fbpx

   ~ Empower JOU ~ halfjaartraject

 Voor de ‘harde werkers’ en (stiekem) ‘diepe voelers’, die veel moeitelozer willen leven. Stop met bikkelen, start met luisteren.

Ontdek je missie en volg je flow vanuit je Hart en je natuurlijke talenten.

Voor de innerlijke rust waar je al zo lang naar snakt, voor het zelfvertrouwen wat al zo lang in jou verborgen zit en voor die betekenisvolle carrière die zó graag van de grond wil komen.

Empower JOU – Zet jezelf in je Kracht (M/V) en leef joúw leven. 

Herken je dat?

Je vraagt je geregeld af hoe je dat nou doet… ‘gelukkig worden’?  Je Hart volgen… wat is dat precies?

Je hebt altijd hard gewerkt, je bent goed (geworden) in wat je doet. Maar je mist de passie, de fijne kriebels in je buik, die echte zin om aan de dag te beginnen.

Je hebt een goede baan, maar of deze écht bij je past? 

Je mist dat voldane gevoel. Je vraag je af of je wel het beste uit jezelf haalt. Of je wel alles laat zien wat je in huis hebt. Of er niet veel meer uit te halen is!

Dat stemmetje blijft maar oppoppen: ‘Is dit het nou?’ en je weet dat dat niet voor niks is: je weet dat er meer moet zijn!

Je droomt wel eens stiekem van die echt andere stap: je eigen onderneming beginnen, een zorgboerderij starten, solliciteren op die ene managementfunctie, een retraitecentrum in Portugal runnen, een boek schrijven terwijl je een wereldreis maakt, een eigen vegan cateringbedrijf opzetten, je omscholen tot… 

Maar een ander stemmetje zegt: ‘Wie ben jij nou om wat ‘groters’ te willen? Wie zit er op jou te wachten?’

De stemmetjes geven je onrust, je wordt er onzeker van (wie ben ik om meer te willen?). Je piekert wat af… Het vreet energie om je steeds maar af te vragen of je wel de goede keuzes maakt.

Energie die je ook anders kunt gebruiken, die je in je relatie of gezin zou kunnen stoppen, in het genieten van het leven, in het creëren van een betekenisvolle carrière, kortom: in het creëren van jouw ideale leven! 

Maar hoe doe je dat?

De sleutel zit ‘m in het anders inzetten van jouw prachtige en krachtige mannelijke energie.

Jij mag jouw mannelijke (daadkrachtige, analyserende en uitvoerende) energie gaan inzetten om jouw vrouwelijke (intuïtieve, wetende en creatieve) energie in de wereld te zetten!

Yep: je mag gaan voélen! Gaan voélen wat jij écht wilt doen, wat jouw ‘waarom’, jouw passie en jouw drijfveren zijn. En van daar uit ga je DOEN! 

❤ Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je Hart ❤

Dan pak jij verantwoordelijkheid voor jouw eigen geluk. Je zet jouw eigen prachtige natuurlijke (mannelijke én vrouwelijke) talenten in om jouw ideale toekomst te creëren. En dáár maak jij de wereld mooier mee: win/win!

En dat is wat je samen met mij gaat doen in het Empower JOU – halfjaartraject!

 

~ Voor Wie? ~

Dit Jaartraject is wat voor jou als:

❤ jij (stiekem) weet dat je wat heel belangrijks te delen hebt met de wereld, maar je vindt het superspannend om dat daadwerkelijk te gaan doen,

❤ Je allang weet dat er ‘veel meer uit jouw leven te halen is’, maar je tot nu toe de juiste stappen nog niet wist te zetten,

❤ jij moeitelozer wilt leven, meer energie over wilt houden aan het einde van de dag, en elke dag vol ‘zin’ wilt beginnen,

❤ jij bang bent dat je tegen een Burn-out (of Bore-out) aanzit en er nu alles aan wilt doen om dat roer om te gooien

❤ jij moeite hebt met ‘goed voelen’ en ‘volop vertrouwen op je intuïtie en je weten’

❤ je een open mind(set) hebt en open staat voor coaching, healing, kansen en mogelijkheden

❤ jij meer plezier en overvloed in jouw carrière en (gezins)leven wilt creëren

❤ jij niet kunt wachten om met jouw talenten jouw eigen leven én de wereld mooier te maken!

