Hey zorgzame & ambitieuze Mama, 

kom jij ook chronisch tijd, energie en handen tekort?

Snak je naar een fijnere balans tussen gezinsleven, relatie, vrije tijd én carrière?

 

Wil je leren focussen op dat wat jij écht graag wilt?

Je niet meer laten leven door de agenda’s en behoeften van anderen? 

Lees dan even door! 

 

 

Herken je dat?

Je agenda stroomt over van de afspraken, taken, ‘moetjes’ en (speel)dates.

Je past je makkelijk aan en cijfert jezelf vaak weg, anderen gaan voor.

Je hebt moeite met écht genieten, van het moment, van de kinderen.

Je bent vaak met je hoofd ergens anders.

Je maakt je druk over wat je allemaal nog moet doen of wat anderen van je denken.

Je reageert je irritatie en frustratie vaker dan je wilt af op je kinderen en partner.

Je maakt je zorgen dat je niet genoeg geniet van je gezin en je rol als moeder.

Je weet dat je veel meer in je hebt dan je nu laat zien.

Je vindt het heerlijk om moeder te zijn, maar o wat wil je ook graag weer ‘vrouw’ zijn, gewoon lekker jezelf.

Je wilt je talenten ontwikkelen, je hart volgen, je dromen achterna…

Maar HOE doe je dat?

En HOE maak je daar tijd voor?

 

Empower jou: ga kiezen voor dat wat écht bij jóu past! 

Als zorgzame én ambitieuze moeder weet ik als geen ander hoe lastig het is om de juiste balans te vinden! Welke obstakels je tegenkomt. Met welke dilemma’s je worstelt en de twijfels die je hebt. Je vraagt je continue af of je wel de juiste keuzes maakt. 

Je wilt alles zo graag goed doen, iedereen tevreden en gelukkig houden, je carrière niet laten versloffen, je huishouden op orde hebben, je sociale contacten bijhouden, aantrekkelijk blijven voor je man, gezond en verantwoord eten, jezelf blijven ontwikkelen, je familie te vriend houden en je wilt natuurlijk de allerliefste en fijnste moeder zijn die je kinderen zich maar kunnen wensen! 

Maar HOE doe je dat?

 

Juist door eerst goed voor jezelf te zorgen, ervoor te zorgen dat jíj lekker in je vel zit, dat jij dingen doet die écht bij jóu passen.

Alleen dán kun je al dat andere voor al die anderen betekenen.

Maak allereerst tijd en ruimte voor jou!

Me, Myself & Mama 

Als je eenmaal moeder bent is er geen sprake meer van ‘Me, Myself & I’.

Het draait niet meer (alleen) om jou. Je bent Mama!

Je hebt de enórme verantwoordelijkheid gekregen om voor een klein mensje (of meer) te zorgen. 

 Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat je zo zou veranderen, dat je kinderen zóveel van je zouden vragen, dat je zóveel zou willen geven. Je houdt van ze met heel je hart, tot de maan en terug.  Zóveel dat je jezelf soms vergeet, wegcijfert, even niet zo belangrijk vindt.

Maar wat nou als je dat wel (weer) zou doen? Als je die twee rollen in jezelf gaat verenigen, elkaar laat aanvullen, dan krijg je een geweldige, sterke combinatie: 

Me, Myself & Mama! 

Het zit ‘m namelijk in de kunst van het combineren.  In het én jezelf willen zijn als vrouw en tegelijkertijd ook die allerfijnste moeder willen zijn die je in je hebt. En vervolgens voor beide ruimte maken!  Voor JOU gaan kiezen. Voor jou als moeder én als vrouw.

De goede balans vinden: YinYang, Me, Myself & Mama! Want als je eenmaal Mama bent, is ‘Me, Myself & I’ er gewoon niet meer bij. En dat is niet erg: ‘Me, Myself & Mama’ is zelfs veel leuker!

Maar het is wel even zoeken, hoe krijg je die goede balans voor elkaar?

Speciaal voor jou heb ik een programma ontwikkeld. Een programma waarin ik alles deel over het creëren van deze balans. Een balans die begint bij Me-time. Tijd en ruimte voor jezelf om stil te staan bij wie jij als vrouw én als moeder wilt zijn. Zodat je daar naar toe kunt werken en zo je droomleven kunt creëren!

Ik gun het jou (en je gezin!) om je te realiseren en te ervaren dat je veel meer invloed hebt dan je denkt. Als je eenmaal goed focust! En goed focussen kun je pas als je goed weet waar je naar toe wilt!

