fbpx

  ~ Empower JOU ~ Jaartraject

Zet jezelf in je Kracht (M/V) en leef joúw leven. Leer jouw flow en ritme volgen vanuit je Hart, je missie en je natuurlijke talenten. 

Voor de innerlijke rust waar je al zo lang naar snakt, voor het zelfvertrouwen wat al zo lang in jou verborgen zit en voor die betekenisvolle carrière die zó graag van de grond wil komen!

 Een JAAR lang álle steun en empowerment die jij nodig hebt…. omdat ik geloof in de kracht van sámen totdat je het helemaal zelf kunt ~ samen met mij én samen met een kleine, gelijkgestemde groep:

Wil jouw werkgever bijdragen en/of wil jij een gedeelte aanbetalen en vervolgens 10x een vast (lager) maandbedrag betalen? Dat kan ook: ik denk graag mee in win/win oplossingen, dus denk gerust na over de voor jou meest gunstige manier van investeren.

Tijdens de kennismaking ervaren we allereerst of wij een goede klik hebben en of we aan elkaars verwachtingen kunnen en willen voldoen: dat zijn de twee belangrijkste voorwaarden om deel te nemen aan dit jaartraject.

We moeten beiden die volmondige JA voelen! Nieuwgierig of wij die gouden match zijn?

~ Voor Wie? ~

Dit Jaartraject is wat voor jou als:

❤ jij (stiekem) weet dat je wat heel belangrijks te delen hebt met de wereld, maar je vindt het superspannend om dat daadwerkelijk te gaan voelen, uitspreken en doen,

❤ Je allang weet dat er ‘veel meer uit jouw leven te halen is’, maar je tot nu toe de juiste stappen nog niet wist te zetten,

❤ jij moeitelozer wilt leven, meer energie over wilt houden aan het einde van de dag, en elke dag vol ‘zin’ wilt beginnen,

❤ jij bang bent dat je tegen een Burn-out (of Bore-out) aanzit en er nu alles aan wilt doen om dat roer om te gooien

❤ jij moeite hebt met ‘goed voelen’ en ‘volop vertrouwen op je intuïtie en je weten’

❤ je een open mind(set) hebt en open staat voor coaching, healing, kansen en mogelijkheden

❤ jij meer plezier en overvloed in jouw carrière en (gezins)leven wilt creëren

❤ jij niet kunt wachten om met jouw talenten jouw eigen leven én de wereld mooier te maken!

Je weet alleen niet nog niet ‘hoe dan’ en precies ‘wat dan’… en of je het wel durft…

 

 Empower JOU 

~ Zet jezelf in je Kracht (M/V) ~

Breng jouw prachtige mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in balans en ga leven vanuit je Hart. Ontmasker je Ego, heel je oude pijn en ga volop léven!

Ga doen wat je hier komt doen!

Leef niet langer om aan de verwachtingen van de buitenwereld te voldoen, maar ga leven van binnenuit. Ga het op joúw manier doen.

~ ‘Hoe dan?’ & ‘Wat dan?’ ~

Hoe ziet het jaartraject eruit? 

♥ Het Empower JOU – jaartraject is een ware ontdekkingsreis ♥ Waarbij ik jou help DURVEN vanuit je Hart. Durven voelen, durven doen, durven léven!

De eerste vier maanden van de reis zijn naar binnen gericht, met de volledige focus op het ontdekken en in kaart brengen van jouw prachtige binnenwereld, wensen en dromen: we gaan op zoek naar jouw GOUD en jouw Missie.

Je leert jouw vrouwelijke energie optimaal benutten, waardoor jij leert voélen en wéten wie jij bent en wat je mag doen.

De daarop volgende maanden zijn naar buiten gericht, van binnenuit de buitenwereld in! Laat al dat moois maar zien… Ik empower JOU om daar de moed en het zelfvertrouwen voor te vinden. 

