fbpx
~ Empower JOU ~
Empower JOU betekent: ‘Gun het jezelf om al jouw natuurlijke talenten optimaal te benutten en zo jouw beste leven te creëren!’

~ Benut al jouw natuurlijke mannelijke én vrouwelijke talenten ~

En met “al jouw talenten” bedoel ik letterlijk ál jouw (minstens) 12 natuurlijke talenten.

Jouw GOUD. 

Jouw daadkrachtige, praktische en oplossingsgerichte talenten én jouw intuitieve, creatieve en verbindende talenten.

We hebben ze allemaal in ons. Een prachtige en unieke combinatie van mannelijke (daadkrachtige) en vrouwelijke (intuitieve) talenten.

En zoals beide kanten van YinYang vragen zij beiden om herkend, erkend, gewaardeerd en benut te worden.

Alleen dan kom jij in balans.

Kom jij tot innerlijke rust. 

Door allereerst met jouw vrouwelijke talenten jouw vrouwelijke energie te omarmen. En heel goed voor jezelf te zorgen.

Dan pas ga jij echt jezelf zijn en kun je contact maken met jouw Hartsverlangen, met alles wat je weet en te doen hebt. 

Om vervolgens met jouw mannelijke talenten en energie de actie te gaan ondernemen die bij jouw ‘zijn’ past. 

Zo kun jij vanuit je Hart gaan leven, en gaan uitvoeren met je Hoofd & Buik.

Dan kun jij met je mannelijke energie jouw vrouwelijke energie beschermen en ervaar je harmonie. Rust. Vertrouwen. Energie. 

Jouw 12 natuurlijke talenten ontdekken en classificeren als ‘mannelijk of vrouwelijk’ leer in je in de eerste module ‘Ontdek jouw GOUD’.

Empower de Vrouw in JOU 
Met die prachtige natuurlijke talenten ga je vervolgens jouw eigen (oude) pijn helen, de beperkende overtuigingen en wonden opsporen die je er nu van weerhouden om je vrouwelijke energie volop te omarmen. 

 

Zodra jij jouw natuurlijke talenten glashelder hebt, kun je ‘gouden strategieën’ bepalen.

Je mag er echt mee ‘aan het werk’, met dat prachtige GOUD. Je hebt het niet voor niks in je!

En allereerst mag je het gaan inzetten voor JOU. Voor het creëren van Me-time die echt bij jou past, om op te laden, te luisteren en tot rust te komen.

Zodat je vervolgens ook ruimte, energie en vertrouwen voelt om je pijn op te sporen en te gaan helen. 

Onze vrouwelijke kant, de vrouwelijke energie, is eeuwenlang onderdrukt, afgewezen en veroordeeld. Op het vrij uit etaleren en benutten van jouw vrouwelijke talenten zit ‘smet’: hier liggen diepgewortelde angsten en overtuigingen onder die je mag herkennen, erkennen en ombuigen.

Wij hebben namelijk die prachtige helende vermogens in ons. En die mogen we gebruiken. Juist en allereerst voor ons zelf. 

Je mag je vrouwelijkheid (je intuïtie, je creativiteit, je helend vermogen, je drang naar verbinding) gaan omarmen.

Zodat je van daaruit ook je mannelijke energie op een prachtig gevoede wijze in kunt zetten: gevoed vanuit je Hart ❤ Gericht op het beschermen én etaleren van jouw prachtige vrouwelijke talenten. 

 

Het empoweren en omarmen van jouw vrouwelijkheid, het leren helen, dat doen we in de tweede module: ‘Empower de Vrouw in JOU’

~ Groot dromen vanuit je Hart ~  
En zodra jij je vrouwelijke energie omarmt en volop benut kun je écht contact maken met jouw Hartsverlangens: wat zou je nou echt het allerliefste gaan doen met deze prachtige talenten? En hoe zet je jouw talenten in om daar te komen?

Zodra jij weet wat jouw GOUD is en voelt dat je al je natuurlijke talenten volop in mag gaan zetten, dan gaan we ze combineren om jouw prachtige Toekomstplan te maken.

Hoe zou een ideaal leven eruitzien waarin jij volop vanuit jouw GOUD leeft: op al jouw belangrijke (Me, Myself & Mama) levensgebieden? 

Vanuit je gouden strategieën weet je dat je eerst heel goed mag voelen en dan pas actie gaan ondernemen. Dus eerst luisteren naar je Hart: wat is er allemaal mogelijk als jij voluit jouw leven gaat leven? Dromen, ongeacht of je er tijd, geld, energie of zelfvertrouwen voor hebt: die ‘Hoe’ komt later. Eerst dromen en voelen! Eerst je vrouwelijke talenten inzetten om bij jouw eigen Hartsverlangen te komen. 

Om vervolgens met je Hoofd, met je mannelijke talenten, een gedegen plan uit te zetten: welke stappen zijn nodig om daar te komen waar jij wilt komen? Welke mannelijke talenten heb jij in huis om dit ook daadwerkelijk te gaan DOEN? 

Met je Buik stuur je steeds bij: komen er nieuwe mensen of kansen op je pad, laat je buik maar spreken. Zodra jij begint met het helen van jouw oude pijn en steeds meer op je intuïtie durft te vertrouwen zul je steeds beter voelen wat ‘goed is voor JOU’. 

Je Hart, Hoofd en Buik gaan optimaal samenwerken!

Het maken van het Toekomstplan doe je in de modules ‘Droom Groot’ en ‘Maak je Toekomstplan’. Tijdens deze modules help ik jou om écht groot te dromen (vanuit je Hart) door tijdens een 1 op 1 dagdeel jouw Droom helder te krijgen en deze voor je uit te tekenen.

Verdere verdieping is mogelijk met de modules ‘Myself’ en ‘Mama’ ~ daarin leer jij je GOUD optimaal inzetten om je relatie en je moederschap te verdiepen en verstevigen. 

~ Empower JOU ~  En daarmee al die prachtige mensen om je heen: je partner, je kinderen, je klanten, je collega’s: iedereen wint als jij leeft vanuit jouw GOUD ~ 
Empower JOU voor een mooiere wereld.

Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Healing

❤ Persoonlijke ontwikkeling: Jezelf en alles wat daar bij hoort door en door leren kennen.

Je talenten, blinde vlekken, valkuilen, dromen, wensen, angsten en verlangens serieus nemen en volop aandacht geven.

❤ Coaching ~ Hier hulp, tools en aanmoediging bij vragen en accepteren van iemand die liefdevol en zonder oordeel jouw talenten, blinde vlekken, valkuilen, dromen, wensen, angsten en verlangens in het licht zet.

❤ Healing ~ Je bewust worden van (oude) pijn en angst die je nu nog tegenhoudt om volop en vrijuit joúw leven te leven, vanuit jouw eigen dromen, wensen, talenten en verlangens. En deze pijn leren helen, met behulp van iemand die jou hierin liefdevol en oordeelloos kan ondersteunen en empoweren.

Zoals de wilde kastanje in mijn logo mag jij ook jouw ware, glanzende kern omarmen, beschermen en voeden. Zodat je volop kunt gaan groeien en bloeien en zo’n krachtige stevig gewortelde kastanjeboom mag worden!

Liefs, Anne