Je weet alleen niet nog niet ‘hoe dan’ en precies ‘wat dan’… en of je het wel durft…

 

Net als de kastanje heb jij ook een prachtige, glanzende, pure kern in jou.

Vol potentie om een enorme, stevig gewortelde boom te worden!

Het kan heel spannend en eng zijn om je beschermlaag (je stekelige bast) af te werpen, maar dat is wel wat nodig is om écht te gaan leven en groeien.

Durf jij?

Dan ga ik je helpen

 

~ Van ‘moeten’ naar mogen en willen ~

~ Van ‘piekeren en malen’ naar ‘luisteren en voelen’ ~

~ Van ‘stress en onrust’ naar zelfvertrouwen en innerlijke rust ~

~ Van ‘hard werken’ naar moeiteloos, plezierig en betekenisvol werken ~ 

~ Van ‘geleefd worden’ naar je eigen FLOW volgen ~

~ Van ‘overleven’ naar LEVEN ~

~ Van ‘saboterend Ego’ naar ‘liefdevol, aanmoedigend Hart’ ~

~ Over Mij ~ Anne ~

Ik ben Anne Abrams, intuïtief gedragswetenschapper, holistisch coach, visual-storyteller (ik teken álles graag uit – zoals jouw unieke Toekomstplan), Reiki-behandelaar, healer en vooral: Vrouw, Vrouw van, Moeder & Mens.

Ik hou van mensen en hun ‘innerlijke ontdekkingsreizen’, reizen rond de wereld, natuur, prachtige gesprekken, schrijven, opvoeden, empoweren, tekenen, fotograferen en koken.

Met mijn bedrijf ‘Puur Anne – Empower JOU’ help ik mensen om vanuit zachte daadkracht de wereld mooier te maken, te beginnen bij jezelf. Door vanuit je Hart te gaan leven en je (mannelijke en vrouwelijke) natuurlijke talenten volop te benutten.

Voordat ik – vanuit mijn Hart! – als zelfstandige ging werken, werkte ik 13 jaar lang als gedragswetenschapper en orthopedagoog in de jeugd/gehandicaptenzorg waar ik jongvolwassenen met gedragsproblemen mocht behandelen en hun begeleiders mocht coachen.

Die mannelijke, daadkrachtige en analyserende kwaliteiten die ik vanuit mijn wetenschappelijke opleiding heb ontwikkeld, combineer ik sinds een aantal jaren met mijn vrouwelijke, intuïtieve en helende talenten (holding space, reiki, afstemming).

En vanuit die samenwerking ontstond de échte voldoening! Zowel zakelijk als privé. Ik vond mijn missie. Het gevoel van ‘het klopt’: dit is de weg van mijn Hart.

Niet de makkelijkste weg, wel verreweg de meest bevredigende ❤

En die weg wijs ik graag ‘door’ aan JOU!

Vanuit mijn unieke werkwijze in de combinatie van Positieve Psychologie en de spirituele universele wetten. 

Hoe begeleid ik het Empower JOU – halfjaartraject? 

Ik begeleid jou vanuit al mijn eigen GOUD, vanuit mijn natuurlijke vrouwelijke en mannelijke talenten Empower ik JOU. 

~ Het traject start in de eerste maand met een persoonlijke intake en Reiki-behandeling bij mij in Mill (NB). Ik wil dat jij een ontzettend waardevol en succesvol traject gaat doorlopen, dus we beginnen met deze optimale ‘Hart-tot-Hart-verbinding’.