Je leert vanuit dat intuïtieve wéten de juiste daadkrachtige stappen naar buiten te zetten: je benut jouw krachtige mannelijke energie op de juiste manier (namelijk: in dienst van jouw vrouwelijke energie).

Wat gaan we doen? 

♥ Allereerst maken we ruimte: weg met de energievreters! Hallo energiegévers! 

♥ Dan start jij met het opgraven van al jouw GOUD. We brengen jouw (minstens 12) natuurlijke talenten in kaart en verdelen ze onder in mannelijke en vrouwelijke talenten. Deze talenten zijn de richtingaanwijzers van jouw levensmissie en wijzen jou de weg van je Hart.

♥ We brengen in kaart hoe jouw Ego zich momenteel met jouw leven bemoeit, welke beperkende overtuigingen hardnekkig bij jou ingesleten zijn en hoe we die kunnen veranderen.

♥ Je leert om jouw eigen onderliggende pijn (‘oud zeer’) te identificeren, te begrijpen en te helen, zodat het jouw niet langer belemmert, maar juist voeding geeft voor de toekomst.

♥ Je leert duidelijk onderscheid maken in ‘wat van jou is’ en ‘wat van een ander is’. Je leert jouw mannelijke energie daadkrachtig inzetten om jouw prachtige vrouwelijke energie volop tot bloei te laten komen.

♥ Vanuit jouw GOUD, jouw waarden en je dromen ga jij jouw levensmissie ontdekken: wat is het dat jij moeiteloos kunt en wilt gaan doen, waarmee jij een prachtig verschil maakt voor de wereld?

♥ Dit alles geven we weer in een persoonlijk Toekomstplan, jouw visuele leidraad en houvast voor de rest van het jaar! (en ver daarna)

Vanuit dat Toekomstplan start ‘de reis naar buiten’: je zelf laten zien, jezelf ontwikkelen en uitspreken! Je talenten gaan inzetten, op al jouw levensgebieden. Je gaat ruimte maken voor jouw dromen en al die supergave, ‘leuk-spannende’ stappen zetten.  

❤ Je leert jouw Hart, Hoofd (Ego) & Buik optimaal met elkaar samen te werken ❤ Voor de rest van jouw Leven ❤

~ Van ‘moeten’ naar mogen en willen ~

~ Van ‘stress en onrust’ naar zelfvertrouwen en innerlijke rust ~

~ Van ‘hard werken’ naar moeiteloos, plezierig en betekenisvol werken ~ 

~ Van ‘geleefd worden’ naar je eigen FLOW volgen ~

~ Van ‘overleven’ naar LEVEN ~

~ Empower JOU – Zet jezelf in je Kracht (M/V) ~

~ Over Mij ~ Anne ~

Ik ben Anne Abrams, gedragswetenschapper, orthopedagoog, holistisch coach, visual-storyteller (ik teken álles graag uit – zoals jouw unieke Toekomstplan), Reiki-behandelaar, healer en vooral: Vrouw, Vrouw van, Moeder & Mens.

Ik hou van mensen en hun ‘innerlijke ontdekkingsreizen’, reizen rond de wereld, natuur, prachtige gesprekken, schrijven, opvoeden, empoweren, tekenen, fotograferen en koken.

Met mijn bedrijf ‘Puur Anne – Empower JOU’ help ik mensen om vanuit zachte daadkracht de wereld mooier te maken, te beginnen bij jezelf. Door vanuit je Hart te gaan leven en je (mannelijke en vrouwelijke) natuurlijke talenten volop te benutten.

Voordat ik – vanuit mijn Hart! – als zelfstandige ging werken, werkte ik 13 jaar lang als gedragswetenschapper en orthopedagoog in de jeugd/gehandicaptenzorg waar ik jongvolwassenen met gedragsproblemen mocht behandelen en hun begeleiders mocht coachen.

