fbpx

 ~ Coaching & Healing ~

Empower JOU

 

Het online programma met intensieve persoonlijke begeleiding waarin jij leert om vanuit jouw eigen kracht te gaan leven. Op al jouw levensgebieden.

Een ontdekkingsreis, waarin jij:

ontdekt wat jouw 12 natuurlijke talenten zijn (jouw GOUD), zodat jij vanuit die verbinding met jezelf in het volste vertrouwen aan jouw ideale leven gaat werken.

❤ onderscheid leert maken tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie en talenten, en deze met elkaar in balans brengt voor meer innerlijke rust en harmonie in je gezin

❤ jouw eigen GOUDEN strategieën leert creëren zodat jij altijd weet wat de juiste keuze is voor jou. 

❤ jouw beperkende overtuigingen op gaat sporen en de onderliggende pijn (emotionele trauma’s) gaat leren helen, zodat jij niet meer belemmert wordt in het leven van joúw leven.

❤ Jouw eigen persoonlijke Toekomstplan gaat maken, zodat jij precies weet waar jij naar toe wilt met jouw leven, zowel op het gebied van je carrière, je relatie, je opvoeding, etc.

❤ ontdekt met welke vrouwelijke talenten jij naar je HART kunt luisteren en met welke mannelijke talenten jij daar vervolgens de juiste daadkrachtige acties op uit kunt zetten.  Zodat jij jouw Toekomstplan ook echt gaat uitvoeren!

 

Wat weet Anne veel over hoe je je zelf kunt gaan waarderen en hoe je je eigen talenten kunt gaan gebruiken om precies dat leven te gaan leiden dat bij jou past, om in balans te zijn!

Dat had ik écht nodig. En ik vind het heerlijk: de heldere opdrachten helpen me heel duidelijk onderzoeken wat mij mij maakt! Je leert jezelf écht kennen.  

Anne ‘voelt’ goed. Anne straalt rust uit en geeft je tegelijkertijd ook energie. Ze luistert naar je, ze luistert echt. Ze helpt je door de opdrachten heen, als het even niet lukt. En ze geeft duidelijke, heldere feedback na het maken van de opdrachten. Ze is altijd positief. Niets meer dan lof over Anne als mentor!

En wat is het heerlijk om mijn Toekomstplan helder te hebben: dat geeft zoveel overzicht en focus!”

Suzanne Thoonen - Schipperheijn

Herken jij dit?  

Je weet gewoon niet goed waar je nou écht blij van wordt.

Je vraagt je geregeld af hoe je dat nou doet… ‘gelukkig worden’?  

 

Je hebt altijd hard gewerkt, je bent goed (geworden) in wat je doet. Maar je mist de passie, de fijne kriebels in je buik, die echte zin om aan de dag te beginnen.

 

Je weet niet of je werk wel echt bij je past. Of je dit nog jaren wilt doen. Je twijfelt al een tijdje, maar je weet niet waar je je dan op zou willen richten, dus je blijft maar hangen in deze weinig uitdagende, of zelfs energievretende baan.

 

Je mist dat voldane gevoel. Zowel thuis als op je werk vraag je je af of je wel het beste uit jezelf haalt. Of je wel alles laat zien wat je in huis hebt. 

 

Dat stemmetje blijft maar oppoppen: ‘Is dit het nou?’ en je weet dat dat niet voor niks is: je weet dat er meer moet zijn!

 

Het stemmetje geeft je onrust, je wordt er onzeker van (wie ben ik om meer te willen?). Je bent op deze manier niet de leukste vrouw en moeder, je reageert je vaker dan je zou willen af op je partner en je kinderen. Het vreet energie om je steeds maar af te vragen of je wel de goede keuzes maakt. 

 

Energie die je liever anders zou gebruiken, die je in je gezin zou willen stoppen, in het genieten van het leven, in het creeren van een betekenisvolle carrière, kortom: in het creëren van jouw ideale leven! 

 

Wat zou het fijn zijn om te weten wat jouw natuurlijke talenten zijn, wat jouw GOUD is. En hoe jij daar jouw ideale ME, Myself & Mama leven mee creëert! Zodat jij de beste versie van jezelf als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama bent!

 

Je zelfvertrouwen groeit en je zit lekkerder in je vel, want vanuit jouw talenten creëer jij een goede balans van waaruit jij weet hoe je goed voor jezelf, voor je energie en jouw mooie gevoeligheid zorgt. En je weet wat jij écht graag wilt: leven vanuit je Hart!

Jij pakt verantwoordelijkheid voor jouw eigen geluk. Je zet jouw GOUD in om jouw ideale toekomst te creëren!

