fbpx

Zelfliefde, Me-time, Inzicht & Overzicht

Het ultieme 'all in 1' cadeau om jezelf te geven!

Je weet écht wel dat je goed voor jezelf moet zorgen.

Dat je veel leuker, liever en plezieriger voor de mensen om je heen bent als jij zelf lekker in je vel zit.

Dus dat je jouw eigen gevoel en gemoedsrust op 1 zou moeten zetten. 

Je wéét het echt wel. 

Maar het ook daadwerkelijk DOEN is vaak een ander verhaal, he?

De meeste dagen ren je gewoon door, verman je jezelf, slik je nog een keer en doe je alsof er niks aan de hand is. 

Je houdt je sterk en groot. Jíj bent immers de volwassene, de sterke vrouw die de boel runt en onder controle heeft.

En dan opeens duikt dat nare gevoel weer op…. 

Je wilt het niet laten merken, maar je voelt je down, onzeker, ontevreden en moedeloos. 

Je voelt je van binnen heel anders, dan je van buiten laat zien.

Je baalt van jezelf en van je onzekerheid die toch weer even de kop op steekt.

Je piekert en je maalt en je twijfelt opeens aan alles waar je mee bezig bent: doe je wel de goede dingen? Maak je wel de juiste keuzes? Je gedachten gaan met je aan de haal.

Hoe zou het zijn als jij op die momenten precies zou weten wat je voor jezelf mag en kan doen om hier mét liefde en zónder schuldgevoel door heen te gaan?

Hoe zou het zijn als jij op zo’n moment begrip en compassie zou hebben voor jezelf? Als jij vriendelijk en mild kan blijven in je oordeel over jezelf? 

Hoe zou het zijn als je op zo’n moment zou snappen waar je gevoelens, gedachten en gedrag vandaan komen? En vanuit liefde voor jezelf gaat doen wat goed is voor JOU.

Je gunt jezelf extra Me-time en vanuit compassie voor jezelf en je verleden kun jij jouw gedachten ombuigen en aanpassen. Zodat je je weer beter gaat voelen. Keuzes weet te maken die goed zijn voor JOU. 

Dát is Zelfliefde.

Zelfliefde gaat over goed voor jouw gevoel en jouw gemoedsrust zorgen: ‘jezelf een goed en gelukkig gevoel gunnen’. En daar de juiste dingen voor doen die werken voor JOU.
Jezelf een goed gevoel gunnen is niet egoïstisch, dat is de juiste verantwoordelijkheid nemen over jouw leven.
Dat is de belangrijkste les die ik de afgelopen 13 jaar als gedragswetenschapper, supervisor, coach en healer heb geleerd! Je kunt alleen maar écht aan een ander geven als je allereerst aan jezelf kunt geven.
Met de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’ reik ik je daar graag liefdevol de juiste tools voor aan.

Make yourself a priority!

In de vierweekse online training “Meer (zelf)liefde voor MIJ” leer jij om: 

❤ jezelf te gunnen en geven wat jij nodig hebt om je van binnen goed te voelen, zodat jij lekker in je vel zit. 

❤ een positieve focus te creëren en behouden, zodat jij vol optimisme kansen en mogelijkheden aantrekt

❤ meer begrip en compassie voor jezelf en je verleden te creëren, zodat je liever en milder voor jezelf kunt zijn en zonder schuldgevoel goed voor jezelf en jouw behoeften kunt zorgen 

❤ vanuit je Hart te geven en ontvangen, zodat je niet langer teleurgesteld wordt door anderen, maar zélf in de hand hebt hoe jij je voelt

❤ je gedachten en je gedrag consequent af te stemmen op jouw (gewenste) gevoel, zodat je trouw bent aan jezelf en je zelfvertrouwen een enorme boost geeft.  
Jij – en alleen jij zelf – hebt een duurzame invloed op hoe jij je voelt! Pak die verantwoordelijkheid en voel je niet langer afhankelijk van mensen, dingen en situaties waar jij geen invloed op hebt. 
“Ik ben heel blij met jouw “Zelf liefde” cursus.
Het komt precies op het juiste moment, in de toekomst wil ik vrouwen ook die boost/empower gevoel mee geven maar dan in beeld.  Ik weet ook dat ik eerst nog even tijd voor mezelf nodig heb, voor ik het kan door geven aan anderen. Vandaar dat “zelf liefde” cursus er nu is. Dankjewel”
Eurty

Jaah! Ik heb me voor deze cursus aangemeld! Gewoon omdat ik het mezelf gun om nog meer aan mezelf te denken zonder, idd, dat egoïsme te noemen.”

Anny

Ik vond het belangrijk om de Me-time en de Liefde voor mezelf eens echt ‘zichtbaar’ te maken voor mezelf. Jouw cursus helpt hier enorm bij. Sommige dingen weet je misschien wel, maar je gaat ze niet bewust gaan gebruiken op momenten dat je het nodig hebt. En dat vind ik toch belangrijk. 

