fbpx
“Doe je ook alleen Reiki?”
Nee.
En ik vertel je graag waarom.
Ik krijg deze vraag best vaak en ik krijg steeds meer bevestiging dat ik dat níet moet doen.
Niet dat Reiki niet ‘altijd wat goeds doet’. Dat doet het wel.
Maar je gaat voor jezelf niet bewust die gewenste verandering vasthouden als jij niet ook vanuit een interne motivatie “aan het werk gaat” met helen.
Helen is zoveel breder dan een Reiki – (of andere) behandeling. Er staat daarom op mijn bord ook niet dat ik Reiki bied, maar “healing”.
Healing is jezélf leren geven wat je gemist hebt in moeilijke tijden. Tijden waarin je emotionele wonden hebt opgelopen. Die emotionele wonden kunnen alleen helen als jij daar bewust mee aan de slag wil. Als JIJ bereid bent om je eigen kracht en liefde in te zetten voor JOU.
Reiki werkt daarbij ondersteunend. Het helpt ‘losmaken en afvoeren’, wat de wond écht nodig heeft is wat JIJ, en alleen JIJ, kunt geven aan jezelf: liefde, troost, aandacht.
Dus daarom geef ik niet alleen Reiki.
Want “het werkt toch niet zo goed als ik hoopte”, zal namelijk ongetwijfeld na een tijdje opduiken als je verwacht dat “alleen Reiki” jouw antwoord is.
Zoals met alles, geldt ook hier: jij hebt zélf de antwoorden en de kracht en de liefde in jou.
Ik kan je helpen om die te vinden en benutten. En ondersteunen met Reiki, zodat je makkelijker bij je gevoel kunt, en je emoties beter aankunt.
“A healer is not someone you go to for healing, but someone who triggers your own ability to heal yourself”
Tijdens het 1 op 1 – traject “Hart vs Ego” leer jij onder andere de tools om je zelf te helen. Je leert je Ego (en de oorzaak van je pijn) te ontmaskeren, oude emotionele wonden te helen en vervolgens, vanuit liefde en zelfvertrouwen je Hart te volgen ♥️
Voor die écht blijvende transformatie ♥️
Wil je meer informatie? Of eens sparren of dit bij jou past? Stuur me een berichtje 😘
Liefs, Anne
Kan een afbeelding zijn van eten en de tekst 'healer is not someone you go to for healing, but someone who triggers your own ability to heal yourself unknown Puur Anne Empower JOU'
StatiLeuk

Opmerking plaatsen