurlijke Talenten voor nodig. Weten welke mannelijke en vrouwelijke eigenschappen en vaardigheden jou zo moeiteloos afgaan dat je het ‘jouw GOUD’ mag noemen!

Dit programma is voor jou als je:

– voelt dat je nog niet vanuit jouw ware kern leeft en dolgraag jouw natuurlijke talenten helder wilt krijgen die jou daar dichterbij brengen, 

– (beter) naar je HART wilt gaan luisteren,

– daadkrachtiger in jouw plannen en acties wilt worden,  

– moeitelozer wilt leven en meer energie over wilt houden aan het einde van dag, 

– zin hebt om te gaan schatgraven in JOU: om de diepte in te gaan en te ontdekken wat voor een moois er allemaal in jouw eigen schatkist zit,

– meer plezier en overvloed in jouw carrière en (gezins)leven wilt creëren

– een open mind hebt en graag wilt groeien en ontwikkelen!

– jouw mannelijke en vrouwelijke energiebalans wilt herstellen 

 

“Wat weet Anne veel over hoe je je zelf kunt (gaan) waarderen en hoe je je eigen talenten kunt (gaan) gebruiken om een leven te leiden dat bij jou past, om in balans te zijn! Dat had ik écht nodig. En ik vind het heerlijk: de heldere opdrachten helpen me heel duidelijk onderzoeken wat mij mij maakt! Je leert jezelf écht kennen.”

Suzanne Thoonen - Schipperheijn

“Inspirerend, kennisgevend, duidelijk, prettig & warm” zo heb ik het programma ervaren.

Door ‘Ontdek jouw GOUD’ heb ik mijn eigen talenten inzichtelijk en heb ik balans gebracht tussen mijn mannelijke en vrouwelijke energie. De grootste eye-opener: jezelf alleen met jezelf vergelijken!
Ik ben heel trots op mezelf en mijn talenten en ik weet nu precies of iets bij mij past. Ik doe het niet meer voor een ander, maar ik kies voor mezelf!
Marije Verkerk-Prins