Wil jij op een leuke, positieve en inspirerende manier ontdekken wat er echt bij jou én je gezin past? Hoe jouw droomleven er uit ziet én in kaart brengen hoe je daar kunt komen?  Doe dan mee met mijn “30 dagen – Me, Myself & Mama – Kickstart”!

Dit programma is speciaal afgestemd op jou als moeder, qua inhoud én opzet. Door 15 minuten per dag vrij te gaan maken voor jou, voor jouw persoonlijke ontwikkeling en focus, kun je écht veel bereiken!

En zeg nou eerlijk: 15 minuten is te doen, zelfs voor de allerdrukste moeders onder ons! Daar hoeft geen extra oppas aan te pas te komen.

Opbouw

De training is opgebouwd uit 10 lessen, met elk een ander thema. 1 les bestaat steeds uit drie opdrachten van 15 minuten. De training doe je ideaal gezien in 30 dagen. Dus 30 dagen lang 15 minuten per dag.

De opdrachten vallen uiteindelijk als een puzzel in elkaar, waardoor je een compleet overzicht en naslagwerk hebt waar je nog jarenlang plezier van zult hebben!

“Kickstart Completed”
Na de Kickstart zul je meer rust, energie en balans ervaren, want na 30 dagen:  

 

– Weet jij wat écht belangrijk is voor jou en waarom je daar tijd en ruimte voor moet maken

– Weet je hoe je beter prioriteiten kunt stellen 

Heb je inzicht in je energiegevers en – vreters en jouw eigen invloed daar op

– Weet je hoe je keuzes maakt die goed zijn voor jou én je gezin

– Ervaar je meer positiviteit in je leven 

– Ervaar en waardeer je die fijne, krachtige combinatie van vrouw én moeder zijn

– Heb je meer tijd en ruimte voor jezelf, zónder je daar schuldig over te voelen

 

Kortom: je hebt je ideale droomleven een flinke KICKSTART gegeven!

Wat zeggen deelnemers?
Me, Myself & Mama sluit perfect aan op het leven van jonge moeders.

Leerzaam, confronterend, bewustwording, laagdrempelig, leuk, fijn en gezellig om mee bezig te zijn. Een mooie basis om mee verder te kunnen.

Jeetje, wat een inzichten heeft het me gegeven! En.. TIJD! voor mijn man, gezin, werk én mezelf.

Het is elke keer een feestje om mee aan de slag te gaan. Romé Nieuwenhuis

 

“Ik was op zoek naar meer rust, ik wilde meer genieten van het ‘nu’. Ik vloog altijd maar door, had het gevoel dat ik van alles moest en dat ik sommige dagen werd geleefd.
Ik kwam de training ‘Me, Myself & Mama’ tegen en deze Kickstart heeft me echt goed gedaan: ik bekijk mijn eigen leven nu door een heel liefdevolle en warme bril, en ik kan vanachter die bril ontzettend genieten van wat ik heb. Dankjewel daarvoor!

Door de training ben ik me bewust geworden van de kansen die voor me liggen, maar dat ik deze zelf moet grijpen en JA moet zeggen tegen de kansen die er liggen.
Wat soms dus NEE zeggen tegen de meiden en mijn partner betekent. Wat helemaal niet erg is om te doen, ik deed het alleen nooit. De training heeft er zelfs voor gezorgd dat we alle 5 vaker me-time nemen. Wij grappen wel eens tegen elkaar:” Nee, ik kan nu even niet mee doen, ik heb effe me-time hoor!”

Ik kwam er namelijk achter dat ik ME-time ontzettend verwar met WE-time. Mijn week zat zo vol met WE time (super leuke, gezellige en ook ontspannen uitjes met anderen waar ik veel energie van krijg)..

Maar doordat ik tussendoor geen ME-time inplande waarin ik even de tijd nam om even op te laden en bij te komen van alle drukte, kon ik me opgejaagd, gespannen en gestresst voelen. Ik reageerde dat wel eens af op alle mensen uit ons gezin, terwijl ik daarvoor nog genoot van alle WE time samen. Dat was wel eens verwarrend…
Doordat ik door de training in beeld heb gekregen wat mijn energievreters en gevers zijn -en wat het belang is van het nemen van me-time- weet ik nu veel beter wat ik moet doen om in balans te blijven, niet opgebrand te raken en te genieten van alles om mij heen.

