fbpx

“De wereld verandert.
Het wordt nooit meer zoals het was.”

Wat doet dat met jou als je dat leest? Word je er blij van? Voel je hoop?
Of bekruipt je een naar en angstig gevoel?
Misschien wel beiden?

Het nare en angstige gevoel komt voort vanuit je Ego: je Ego wil alles ‘houden zoals het is’, met de overtuiging dat het alleen maar slechter kan worden.

Het hoopvolle gevoel komt vanuit je Hart: je Hart wil dolgraag verandering, met de overtuiging dat het alleen maar mooier en beter kan worden!

Ik ben er van overtuigd dat het mooier en beter wordt.
Voor de mensen die het beste met de Aarde en de mensheid voorhebben althans.

Het wordt niet fijner voor de mensen die een hele andere intentie hebben. En dat is wat ‘je voelt aan onrust’: er zijn een hoop mensen die heel graag willen dat alles ‘in het donker blijft’, mensen die de macht willen behouden die ze nu hebben.
Omdat zij bang zijn hun macht te verliezen én bang voor de gevolgen van hun ‘niet zo zuivere acties en handelingen’.

Kun jij er op vertrouwen dat jij, met al jouw juiste en zuivere bedoelingen, de komende tijd mooie dingen gaat aantrekken?

Kun jij je focussen op de mensen die ook zuivere bedoelingen hebben en het beste voorhebben met de wereld en de mensheid?

We leven op aarde in ‘dualiteit’, dat betekent dat er duidelijke tegenstellingen zijn.
Licht en donker, dag en nacht, koud en warm, verstand en gevoel, angst en liefde, enz.

Deze tegenstellingen zijn er om écht te kunnen ervaren en voélen wat de verschillen met je doen: ‘Geen pieken zonder dalen’.

Het is dus juist goed dat je je af en toe even niet goed voelt, want daarmee waardeer je des te meer het fijne gevoel dat je ervaart nadat je daar door heen bent gegaan.

Het is dus juist goed om te zien ‘wat er allemaal aan onzuivere praktijken gebeurt’, want daarmee zie jij ook hoe enorm waardevol en belangrijk het is om zuivere praktijken te ondersteunen en volgen!

De huidige omstandigheden en gebeurtenissen dwingen je om te kiezen.
Dat is de bedoeling.
De wereld verandert. We gaan van 3D (Ego) naar 5D (Hart).
Aan jou waar je voor kiest.

Veel mensen bevinden zich momenteel in 4D, in de ‘schommeling tussen Ego en Hart’: de ene keer weet en voel je ‘yes, het gaat beter, er komt licht: dit is de juiste weg!’ en de volgende dag kun je weer uit het veld geslagen zijn en zie je het allemaal somber en moedeloos in. Weet dat je absoluut op de goede weg bent als je dit ervaart!

En weet dat je elke keer weer kunt kiezen: of je voor je Hart (liefde, vertrouwen, hoop en licht) kiest of voor je Ego (angst, machteloosheid, donker, moedeloosheid).

Je zult merken dat je op een gegeven moment ‘doorslaat’ naar de Hart-kant: naar 5D.
Je gaat het grotere plaatje zien, je ‘voelt’ wat klopt en niet klopt, je doorziet de (valse) ‘propaganda – berichten’ en je weet dat de enige die je kunt volgen ‘jezelf’ is. Jouw Hart!

En zodra je dat doet, zul je steeds meer ‘bewijs’ vinden dat je daar goed aan doet. Je zult minder angst ervaren, je zult je uit durven spreken, je zult gelijkgestemden treffen, je zult wéten en voélen dat wat jij doet, denkt, weet en voelt JUIST is.

Want, het gaat moeiteloos, het voelt goed en je begint te stralen!

Wil je eens sparren over een coachingstraject? Ik hoor graag van je: info@puur-anne.nl 

Liefs,  Anne