fbpx

'Meer zelfliefde voor MIJ'

Het ultieme cadeau om jezelf te geven!
Zelfliefde gaat over goed voor jouw gevoel en jouw gemoedsrust zorgen: ‘jezelf een goed en gelukkig gevoel gunnen’. En daar de juiste dingen voor doen die werken voor JOU.
Jezelf een goed gevoel gunnen is niet egoïstisch, dat is de juiste verantwoordelijkheid nemen over jouw leven.
Je kunt alleen maar écht aan een ander geven als je allereerst aan jezelf kunt geven.
Met de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’ reik ik je daar graag liefdevol de juiste tools voor aan.

Make yourself a priority!

In de vierweekse online training “Meer (zelf)liefde voor MIJ” leer jij om: 

❤ jezelf te gunnen en geven wat jij nodig hebt om je van binnen goed te voelen, zodat jij lekker in je vel zit. 

❤ een positieve focus te creëren en behouden, zodat jij vol optimisme kansen en mogelijkheden aantrekt

❤ meer begrip en compassie voor jezelf en je verleden te creëren, zodat je liever en milder voor jezelf kunt zijn en zonder schuldgevoel goed voor jezelf en jouw behoeften kunt zorgen 

❤ vanuit je Hart te geven en ontvangen, zodat je niet langer teleurgesteld wordt door anderen, maar zélf in de hand hebt hoe jij je voelt

❤ je gedachten en je gedrag consequent af te stemmen op jouw (gewenste) gevoel, zodat je trouw bent aan jezelf en je zelfvertrouwen een enorme boost geeft.  
Jij – en alleen jij zelf – hebt een duurzame invloed op hoe jij je voelt! Pak die verantwoordelijkheid en voel je niet langer afhankelijk van mensen, dingen en situaties waar jij geen invloed op hebt. 

Jaah! Ik heb me voor deze cursus aangemeld! Gewoon omdat ik het mezelf gun om nog meer aan mezelf te denken zonder, idd, dat egoïsme te noemen.”

Anny

“Ik ben heel blij met jouw “Zelf liefde” cursus.
Het komt precies op het juiste moment, in de toekomst wil ik vrouwen ook die boost/empower gevoel mee geven.  Ik weet ook dat ik eerst nog even tijd voor mezelf nodig heb, voor ik het kan door geven aan anderen. Vandaar dat de “zelf liefde” cursus er nu is. Dankjewel”
Eurty

Ik vond het belangrijk om de Me-time en de Liefde voor mezelf eens echt ‘zichtbaar’ te maken voor mezelf. Jouw cursus helpt hier enorm bij. Sommige dingen weet je misschien wel, maar je gaat ze niet bewust gaan gebruiken op momenten dat je het nodig hebt. En dat vind ik toch belangrijk. 

De aanvullende cursus time-management zorgt er voor dat er effectief tijd voor gemaakt wordt in mijn agenda. Kortom die zelfliefde die ergens verborgen lag, kan lekker beginnen stralen nu. Super tof gevoel. Bedankt voor je mooie training, Anne!
Greet

“Het is fijn dat ik het helemaal in mijn eigen tijd kan doen, dit geeft me de ruimte om goed over de vragen na te denken en de inzichten krijgen de ruimte om te landen.”

Esther

“Wat was het goed om de oefening over mijn levensloop te doen, het geeft inzichten en begrip: ik zie nu waar de knopen liggen. De overtuigingen die ons aangeleerd zijn zetten me tot nadenken: welke invloed heeft dit op mijn leven en de keuzes die ik maak?”
Ingrid

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

Over:  Gunnen ~ Geven ~ Begrijpen ~ Ontvangen ~

Vanuit je Hart 

Gun jezelf liefde, aandacht en een positieve kijk op jezelf, waardoor jij volop in het leven durft te gaan staan en mooie kansen durft aan te grijpen.

Geef jezelf aandacht, tijd en ruimte. Voor JOU. Om liever, zachter en krachtiger voor jezelf te worden. 

Ga jezelf beter leren kennen en begrijpen, zodat jij het volste vertrouwen in jezelf krijgt.

Begrijp waar je huidige gevoelens, gedachten en gedrag vandaan komen zodat je er met een liefdevolle blik naar kunt kijken en jouw verleden los kunt koppelen van de keuzes die je nu, in het heden, maakt. 

Leer ontvangen, zodat jij volop kunt geven: aan jezelf en anderen.

Zet jouw (gewenste) gevoel op 1 en pas daar jouw gedachten, woorden en gedrag op aan, zodat je – zonder goedkeuring, waardering of bevestiging van anderen – zélf voor jouw goede gevoel zorgt

Hoe? Ik reik je alle tools aan in de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’

 

 Gun jij jezelf dit ultieme cadeau voor jezelf? Gebruik als kortingscode mijn tweede achternaam en ontvang 60% korting op je aanschaf. 

 Hi, ik ben Anne,

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 13 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, intuitieve  ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk). 

 

Vanuit deze balans in mannelijke en vrouwelijke energie is het volkomen logisch dat je eerst goed voor jezelf en jouw (emotionele) welzijn zorgt alvorens je er oprecht en aandachtig voor een ander kunt zijn. Ik laat je met deze online training graag zien ‘hoe en waarom’.  De diepte in én heel praktisch aan de slag om het direct te implementeren.
“To love oneself is the the beginning of a lifelong romance”  ~ Oscar Wilde