fbpx

Hart vs Ego

~ 1 op 1 coaching & healing ~

Stel je innerlijke wijsheid (Hart) voor eens en altijd boven je innerlijke criticus (Ego) en reken liefdevol af met alles wat er in het verleden is gebeurd en je nu nog bewust of onbewust, lichamelijk of psychisch, belemmert in jouw dagelijks leven en de keuzes die jij voor de toekomst te maken hebt. 

Je kent het vast wel, dit soort gedachten:
“Wat als….” om vervolgens 18 mogelijke rampscenario’s te bedenken die ‘zouden kunnen gebeuren als…’
Waarmee je je plezier en je levenslust compleet op slot zet. “Verkeerde” manier van denken, want je laat je Ego aan het roer en die zal nóóit met de aanmoedigende woorden komen die jij juist zo hard(t) nodig hebt! 
Of:
“Waarom doet die ander mij dit aan?”
Om vervolgens 34 mogelijke waaroms te bedenken en nergens een bevredigend gevoel aan over te houden… Want je stelt de verkeerde vraag, waar je op deze manier nooit een antwoord op zult krijgen.
Of deze:
“Ik kan dat toch niet, want…” en ja hoor, je Ego gooit het schap met pessimistische argumenten leeg in jouw winkelwagentje! Alsjeblieft: dit is wat je wou horen, toch?
Je Ego saboteert al jouw dromen, wensen en verlangens. Het is de kunst om ‘m te horen, er de juiste lessen en boodschappen uit te halen om vervolgens naar die ándere stem te gaan luisteren. Die van je Hart!

Ben jij klaar met piekeren en twijfelen en wil je van die steeds terugkerende onrust, onverklaarbare vage lichamelijke klachten en onzekerheid af?

 Wil jij…

❤ Je innerlijke criticus en twijfelaar (Ego) ‘de baas worden’, waardoor je niet langer eindeloos hoeft te malen en piekeren, maar in plaats daarvan krachtig leert kiezen en handelen vanuit je Hart, vanuit jouw intuitie en innerlijke wijsheid? 

❤ Alles wat er in en om je heen gebeurt, leren gebruiken als aanwijzing voor jouw persoonlijke proces, waardoor je je niet langer machteloos of teleurgesteld hoeft te voelen, maar zelf de touwtjes in handen leert nemen? 

❤ Jezelf leren geven wat je (altijd) hebt gemist, zodat jij de volle verantwoordelijkheid kunt nemen over je eigen (gevoels)leven en niet afhankelijk bent van bevestiging en waardering van buitenaf?

❤ Je zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfbeeld een enorme boost geven? Zodat jij gaat dúrven wat je altijd (stiekem) al wilde doen?

Dan is het Hart vs Ego – traject precies wat je zoekt!

 

In dit traject leer ik je persoonlijk:

 – De verschillende stemmen in je hoofd uit elkaar te halen: wat is je Ego en wat is je Hart? 

Je spiegels en triggers te herkennen die zich om je heen bevinden: wat willen ze jou laten zien? En wat mag je er mee doen?

Je Ego te ontmaskeren: welke overtuigingen en aannames ‘geloof’ jij over jezelf en de wereld die jou niet helpen om echt jouw leven te leven? 

Te onderzoeken wat je Ego jou laat zien met die overtuigingen en aannames: hoe en waar zijn ze ontstaan? En waar zit nog ‘pijn’ waar liefde naar toe mag?

Hoe je kunt ‘helen’: hoe jij zelf liefde en aandacht naar ‘oude pijn’ toe kunt sturen en zo oude overtuigingen, herinneringen, pijn en aannames los kunt laten + ik ondersteun jouw helingsproces intensief met Reiki

 

Om vervolgens:

Je Hart, je innerlijke wijsheid, te omarmen en volgen: hoe maak je contact met je Hart en je intuïtie?

Je zelf in het mooiste licht te leren zien, met ál je mooie en minder mooie kanten.  

– Vol zelfvertrouwen de voor jouw juiste keuzes te maken.  

 

 Zodat jij voor de rest van je leven zélf je onzekerheid aan weten te pakken!

Wil je een kennismaking met me plannen om te ervaren of we de juiste klik hebben? 

Ik ben Anne, intuïtief gedragswetenschapper, coach & healer, en ik ga je persoonlijk begeleiden in dit prachtige transformatieproces. 

Ik werk vanuit de gouden combinatie van mannelijke en vrouwelijke Hartsenergie, waarin ik gedragswetenschappelijke kennis en tools combineer met Reiki en Holding Space.

Laat je raken, van Hart tot Hart, en maak die prachtige omslag van Ego naar Hart. Ik help je om je innerlijke criticus ‘de baas’ te worden en om volledig op je intuïtie en je innerlijke wijsheid te gaan vertrouwen.