Die mannelijke, daadkrachtige en analyserende kwaliteiten die ik vanuit mijn wetenschappelijke opleiding heb ontwikkeld, combineer ik sinds een aantal jaren met mijn vrouwelijke, intuïtieve en helende talenten (holding space, reiki, afstemming).

En vanuit die samenwerking ontstond de échte voldoening! Zowel zakelijk als privé. Ik vond mijn missie. Het gevoel van ‘het klopt’: dit is de weg van mijn Hart.

Niet de makkelijkste weg, wel verreweg de meest bevredigende ❤

En die weg wijs ik graag ‘door’ aan JOU!

Hoe begeleid ik het Empower JOU – jaartraject? 

Ik begeleid jou vanuit al mijn eigen GOUD, vanuit mijn natuurlijke vrouwelijke en mannelijke talenten Empower ik JOU. 

~ Het traject start in de eerste maand met een persoonlijke intake en Reiki-behandeling bij mij in Mill (NB). Ik wil dat jij een ontzettend waardevol en succesvol traject gaat doorlopen, dus we beginnen met deze optimale ‘Hart-tot-Hart-verbinding’.

~ De inhoudelijke kaders geef ik vanaf dag 1 met de werkboeken en modules die in een online leeromgeving staan: jij maakt de opdrachten en oefeningen en ik geef uitgebreid feedback om te verdiepen waar nodig. 

~ We hebben (zo nodig) dagelijks persoonlijk contact in ‘Teams’ over jouw voortgang en ontwikkeling.

~ Gedurende het jaar neem je deel aan 14 online Masterclasses, gebaseerd op inhoudelijke thema’s van het traject. De eerste vier maanden tweewekelijks, de laatste 8 maanden maandelijks. Deze masterclasses volg je samen met de andere deelnemers van het traject. Tijdens deze videocalls is er ook volop ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

~ Rond de 4e maand kom je weer naar Mill (NB) voor het tekenen van jouw persoonlijke Toekomstplan.

~ Rond de 8e maand hebben we een inspirerende en verbindende live-dag met alle deelnemers

~ Rond de 11e maand hebben we een persoonlijke afsluiting in Mill (een gesprek met een Reiki-behandeling)

~ Ik ondersteun jou gedurende het hele jaar met Reiki op afstand en wekelijkse inspiratiekaarten om jouw proces te verstevigen en verdiepen.

Een jaar lang bied ik jou alle ondersteuning en empowerment die jij nodig hebt om joúw eigen ideale leven te creeren.

 

~ Veelgestelde vragen ~

Waarom een Jaartraject?

Uit mijn jarenlange ervaring als gedragswetenschapper, therapeut, coach en ‘gecoacht worden’ weet ik dat het opbouwen en verstevigen van een vertrouwensband enorm belangrijk is. Als je eenmaal iemand hebt met wie het klikt en die je vertrouwt, dan wordt de opbrengst van het delen alleen maar groter.

Ik wil je niet alleen in contact brengen met jouw missie, ik wil je ook empoweren om het uit te voeren, om het zelfvertrouwen te blijven voelen en om daadwerkelijk te gaan leren voélen hoe het is om joúw leven te leven.

In een jaar kan ‘alles wat er speelt, zowel onder als aan de oppervlakte’ aan bod komen en is er volop ruimte voor groei, ontwikkeling en empowerment, zodat jij het na dat jaar ook écht vol zelfvertrouwen helemaal zelf voortzet!

 

Wat is het voordeel van het delen met andere deelnemers?

Dit is een zogenaamd ‘combinatietraject’, waarbij je én heel veel 1 op 1 contact hebt met mij én waarbij je gebruik mag maken van de kracht van een groep.

De kans is groot dat jij in je omgeving niet zoveel gelijkgestemden hebt, mensen die op jouw golflengte zitten en begrijpen wat het betekent om met jouw ‘weten en voelen’ om te gaan. In deze groep zul je die mensen wél vinden!

