fbpx
Meer over mij…

 

Hi, Ik ben Anne!

 

a.k.a ‘Me, Myself & Mama’

 

Ik hou van natuur, prachtige gesprekken, schrijven, fotograferen en koken. In 2000 leerde ik in Australië, tijdens het backpacken, mijn huidige man kennen. Ik was net 18 en met mijn vwo-diploma op zak was ik ‘op avontuur’ gegaan. Ik wilde nog niet gaan studeren, ik verlangde enorm naar vrijheid. 

 

Ik ben moeder van Lyo en Yannay en vrouw van Yaniv.En ik ben eigenaar van Puur Anne, waarmee ik ambitieuze moeders help met persoonlijke ontwikkeling, coaching & healing.

 

Mijn motto is: ‘Empower JOU’, wat betekent: stel jezelf in staat om al jouw talenten optimaal te benutten en zo jouw beste leven te creëren!

 

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk).  

 

Ik geloof in leven vanuit je natuurlijke talenten. In al je mannelijke én vrouwelijke talenten ontdekken, omarmen en op zoveel mogelijk plekken en manieren inzetten. Zodat jij jouw ideale Me, Myself & Mama – leven gaat creëren. Waarbij jij voldoening, waardering en innerlijke rust

 

 

 

“Hsp

Anne Abrams

Wie ben ik?

Hi, Ik ben Anne! a.k.a Me, Myself & Mama.

Ik ben moeder van Lyo en Yannay en vrouw van Yaniv.

Ik hou van reizen, natuur, prachtige gesprekken, schrijven, fotograferen en koken. 

En ik ben eigenaar van Puur Anne, waarmee ik ambitieuze moeders help met persoonlijke ontwikkeling, coaching & healing.

Mijn motto is: ‘Empower JOU’, wat betekent: stel jezelf in staat om al jouw talenten optimaal te benutten en zo jouw beste leven te creëren!

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk).  

Ik geloof in leven vanuit je natuurlijke talenten. In al je mannelijke én vrouwelijke talenten ontdekken, omarmen en op zoveel mogelijk plekken en manieren inzetten. Zodat jij jouw ideale Me, Myself & Mama – leven gaat creëren. Waarbij jij voldoening, waardering en innerlijke rust