De opbouw van de training is erg logisch en goed te volgen. De positieve ‘alles is goed’ insteek was prettig en ook de positieve psychologie die er in verwerkt is.
Ik zou deze training zeker aanbevelen bij anderen omdat ik vele anderen zie worstelen met het moederschap, het aangeven van grenzen en het nemen an me-time.
De training zorgt ervoor dat je inziet dat echt even ME-time nemen heel belangrijk is voor jezelf en je omgeving.
Je komt even heel dichtbij jezelf en leert weer wat goed voor je is en wat je eigenlijk niet meer zou moeten doen. Dit maakt het geheel heel krachtig.” Liesbeth Bloemerts

Veelgestelde vragen
Q – Voor wie is dit online programma bedoeld?

A – Deze training is bedoeld voor alle moeders die heel goed moederschap willen combineren met ‘vrouw zijn’, met stappen in hun persoonlijke ontwikkeling, relaties en carrière.

Voor mama’s die zoeken naar een fijnere balans en meer energie.

Voor mama’s die een geweldig voorbeeld voor hun kinderen willen zijn door ook zelf (voor) te doén wat ze voor hun kinderen wensen (kiezen voor iets wat écht bij jóu past, waar jij gelukkig van wordt).

Voor Mama’s die nog geen idee hebben wat ze willen, maar wel weten dat ze het ánders willen en daar werk van willen maken.

Q – Vanuit welke theoretische invalshoek is de training opgezet? 

A – De cursus is gebaseerd op de uitgangspunten van de Positieve Psychologie.

De focus in de training ligt op krachten in plaats van klachten, op veerkracht en een zo groot mogelijk welbevinden op alle levensgebieden.

Het gaat niet om alsmaar 100% gelukkig moeten zijn, maar wel om genieten van dat wat er nu al is, dromen over wat er nog mogelijk is en daar vanuit je hoofd én hart stappen in zetten!

De verschillende geluksstrategieën vanuit de positieve psychologie zijn geïntegreerd in het programma.

Q – Hoe is de training opgebouwd en hoe lang kan ik over doen?

A – Deze cursus is speciaal afgestemd op de alledaagse drukte waar wij als moeders mee te maken hebben.

Je bent 15 min. per dag bezig met de deze training. De lessen worden in blokjes van 3 vrijgegeven, dus je hebt speelruimte om de ene dag twee lessen te doen als je voorziet dat er de volgende dag écht geen ruimte voor is.

Om de drie dagen krijg je nieuwe lessen, met nieuwe, positieve aanmoediging en herinnering.

Na 30 dagen rond je de kickstart af en heb je door de invuloefeningen en opdrachten een prachtig naslagwerk gecreëerd wat als houvast dient om door te zetten.

Je behoudt 3 maanden lang toegang tot de online academie. Vanaf het moment van aanschaf heb je 3 maanden de tijd om ‘m te doorlopen. Dus start wanneer het jou uitkomt!

Q- Waarom zou ik als moeder in mezelf willen investeren? 

A – Juist omdat je het geld ook altijd ergens anders voor kunt gebruiken is het zo waardevol om een statement te maken en te zeggen: “Ik kies ook voor míjn geluk, dus ik investeer ook in mijn geluk”.

Een investering die je doet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling levert zóveel op.

Niet alleen deze 30 dagen zul je er profijt van hebben. Het zal wat in gang zetten wat de rest van je leven door blijft werken!

Doe jij mee met de KICKSTART? 

Wat krijg je allemaal? 

– Elke drie dagen een nieuwe les in de online academie Empower JOU. 

– Elke dag een (sub)les met een uitdagende opdracht waar je 15 minuten mee bezig bent. 

– Levenslang toegang tot de online academie met filmpjes, lessen, theorie, opdrachten en werkbladen

– Levenslang toegang tot de besloten facebookgroep ‘ME, Myself & Mama – online programma’ 

NIEUW 30 dagen tot 3 maanden lang persoonlijke coaching van mij via de mail of whatsapp. Dus náást mijn aanwezigheid in de facebookgroep, waar ik al je vragen kan beantwoorden, geef ik ook exclusieve, individuele, helemaal op JOU afgestemde coaching! Je mag me gedurende deze periode alle vragen stellen die je hebt, delen waar je tegenaanloopt, vragen om mee te kijken in je persoonlijke situatie! 

– Elke drie dagen nieuwe werkbladen  die gezamenlijk jouw levenslange naslagwerk worden! Een naslagwerk van maar liefst 100 pagina’s: helemaal over JOU! Over JOUW droomleven mét je gezin!

Dit állemaal voor slechts 297 euro!

 

 

*

Voor blijvend meer tijd, ruimte, moed, zelfvertrouwen én energie voor jou en jouw ideale droomleven!

 

*