De intieme groep (max 7 deelnemers) geeft je enorm veel ‘veilige oefenruimte’: je kunt jouw talenten, ideeën, dromen en plannen delen met gelijkgestemden die op een zelfde soort punt in hun leven staan. Je zult ook merken dat je Ego getriggerd wordt (‘zij is al verder’) en hoe je daar dírect korte metten mee maakt ;).  Het wekelijks delen van uitdagingen en successen is een heerlijke manier om elkaar goed te leren kennen en om jouw betrokkenheid bij je eigen proces te vergroten.

Wat als ik twijfel over mijn eigen investering in tijd en geld?

Het is logisch dat je de ‘voor- en nadelen’ van het aangaan van een transformerend coachings- en healingstraject goed tegen elkaar afweegt. Dat geeft je zicht op of het voor joú nú de tijd is.

Dit is een traject waar je een volmondige JA voor moet voelen. Ik geef enorme toewijding en dat verwacht ik ook van jou: alleen dan kunnen we samen die prachtige reis gaan maken. Dit is geen  ‘weekendje weg’, dit wordt ‘de reis van jouw leven’…. voor de rest van je leven!

Of ik de juiste gids ben en jou de juist gevulde backpack kan geven: dat ontdekken we samen in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Vandaaruit kun jij jouw volmondige JA geven (en weet jij dat het met die tijd en het geld wel goed komt: dít gaat over de rest van jouw leven: daar wil je in investeren!) of het wordt een ‘nee, dit is het toch niet voor mij’.

Is vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk?

Nee.

Maaaar, wat wel heel gaaf is: álle werknemers die door mijn klanten benaderd zijn hebben bijgedragen in de kosten. Van 50 tot zelfs 100%.

En hoe fijn het ook is om je financiële investering te delen met je werkgever, dit was wat een van mijn klanten zei: “Ik zat tegen een burn-out aan en veel was me te veel, ik zag dan ook wel op tegen de tijdinvestering én de financiële investering. Maar dat pakte achteraf juist goed uit: doordat je zo serieus investeert in geld, doe je dat automatisch ook in tijd!”

Heb je je eigen bedrijf? Dan kun je dit traject als scholing/coaching opgeven en krijg je natuurlijk ook de btw terug. 

 

Wat als ik al vanalles heb geprobeerd? Waarom zou dit wél helpen?

Ik hoor vaak dat (met name hooggevoelige) mensen al allerlei therapieën en soorten van coaching hebben gehad, en dat dit helaas niet het gewenste effect had. 

Vaak bleek dat er bij de ‘niet-werkende aanpakken’ niet écht ‘de diepte’ ingegaan werd. Er was veel aandacht voor het cognitieve gedeelte (gedachten/patronen) en te weinig aandacht voor het gevoelsleven en alles wat er juist onder de oppervlakte meespeelt aan onderliggende pijn, waaroms en (ziels)verlangens.

Natuurlijk is de belangrijkste vraag: ‘Waarvoor wil jij dat het helpt? Wat verwacht jij, waar ben je naar op zoek?’

Benoem deze twijfel gerust op het kennismakingsformulier, dan bekijken we tijdens ons gesprek precies wat jij nodig hebt.

En laat je verrassen door mijn ‘afgestemde’ vragen 😉

Wat is het voordeel van zowel online  als ‘live’ contact?

In dit jaartraject gaan we elkaar vier keer live en face-to-face zien (1. startgesprek met Reiki-behandeling, 2. Toekomstplan tekenen, 3. live-dag met de groep en 4. eindgesprek met Reiki-behandeling). Dit sterkt onze Hartsverbinding die zo waardevol is voor jouw proces. 

Al het overige contact vindt digitaal en online plaats.  Dit past natuurlijk goed in deze tijd waarin we onze lijfelijke contacten wat ‘moeten’ minderen en waarin we ook steeds meer merken dat ‘online’ ook heel goed werkt!