~ De inhoudelijke kaders geef ik vanaf dag 1 met de werkboeken en modules die in een online leeromgeving staan: jij maakt wekelijks opdrachten en oefeningen en ik geef uitgebreid feedback om te verdiepen waar nodig. 

~ We hebben (zo nodig) dagelijks persoonlijk contact in ‘Teams’ over jouw voortgang en ontwikkeling: al jouw dilemma’s en vragen mag je delen.

~ Gedurende het halfjaar krijg je 12  1 op 1 sessies (6x met Reiki – behandeling)

~ In de 4e maand tekenen we jouw persoonlijke Toekomstplan.

~ Ik ondersteun jou gedurende het traject met Reiki op afstand en wekelijkse inspiratiekaarten om jouw proces te verstevigen en verdiepen.

 

~ Wat zeggen anderen over Empower JOU? ~

Wat weet Anne veel over hoe je je zelf kunt gaan waarderen en hoe je je eigen talenten kunt gaan gebruiken om precies dat leven te gaan leiden dat bij jou past, om in balans te zijn!

Dat had ik écht nodig. En ik vind het heerlijk: de heldere opdrachten helpen me heel duidelijk onderzoeken wat mij mij maakt! Je leert jezelf écht kennen.  

Anne ‘voelt’ goed. Anne straalt rust uit en geeft je tegelijkertijd ook energie. Ze luistert naar je, ze luistert echt. Ze helpt je door de opdrachten heen, als het even niet lukt. En ze geeft duidelijke, heldere feedback na het maken van de opdrachten. Ze is altijd positief. Niets meer dan lof over Anne als mentor!

En wat is het heerlijk om mijn Goud en mijn Toekomstplan helder te hebben: dat geeft zoveel overzicht en focus!”

Suzanne Thoonen - Schipperheijn

Suzanne heeft inmiddels met veel plezier de winkel van haar ouders overgenomen, een stap die aan het begin van het traject nog mijlenver weg lag, bleek veel dichter bij dan verwacht. Dankzij het inzicht en vertrouwen in haar eigen GOUD is zij haar eigen mooie toekomst aan het creëren én leven.  www.primeramill.nl 

“Toen ik mijn traject bij Anne startte was ik net bevallen van mijn tweede kindje en merkte dat ik echt opnieuw mijn draai moest vinden als moeder, maar ook als werkende vrouw en in mijn relatie. Een balans vinden tussen deze rollen en mezelf daarin centraal stellen.

Ik heb wel even getwijfeld om mee te doen, het is toch een flinke financiële investering en vond het lastig om te moeten toegeven ‘dat ik het niet alleen kon’.
Maar het is nu zo fijn om mijn talenten en mijn ideale toekomstbeeld helder te hebben!

Ik heb tijdens het traject de spannende stap gezet om mijn mooie eigen onderneming te starten waarin ik straks mijn eigen passie kwijt kan!

Met het schrijven van mijn ondernemersplan had ik zo mijn sterke kanten opgeschreven. Waar ik voorheen vooral de nadruk legde op mijn zwakke punten, kon ik nu zonder moeite mijn talenten benoemen. En, wat heel goed voelt: mijn vrouwelijke, intuïtieve talenten mogen er nu ook zijn. Die vond ik eerst vooral lastig, ik zag ze niet als kracht, maar sinds ik dat wel doe ben ik veel beter in balans en begrijp ik mezelf en mijn keuzes veel beter. Mijn partner en kinderen profiteren hier ook elke dag van!

Anne vind ik super. Na ieder contactmoment was ik weer helemaal vol enthousiasme en zag ik mijn plannen helemaal voor me. Ook fijn dat ze net een andere blik kon geven op zaken waar ik in vast liep en makkelijk bereikbaar was.”