Ik ben ook helemaal vol van de tekencursus die erbij hoort.
De combinatie maakt dat ik gemakkelijker de dingen die voor mij belangrijk zijn (in het kader van meer zelfliefde voor mij) echt bewust zichtbaar kan maken. En dat geeft een heel bevredigend gevoel.
De aanvullende cursus time-management zorgt er dan weer voor dat er effectief tijd voor gemaakt wordt in mijn agenda. Kortom die zelfliefde die ergens verborgen lag, kan lekker beginnen stralen nu. Super tof gevoel. Bedankt voor je mooie training, Anne!
Greet

“Het is fijn dat ik het helemaal in mijn eigen tijd kan doen, dit geeft me de ruimte om goed over de vragen na te denken en de inzichten krijgen de ruimte om te landen. En wat is dat tekenen LEUK!”

Esther

“Wat was het goed om de oefening over mijn levensloop te doen, het geeft inzichten en begrip: ik zie nu waar de knopen liggen. De overtuigingen die ons aangeleerd zijn zetten me tot nadenken: welke invloed heeft dit op mijn leven en de keuzes die ik maak? Ik laat het fijn bezinken…”
Ingrid

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

Over:  Gunnen ~ Geven ~ Begrijpen ~ Ontvangen ~

Vanuit je Hart 

Gun jezelf liefde, aandacht en een positieve kijk op jezelf, waardoor jij volop in het leven durft te gaan staan en mooie kansen durft aan te grijpen.

Geef jezelf aandacht, tijd en ruimte. Voor JOU. Om liever, zachter en krachtiger voor jezelf te worden. 

Ga jezelf beter leren kennen en begrijpen, zodat jij het volste vertrouwen in jezelf krijgt.

Begrijp waar je huidige gevoelens, gedachten en gedrag vandaan komen zodat je er met een liefdevolle blik naar kunt kijken en jouw verleden los kunt koppelen van de keuzes die je nu, in het heden, maakt. 

Leer ontvangen, zodat jij volop kunt geven: aan jezelf en anderen.

Zet jouw (gewenste) gevoel op 1 en pas daar jouw gedachten, woorden en gedrag op aan, zodat je – zonder goedkeuring, waardering of bevestiging van anderen – zélf voor jouw goede gevoel zorgt

Hoe? Ik reik je alle tools aan in de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’

Nu tijdelijk inclusief: 

(Me-)Timemanagement ~ met deze training leer je prioriteren, ruimte maken en 3x per dag Me-time plannen

Tekentraining ~ Leer alles wat jij over jezelf en het vergroten van jouw Zelfliefde hebt geleerd omzetten in overzichtstekeningen, zodat je het extra goed kunt integreren in jouw dagelijkse leven.

In deze aanvullende training ga ik je leren tekenen, niet alleen de basis van dit ‘zakelijk tekenen’, maar bij elke les ga ik je een voorbeeldtekening aanreiken waarmee jij de inzichten van die les in 1 tekening kunt vangen. Dit zijn heerlijke ankers om alles goed te onthouden en te integreren.

Aan de hand van video’s doe ik jou stap voor stap voor hoe je deze tekeningen (zoals op deze pagina) zelf maakt.

En je ontvangt met de post een pakketje t.w.v. 15 euro met mijn favoriete materiaal om jouw allerbeste en leukste ‘houvast-tekeningen’ te maken!

 (geen tekenervaring of talent vereist)

Deze drie trainingen samen kosten nu geen 347 euro, maar slechts 99 euro

 Hi, ik ben Anne,

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 13 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, intuitieve  ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk). 

 

Vanuit deze balans in mannelijke en vrouwelijke energie is het volkomen logisch dat je eerst goed voor jezelf en jouw (emotionele) welzijn zorgt alvorens je er oprecht en aandachtig voor een ander kunt zijn. Ik laat je met deze online training graag zien ‘hoe en waarom’.  De diepte in én heel praktisch aan de slag om het direct te implementeren.

 Liefs, Anne

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

❤ 4 weken lang de volle focus op ‘meer liefde voor JOU’

 ❤ Aan de hand van werkboeken en filmpjes in een online leeromgeving ga jij elke week aan de slag met opdrachten en oefeningen om meer (zelf)liefde te creëren. 

❤ Je behoudt een jaar lang toegang tot deze training, dus je kunt de modules helemaal in je eigen tempo volgen.

❤ Tijdsinvestering: hoe meer tijd en aandacht jij er in stopt, hoe meer zelfliefde je er uit haalt! Gemiddelde investering per week: 1 uur voor de opdrachten in de werkboeken + 10 minuten per dag voor de ‘weekoefening’

~ Nu voor slechts 99 euro ~  

>> BONUS: de 13 wetenschappelijk bewezen geluksstrategieën + uitleg in een overzichtelijk pdf-document >>

>> + GRATIS de praktische training (ME-) Timemanagement waarbij jij in no-time 3x per dag een kwartier voor jezelf in je routine hebt ingebouwd, zodat jij dagelijks moeiteloos bijdraagt aan een goed gevoel voor JOU >>

>> + GRATIS De vijfweekse ‘Tekentraining Zelfliefde’ inclusief materialensetje en verzendkosten >>

“To love oneself is the the beginning of a lifelong romance”  ~ Oscar Wilde