Het betekent ook dat je niet per se bij mij in de buurt hoeft te wonen (Al zul je vanuit de Nederlandse én Belgische uithoeken ook nooit meer dan 2 uur hoeven rijden): je sluit gewoon vanuit je eigen woonkamer aan bij de masterclasses en krijgt en vraagt feedback, gewoon ‘de hele dag door’: je deelt én ontvangt wanneer het jou uitkomt.

Deze combinatie werkt voor mij – en mijn eerdere en huidige klanten – optimaal!

 

~ Wat zeggen anderen over Empower JOU? ~

Wat weet Anne veel over hoe je je zelf kunt gaan waarderen en hoe je je eigen talenten kunt gaan gebruiken om precies dat leven te gaan leiden dat bij jou past, om in balans te zijn!

Dat had ik écht nodig. En ik vind het heerlijk: de heldere opdrachten helpen me heel duidelijk onderzoeken wat mij mij maakt! Je leert jezelf écht kennen.  

Anne ‘voelt’ goed. Anne straalt rust uit en geeft je tegelijkertijd ook energie. Ze luistert naar je, ze luistert echt. Ze helpt je door de opdrachten heen, als het even niet lukt. En ze geeft duidelijke, heldere feedback na het maken van de opdrachten. Ze is altijd positief. Niets meer dan lof over Anne als mentor!

En wat is het heerlijk om mijn Goud en mijn Toekomstplan helder te hebben: dat geeft zoveel overzicht en focus!”

Suzanne Thoonen - Schipperheijn

Suzanne heeft inmiddels met veel plezier de winkel van haar ouders overgenomen, een stap die aan het begin van het traject nog mijlenver weg lag, bleek veel dichter bij dan verwacht. Dankzij het inzicht en vertrouwen in haar eigen GOUD is zij haar eigen mooie toekomst aan het creëren én leven.  www.primeramill.nl 

“Toen ik mijn traject bij Anne startte was ik net bevallen van mijn tweede kindje en merkte dat ik echt opnieuw mijn draai moest vinden als moeder, maar ook als werkende vrouw en in mijn relatie. Een balans vinden tussen deze rollen en mezelf daarin centraal stellen.

Ik heb wel even getwijfeld om mee te doen, het is toch een flinke financiële investering en vond het lastig om te moeten toegeven ‘dat ik het niet alleen kon’.
Maar het is nu zo fijn om mijn talenten en mijn ideale toekomstbeeld helder te hebben!

Ik heb tijdens het traject de spannende stap gezet om mijn mooie eigen onderneming te starten waarin ik straks mijn eigen passie kwijt kan!

Met het schrijven van mijn ondernemersplan had ik zo mijn sterke kanten opgeschreven. Waar ik voorheen vooral de nadruk legde op mijn zwakke punten, kon ik nu zonder moeite mijn talenten benoemen. En, wat heel goed voelt: mijn vrouwelijke, intuïtieve talenten mogen er nu ook zijn. Die vond ik eerst vooral lastig, ik zag ze niet als kracht, maar sinds ik dat wel doe ben ik veel beter in balans en begrijp ik mezelf en mijn keuzes veel beter. Mijn partner en kinderen profiteren hier ook elke dag van!

Anne vind ik super. Na ieder contactmoment was ik weer helemaal vol enthousiasme en zag ik mijn plannen helemaal voor me. Ook fijn dat ze net een andere blik kon geven op zaken waar ik in vast liep en makkelijk bereikbaar was.”

