fbpx

“Het proces om je eigen energie te zuiveren, zodat er meer licht over de aarde kan stromen, noemen we Lichtwerk.”

Uit: ‘Her-inneren. Een handboek voor Menselijke Evolutie’ van Steve Rother & de Groep
“Dit ‘opruimen van eigen emotionele problematiek’ wordt hoog gewaardeerd, want het beinvloedt veel meer mensen dan je je wellicht beseft. Als je als lichtwerker je eigen energie hebt gezuiverd dan zullen er volop kansen zijn om anderen te helpen zich aan te passen aan de veranderende tijden”.
In dat laatste zullen de mensen die nu al (hardop) “Ja, ik ben een Lichtwerker!” zeggen zich herkennen: je hebt eerst zelf opgeruimd, je bent je interne processen aangegaan en je hebt oude pijn geheeld.
Dat gaat laagje voor laagje, en als je eenmaal een aantal laagjes door bent, dan komen er “als vanzelf” kansen en mensen op je pad die jij weer kunt helpen met jouw eigen ervaringen, tools en inzichten.
En hier hoef je niet per se je “werk” van te maken door bijv. coach of healer te worden, dit “lichtwerk” doe je in principe overal waar je mensen tegenkomt die er voor open staan.
Je helpt zaken naar het licht. Je helpt ruimte te maken voor ‘dat wat nog in het donker vastzit’ (angst, verdriet, haat, pijn), door een ander oprecht te zien en te horen. Door te luisteren vanuit je Hart. En ook alleen al door jouw eigen (zuivere!) verhaal te vertellen help je anderen.
Door het toelaten van deze intuïtieve, helende, vrouwelijke energie in jezelf doe je zelfs automatisch goed voor anderen om te heen. Zonder dat je er bewust iets voor hoeft te doen, neem je anderen mee in een fijnere, lichtere energie (hogere trilling).
Je zult ook merken dat je steeds meer last krijgt van – mensen met – lagere trillingen (wat zich uit in roddelen, kwaadspreken, onzuiver handelen, stoken, etc).
Je kunt dit niet meer tolereren of negeren, waar dat eerder misschien nog wel lukte. Je wordt er nu zelfs letterlijk ziek van als je hier teveel in blijft hangen.
Door hier actie op te ondernemen, verander je ook je eigen daadkrachtige, mannelijke energie: je voelt steeds meer dat je “iets moet doen!” en gaat het ook – durven – doen. En dat ‘iets’ wordt steeds groter. Waardoor je je er uiteindelijk misschien wel je werk van gaat maken.
Zoals ik heb gedaan 😉
De aarde heeft Lichtwerkers nodig. Volop!
Er is nog zoveel ellende, zoveel narigheid. En er is al ontzettend veel Licht. Steeds meer mensen zien en voelen dat ze uit die narigheid willen stappen en “wakker willen worden”.
Het grotere plaatje wordt zichtbaar. Angst houdt je niet meer in z’n greep van machteloosheid, liefde en vertrouwen worden als maar sterker.
Waardoor je die enge dingen nu wél durft te gaan doen. Die ‘enge dingen’ waar je jezelf en ook anderen dus weer enorm mee helpt.
En zo maak jij de wereld mooier, je draagt bij aan het grotere geheel. Door op jouw eigen unieke manier te Lichtwerken!
Als jij nu denkt en voelt “Verrek, dit klinkt en voelt wel heel logisch als ik het even van een afstandje bekijk”, dan is de kans heel groot dat er zich ook een Lichtwerker in jou schuilt 😊😘

Liefs, Anne