fbpx

Gratis E-boek

Me-time is tijd voor jezelf, tijd om te ontspannen en te bezinnen.

Me-time gaat over veel meer dan ‘even uitrusten’, het gaat om innerlijke rust creëren. Om contact maken met jezelf.

Jezelf Me-time gunnen gaat over de vrouwelijke energie in jezelf omarmen.

We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke energie in ons (zowel mannen als vrouwen), die van nature mooi met elkaar in balans zou mogen zijn.
Doordat wij vrijwel allemaal zijn opgevoed en opgeleid vanuit een flinke overdosis mannelijke energie (hard werken, presteren, analyseren, probleem oplossen, focus op resultaat) hebben we massaal moeite met het waarderen en omarmen van onze vrouwelijke energie (ontspannen, bezinnen, zorgen, voelen, luisteren, verbinden). Helemaal als het gaat om die in te zetten voor onszelf!
Ontspanning en bezinning heb je nodig om innerlijke rust te creëren: weg met onrust, stress en ‘overleven’. Ga léven!
Hoe? Met goed Me-time-management!
 Na het lezen van dit E-boek weet jij: 

~ Wat kwalitatief goede Me-time is en waarom het zo belangrijk is om deze ’te managen’,

~ Wat het verschil is tussen mannelijke (M) en vrouwelijke (V) energie, en waarom het zo belangrijk is dat ze beiden ruimte krijgen (zowel in mannen als in vrouwen),

~ Wat het verschil is tussen je Hart en je Ego en hoe je de verschillende stemmen herkent,

~ Hoe jouw Ego jouw Me-time saboteert

~ Hoe jij met Me-timemanagement de weg van je Ego naar je Hart (M/V) vindt en hoe jij daar de wereld mooier mee maakt: win/win! 

En je ontvangt 15 tips waarmee jij direct jouw Me-time zowel kwalitatief en kwantitatief kunt verbeteren!

(geschatte leestijd = 30 tot 40 minuten)

“Wat ik van het e-book vind?
In 1 woord WOW! Elk woord heeft me geraakt en nog meer geïnspireerd om verder te gaan op mijn pad. Ik ben al enkele jaren bezig met zelfontwikkeling, maar het is de eerste keer dat het zo hard binnenkomt waar zelfontwikkeling eigenlijk over gaat. Ik ga dit e-book koesteren en ik zal hem ook nog tientallen keren lezen als het even minder gaat, gewoon om me eraan te herinneren dat het pad welke ik nu bewandel de juiste is.
Bedankt voor dit mooie geschenk!”
Nancy

“Ik vind het e-book zeer liefdevol en begrijpelijk geschreven. Kan het niet zo goed in woorden uitdrukken maar er komt een soort warmte uit, bevestiging dat je de moeite waard bent, het gevoel van dit klopt. Voelt goed.

Voor mijzelf begrijp ik nu ook beter waarom ik bijna niet oplaad van “ontspanning”. Ik laat het ego tijdens de bezigheid die eigenlijk ter ontspanning is de overhand nemen (oa schuldgevoelens dat ik min of meer aan het niksen ben). Naast ontspanning is het dus heel belangrijk (geen luxe maar noodzaak of zoals het zo mooi staat in het e-book van Anne “It’s not about HAVING time, it’s about MAKING time. Me-time!”) om me-time in mijn dagelijks leven in te passen. Merk daarnaast nu al dat ik bij een frustratie mij weer automatisch afvraag waarom ik mij op dat moment gefrustreerd voel en wat mij kan helpen om het weer los te laten.
Bedankt voor het delen van je e-book Anne en kan het zeker aanbevelen!”

Emmely