Silvie Janssen

Silvie heeft inmiddels een prachtige eigen praktijk als ‘Luisterkindwerker’. Kijk eens op www.sil-lavie.nl

Ik ervaarde veel chaos, druk en onrust, zowel in mijn lichaam als in mijn hoofd. Ik zat in een traject met werk en privé wat allebei niet lekker voelde. Het één combineerde niet goed met het ander en ik wist niet goed hoe dan wel. Ik was al van baan gewisseld, maar dit was slechts een kwestie van tijd voordat ik weer in ditzelfde cirkeltje terecht kwam. Ik wilde vooral weten wat écht bij me zou passen, waar ik in zou uitblinken en hoe een juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Dit traject heeft mij zelfinzicht, toekomstperspectief, intuïtie, vertrouwen en liefde opgeleverd!

Het heeft mij veel inzichten op allerlei verschillende gebieden opgeleverd. Hoe bepaal je die concrete stappen die je op korte termijn al kunt zetten? En ook: waarom die stappen voor JOU belangrijk zijn. Dat maakt ook dat je stevig achter je keuzes staat. En vooral het meer mogen luisteren naar je gevoel. Niet alles willen verklaren met je hoofd. 

Het is zo fijn om de focus op mijn GOUD te hebben. Hoe slecht je je ook voelt, hoe negatief je soms ook over jezelf denkt, al die mooie, sterke kanten zitten ook op dat moment in je. Je hebt zelf invloed op hoe je over jezelf denkt. Door het maken van de opdrachten, het krijgen van inzichten en het ophangen van mijn Toekomstplan en GOUD herinner ik mezelf er steeds even aan hoe AWESOME ik ben en welke mogelijkheden er allemaal zijn!
Mijn GOUD helpt me heel erg met het bepalen van mijn koers die ik wil varen. Het geeft mij een stabiele basis waar ik op verder wil bouwen. Om mezelf helemaal in mijn kracht te zetten en de mooiste versie van mijzelf te laten zien. Voor mezelf, voor de mensen om mij heen en een beetje voor de rest van de wereld.”
Daisy Keijzers

Daisy volgt inmiddels een opleiding tot Energetisch Therapeut die helemaal aansluit bij haar talenten, ambities en leergierigheid. Ik weet zeker dat we nog heel veel moois van haar gaan horen ♥ 

“Anne en ik hebben al heel lang “een lijntje” en mede daardoor volgde ik haar op facebook en las ik mee met haar ervaringen, haar visie en haar werkwijze.

Nadat ik eind 2019 voor de 3e keer werd stil gezet realiseerde ik mij dat het echt tijd was om het roer om te gooien, dus nam ik het besluit om Anne te benaderen. En wat ben ik blij dat ik toen die stap heb gezet.

Anne heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in mijn talenten en mijn valkuilen.

En op een hele prettige manier. Ik voelde mij altijd gehoord en gezien bij Anne.

Tijdens iedere sessie kon en mocht ik mijn verhaal doen zonder het gevoel te hebben dat er geoordeeld werd en ze wist steevast wel weer iets te raken waardoor ik een volgende stap kon zetten.

Ik ben Anne heel dankbaar dat ze mij mocht helpen mijn eigen krachten te ontdekken, mij handvatten mocht geven waardoor ik oude pijn kon gaan zien, erkennen en gaan helen.

Ik ben liefdevoller naar mij zelf gaan kijken EN handelen, ik ben mijn vrouwelijke energie gaan omarmen en heb deze in balans kunnen brengen met mijn mannelijke energie.

Ik ben klaar voor de volgende stap, een toekomst die ik bedacht heb waar in ik, met mijn geweldige talenten, hele mooie dingen mag gaan doen.

Dank je wel lieve Anne, dat je een stukje met mij mee bent gelopen.

Dat we samen mochten leren en groeien.”

Tamara Merkus

Tamara is haar eigen bedrijf in budgetcoaching gestart, waarin ze al haar GOUD kan benutten!

Kijk maar eens op: www.tmcoachingheukelum.nl 

Wil jij dit ook? Je eigen onderneming starten, je omscholen ,of…

en het allerbelangrijkste: veel beter leren voélen en jezelf veel beter voelen?

~ Empower JOU ~