 

“Ik geloof in leven vanuit je talenten, wat betekent dat je jouw mannelijke (daadkrachtige, verstandelijke en praktische) talenten combineert met jouw vrouwelijke (zachte, intuïtieve en creatieve) talenten en ze vervolgens op zoveel mogelijk plekken en manieren inzet: allereerst natuurlijk in jouw Me, Myself & Mama – rollen!

Waarbij je bij jezelf begint. Je zorgt allereerst dat jij heel lekker in je vel zit en van daar uit ga je verder. Stralend de wereld in!” 

 

“Toen ik mijn traject bij Anne startte was ik net bevallen van mijn tweede kindje en merkte dat ik echt opnieuw mijn draai moest vinden als moeder, maar ook als werkende vrouw en in mijn relatie. Een balans vinden tussen deze rollen en mezelf daarin centraal stellen.

Ik heb wel even getwijfeld om mee te doen, het is toch een flinke financiële investering en vond het lastig om te moeten toegeven ‘dat ik het niet alleen kon’.
Maar het is nu zo fijn om mijn talenten en mijn ideale toekomstbeeld helder te hebben!

Ik heb tijdens het traject de spannende stap gezet om mijn mooie eigen onderneming te starten waarin ik straks mijn eigen passie kwijt kan!

Met het schrijven van mijn ondernemersplan had ik zo mijn sterke kanten opgeschreven. Waar ik voorheen vooral de nadruk legde op mijn zwakke punten, kon ik nu zonder moeite mijn talenten benoemen. En, wat heel goed voelt: mijn vrouwelijke, intuïtieve talenten mogen er nu ook zijn. Die vond ik eerst vooral lastig, ik zag ze niet als kracht, maar sinds ik dat wel doe ben ik veel beter in balans en begrijp ik mezelf en mijn keuzes veel beter. Mijn partner en kinderen profiteren hier ook elke dag van!

Anne vind ik super. Na ieder belmoment was ik weer helemaal vol enthousiasme en zag ik mijn plannen helemaal voor me. Ook fijn dat ze net een andere blik kon geven op zaken waar ik in vast liep en makkelijk bereikbaar was.”

Silvie Janssen

Dit programma is voor jou als:

 

❤ Je nu nog niet volledig vanuit je Hart durft te leven en dat wel wilt gaan doen 

❤ je behoefte hebt aan focus, vertrouwen, een concreet stappenplan en een stevige fundering 

❤ je een open mind(set) hebt en open staat voor coaching, healing, kansen en mogelijkheden

❤ jij moeitelozer wilt leven en meer energie over wilt houden aan het einde van dag, 

❤ zin hebt om te gaan schatgraven in JOU: om de diepte in te gaan en te ontdekken wat voor een mooie talenten er allemaal in jouw eigen schatkist zitten

❤ Jij jouw mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in balans wilt brengen, waardoor jij beter naar je hart luistert en er vervolgens daadkrachtig de juiste acties op uit weet te zetten

❤ jij (hoog)gevoelig bent en dit als kracht wilt leren inzetten 

❤ jij bang bent dat je tegen een Burn-out aanzit en er nu alles aan wilt doen om dat roer om te gooien

❤ jij meer plezier en overvloed in jouw carrière en (gezins)leven wilt creëren

 ❤ jij bereid bent om 4 maanden lang een paar uur per week aan JOU te besteden, aan jouw toekomst, aan jouw goud: helemaal aan je eigen mooie zelf! 

 

“It’s not about HAVING time.

It’s about MAKING time”

Durf jij te kiezen voor dat wat jij écht belangrijk vindt? 

Ik help je daar graag bij!

“Waardevol, blijvend, verrijkend, vrij, eindeloos”

Hoe slecht je je ook voelt, hoe negatief je soms ook over jezelf denkt, al die mooie, sterke kanten zitten ook op dat moment in je. Je hebt zelf invloed op hoe je over jezelf denkt. Door het maken van de opdrachten, het krijgen van inzichten en het ophangen van mijn Toekomstplan herinner ik mezelf er steeds even aan hoe AWESOME ik ben en welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Mijn GOUD helpt me heel erg met het bepalen van mijn koers die ik wil varen. Het geeft mij een stabiele basis waar ik op verder wil bouwen. Om mezelf helemaal in mijn kracht te zetten en de mooiste versie van mijzelf te laten zien. Voor mezelf, voor de mensen om mij heen en een beetje voor de rest van de wereld.”

Daisy Keijzers

Is dit de stok achter de deur en de stroomversnelling die jij nodig hebt om nu écht voor JOU en jouw beste leven te kiezen?

Voor meer informatie, mail me op: info@puur-anne.nl 

~ Empower JOU ~

“We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and fabulous? Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people will not feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do.” 

~ Marianne Williamson ~