Silvie Janssen

Silvie heeft inmiddels een prachtige eigen praktijk als intuitief coach en  ‘Luisterkindwerker’. Kijk eens op www.sil-lavie.nl

Ik ervaarde veel chaos, druk en onrust, zowel in mijn lichaam als in mijn hoofd. Ik zat in een traject met werk en privé wat allebei niet lekker voelde. Het één combineerde niet goed met het ander en ik wist niet goed hoe dan wel. Ik was al van baan gewisseld, maar dit was slechts een kwestie van tijd voordat ik weer in ditzelfde cirkeltje terecht kwam. Ik wilde vooral weten wat écht bij me zou passen, waar ik in zou uitblinken en hoe een juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Dit traject heeft mij zelfinzicht, toekomstperspectief, intuïtie, vertrouwen en liefde opgeleverd!

Het heeft mij veel inzichten op allerlei verschillende gebieden opgeleverd. Hoe bepaal je die concrete stappen die je op korte termijn al kunt zetten? En ook: waarom die stappen voor JOU belangrijk zijn. Dat maakt ook dat je stevig achter je keuzes staat. En vooral het meer mogen luisteren naar je gevoel. Niet alles willen verklaren met je hoofd. 

Het is zo fijn om de focus op mijn GOUD te hebben. Hoe slecht je je ook voelt, hoe negatief je soms ook over jezelf denkt, al die mooie, sterke kanten zitten ook op dat moment in je. Je hebt zelf invloed op hoe je over jezelf denkt. Door het maken van de opdrachten, het krijgen van inzichten en het ophangen van mijn Toekomstplan en GOUD herinner ik mezelf er steeds even aan hoe AWESOME ik ben en welke mogelijkheden er allemaal zijn!
Mijn GOUD helpt me heel erg met het bepalen van mijn koers die ik wil varen. Het geeft mij een stabiele basis waar ik op verder wil bouwen. Om mezelf helemaal in mijn kracht te zetten en de mooiste versie van mijzelf te laten zien. Voor mezelf, voor de mensen om mij heen en een beetje voor de rest van de wereld.”
Daisy Keijzers

Daisy volgt inmiddels een opleiding tot Energetisch Therapeut die helemaal aansluit bij haar talenten, ambities en leergierigheid. Ik weet zeker dat we nog heel veel moois van haar gaan horen ♥ 

“Anne en ik hebben al heel lang “een lijntje” en mede daardoor volgde ik haar op facebook en las ik mee met haar ervaringen, haar visie en haar werkwijze.

Nadat ik eind 2019 voor de 3e keer werd stil gezet realiseerde ik mij dat het echt tijd was om het roer om te gooien, dus nam ik het besluit om Anne te benaderen. En wat ben ik blij dat ik toen die stap heb gezet.

Anne heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in mijn talenten en mijn valkuilen.

En op een hele prettige manier. Ik voelde mij altijd gehoord en gezien bij Anne.

Tijdens iedere sessie kon en mocht ik mijn verhaal doen zonder het gevoel te hebben dat er geoordeeld werd en ze wist steevast wel weer iets te raken waardoor ik een volgende stap kon zetten.

Ik ben Anne heel dankbaar dat ze mij mocht helpen mijn eigen krachten te ontdekken, mij handvatten mocht geven waardoor ik oude pijn kon gaan zien, erkennen en gaan helen.

Ik ben liefdevoller naar mij zelf gaan kijken EN handelen, ik ben mijn vrouwelijke energie gaan omarmen en heb deze in balans kunnen brengen met mijn mannelijke energie.

Ik ben klaar voor de volgende stap, een toekomst die ik bedacht heb waar in ik, met mijn geweldige talenten, hele mooie dingen mag gaan doen.

Dank je wel lieve Anne, dat je een stukje met mij mee bent gelopen.

Dat we samen mochten leren en groeien.”

Tamara Merkus

Tamara is haar eigen bedrijf in budgetcoaching gestart, waarin ze al haar GOUD kan benutten!

Kijk maar eens op: www.tmcoachingheukelum.nl 

~ Empower JOU ~