fbpx

Me-time-management

Praktische spoedcursus

Het klinkt niet zo gezellig en ontspannen, he, dat je je Me-time ook nog ‘moet managen’? Je moet al zoveel!

En toch is het heel belangrijk dat jij jouw Me-time leert managen, simpelweg omdat niemand anders het voor je doet en het risico groot is dat je Ego anders met je aan de haal gaat en je aandacht weer verschuift naar je buitenwereld en alles wat je daar ‘denkt te moeten doen’.

Me-time-management gaat over bewust en daadkrachtig aansturen op tijd en ruimte voor jezelf, zodat jouw binnenwereld het startpunt wordt, jouw fijne eigen vertrekpunt van waaruit jij de buitenwereld in gaat.

Maar hoe weet je nou wat voor JOU goede Me-time is? En misschien nog wel belangrijker: hoe zorg jij dat jij er ook daadwerkelijk elke dag tijd en ruimte voor maakt? Zónder schuldgevoel of gevoel van ‘moeten’?

Dat is wat ik je in deze hele praktische cursus ga leren.

Make yourself a priority!

 In deze superpraktische cursus leer jij:

❤ om je Ego-stem te ontdekken waarmee jij jouw Me-time nu saboteert

❤ wat je met die stem mag doen

❤ wat ‘de juiste’ Me-time voor JOU is (verdeeld over de 3 soorten Me-time)

❤ hoe je er een gewoonte van kunt maken om minstens 3x per dag Me-time in te plannen én ook te nemen!

Aan het einde van de cursus heb jij het systeem ingevoerd waarmee jij 3x per dag de voor jou precies juiste Me-time gaat nemen!

It’s not about HAVING time, it’s about MAKING time.
Me-time!