fbpx

'Meer (zelf) liefde voor MIJ'

Voel je je wel eens onzeker over wat jij 'waard' bent? Baal je van dat afkeurende stemmetje in je hoofd? En vraag je je af hoe je liever en zachter voor jezelf kunt worden? Zodat jij juist krachtiger kunt gaan staan voor jezelf en wat je waard bent? Wil jij je zelf beter begrijpen en minder hard veroordelen, zodat jij jezelf het allerbeste gaat gunnen en jezelf op 1 durft te zetten? Met de online training 'Meer (zelf)liefde voor MIJ' reik ik je daar graag liefdevol de juiste tools voor aan.
❤ Wil jij van jezelf houden zoals je bent? Met al je mooie en minder mooie kanten?
❤ NEE (durven) zeggen tegen dingen, mensen en situaties die niet goed voor je zijn?
❤ Mild zijn voor jezelf als iets niet lukt, fout gaat of anders uitpakt dan je had gehoopt?
❤ Wil jij jezelf leren begrijpen en zonder schuldgevoel jouw eigen gemoedsrust op nummer 1  zetten?
👉 Hoe zou het zijn als jij je enthousiasme en plezier in het leven weet vast te houden, ongeacht wat iemand anders zegt of doet? En je je niet zo makkelijk uit het veld zou laten slaan?
👉 Hoe zou het zijn om jezelf te waarderen om wat je allemaal doet en bent? Hoe zou het zijn om je van binnen zo goed te voelen dat een compliment mooi meegenomen is, maar je ook prima zonder kunt?
👉 Hoe zou het zijn om liever te zijn voor jezelf? Als jij je zelf aandacht zou gunnen om te begrijpen hoe het komt dat je je persoonlijk aangevallen voelt? Je weet wat je kunt doen om je zelf er weer boven op te helpen, zodat je daarna je enthousiasme weer kunt herpakken en vanuit een gezond zelfvertrouwen weet wat goed is voor jou.
Zelfliefde gaat over goed voor jouw gevoel en jouw gemoedsrust zorgen, zelfliefde gaat over ‘jezelf een goed en gelukkig gevoel gunnen’. En daar de juiste dingen voor doen die werken voor JOU.
Jezelf een goed gevoel gunnen is niet egoïstisch, dat is de juiste verantwoordelijkheid nemen over jouw leven.
Dat is de belangrijkste les die ik de afgelopen 13 jaar als gedragswetenschapper, supervisor, coach en healer heb geleerd! Je kunt alleen maar écht aan een ander geven als je allereerst aan jezelf kunt geven.

 

In de vierweekse online training (twv 197 euro) “Meer (zelf)liefde voor MIJ” leer jij om: 

❤ jezelf te gunnen en geven wat jij nodig hebt om je – juist in deze onzekere tijd – van binnen goed te voelen en een positieve focus te creëren en behouden

❤ meer begrip en compassie voor jezelf en je verleden te creëren, zodat je liever en milder voor jezelf kunt zijn.

❤ de kracht van ‘ontvangen’ te ontdekken en zonder schuldgevoel goed voor jezelf en jouw behoeften te zorgen

❤ jouw gedachten, gedrag en woorden matchend te maken aan je (gewenste) gevoel, zodat je leert staan voor jouw waarheid en persoonlijke behoeften.
Jij – en alleen jij zelf – hebt een duurzame invloed op hoe jij je voelt! Pak die verantwoordelijkheid en voel je niet langer afhankelijk van mensen, dingen en situaties waar jij geen invloed op hebt. 

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

 ~ Gunnen ~ Geven ~ Begrijpen ~ Ontvangen ~

Vanuit je Hart

 

Gun jezelf liefde, aandacht en een positieve kijk op jezelf, waardoor jij volop in het leven durft te gaan staan en mooie kansen durft aan te grijpen.

Geef jezelf aandacht, tijd en ruimte. Voor JOU. Om liever, zachter en krachtiger voor jezelf te worden. 

Ga jezelf leren kennen en begrijpen, zodat jij het volste vertrouwen in jezelf krijgt.

Begrijp waar je huidige gevoelens, gedachten en gedrag vandaan komen zodat je er met een liefdevolle blik naar kunt kijken en jouw verleden los kunt koppelen van de keuzes die je nu, in het heden, maakt. 

Leer ontvangen, zodat jij volop kunt geven: aan jezelf en anderen.

Zet jouw (gewenste) gevoel op 1 en pas daar jouw gedachten, woorden en gedrag op aan, zodat je – zonder goedkeuring, waardering of bevestiging van anderen – zélf voor jouw goede gevoel zorgt

 

Hoe? Ik reik je alle tools aan in de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’

 

 Hi, ik ben Anne,

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, intuitieve  ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk).  Vanuit deze balans en harmonie is het volkomen logisch dat je eerst goed voor jezelf en jouw (emotionele) welzijn zorgt alvorens je er oprecht en aandachtig voor een ander kunt zijn. Ik laat je graag zien ‘hoe en waarom’, zodat jij je niet langer schuldig hoeft te voelen als jij voor jouw geluk kiest.

 

Liefs, Anne

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

❤ 4 weken lang de volle focus op ‘meer liefde voor JOU’

 ❤ Aan de hand van werkboeken en filmpjes in een online leeromgeving ga jij elke week aan de slag met opdrachten en oefeningen om meer (zelf)liefde te creëren. 

❤ Je behoudt een jaar lang toegang tot deze training, dus je kunt de modules helemaal in je eigen tempo volgen.

❤ Tijdsinvestering: hoe meer tijd en aandacht jij er in stopt, hoe meer zelfliefde je er uit haalt! Gemiddelde investering per week: 1 uur voor de opdrachten in de werkboeken + 10 minuten per dag voor de ‘weekoefening’

Mijn businesscoach adviseerde mij om deze training te verkopen voor 197 euro. En dat zit er absoluut aan waarde in! Maar ik voel aan alles dat ik ‘m dit jaar mag aanbieden voor een hele laagdrempelige prijs…

Omdat ik het je zo gun. Die (zelf) liefde ❤

Doe je mee? Gun jij het jezelf ook?

~ Nu voor slechts 37 euro ~  

>> BONUS: de 13 wetenschappelijk bewezen geluksstrategieën + uitleg in een overzichtelijk pdf-document >>