fbpx

Hi!

Hey, wat leuk dat je je in wilt schrijven voor de maandelijkse kaarttrekking!

 

~ Waarom en hoe werk ik zelf met kaarten? ~

Ik werk al jaren met “Toekomstplannen”, in de coachingstrajecten die ik aanbied, en ook voor mezelf. Ik teken dan het ideale toekomstbeeld uit, waar je naar toe wilt “werken” en flowen, en dat geeft continu je grotere plaatje weer. Het helpt je richting bepalen en belangrijke keuzes maken (“Brengt dit me dichter bij mijn ideale toekomst? Past deze keuze écht bij MIJ?”).

Zo’n beeld ontstaat vanuit je Hart, en vanuit je vrouwelijke energie. Vervolgens zet je je mannelijke energie in om de juiste actie ondernemen.

Ik stel dan ook (per kwartaal/trimester) kleinere doelen, en gebruik mijn mannelijke energie om te kaderen en focussen op bepaalde taken. Mét de verdiepende ondersteuning dus van mijn vrouwelijke energie, die continu blijft voelen of het “nog klopt”, of het nog goed voelt.

Kaarttrekkingen helpen mij er enorm bij om niet door te schieten vanuit mijn hoofd en denken (mannelijke energie). Het geeft juist die inzichten en informatie die je niet met je hoofd kunt bedenken. Het helpt de boel goed in balans houden!

Wil jij ook maandelijks een boodschap die jou vanuit jouw vrouwelijke én mannelijke energie inzichten en handvaten geeft, schrijf je dan nu in en je ontvangt net voor de 1e van de maand 4 ‘geblindeerde’ kaarten om uit te kiezen, met onderaan de mail direct ook de omgedraaide kaarten en de boodschappen die er bij horen. 

Hieronder zie je het voorbeeld van de maand augustus.

Liefs,  Anne 

 

Kaarttrekking

Voorbeeld ~ Verdieping en focus voor de maand augustus ~

A. Hathor ~ Ontvankelijkheid ~
Is er ruimte in jou om te ontvangen? Sta je open voor (onverwachte) mooie wendingen, kansen en inzichten?
Of wil jij heeeeel graag zélf bepalen hoe alles loopt en heb je de touwtjes strak in handen? Dat geeft je wellicht een gevoel van controle. Maar weet je zeker dat jij de beste en mooiste stappen en mogelijkheden allemaal zelf al kent?
Of zou je ruimte kunnen maken voor onverwachte toffe wendingen? Voor invalshoeken waar je zelf nog nooit bij stil hebt gestaan? Probeer de touwtjes dan maar wat te laten vieren… en ervaar wat er mag ontstaan en op je pad komt als jij je vrouwelijke (ontvangende) energie meer toelaat.
Niet meteen ‘nee, da’s niks voor mij’ denken met je hoofd… maar sta eens toe om te voélen of iets bij je past!
B. Ostara ~ Vruchtbaarheid ~
Is er iets wat je al een tijdje voor je uit schuift? Wat je graag zou willen (starten), maar waar je tot nu toe nog geen ruimte voor hebt kunnen maken?
Geef dat de komende maand maar eens extra aandacht: het kon zomaar eens de perfecte tijd zijn om te starten met dat wat jij al zo lang voor je uit schuift.
Het zaadje heeft lang genoeg liggen kiemen: kijk maar eens welke plantje er wil gaan groeien en bloeien. Gun jezelf het mogen ontdekken van nieuwe wegen en paden, jij bent het zó waard om te eigen weg te gaan. Om je eigen weg te versieren en kleuren: waar word jij blij en enthousiast van? Geef daar aandacht aan! En DURF te veranderen… voel jezelf dapper en stap in die ‘stretchzone’ (die mooie zone tussen ‘comfort & stress’).
C. Ishtar ~ Grenzen ~
Het is tijd om je mannelijke energie op een gezonde, liefdevolle manier voor jezelf in te zetten. Waar mag jij “nee” tegen zeggen? Wie of wat neemt heel veel ruimte in bij jou waar je niet blij en gelukkig van wordt? Op welke manier kun jij meer ruimte voor jezelf en jouw dromen en verlangens maken?
“Nee zeggen” tegen een ander mag je ombuigen naar “JA zeggen” tegen JOU. Je hoeft jezelf niet in te voegen in de verwachtingen van een ander, je hoeft jezelf niet klein te maken om een ander geen ongemakkelijk gevoel te geven, je hoeft jezelf niet onbelangrijk te vinden uit de angst om arrogant gevonden te worden.
Nee, jij bent prachtig zoals je bent en jij verdient jouw eigen respect, aandacht, liefde en daarmee dus ook jouw eigen grenzen. Ga ze maar eens aftasten: waar wil jij je grenzen leggen? Jij bepaalt, vol liefde, tot hoe ver een ander jouw ruimte in mag komen en waar jij ‘Ho, stop’ zegt. Dit kan al zo ‘simpel’ zijn als je eigen gedachten over de zorgen en problemen van een ander ‘Ho, stoppen’. In plaats daarvan mag je JA zeggen tegen gedachten waar JIJ blij van wordt.
D. Pele ~ Hartstocht ~
Het is tijd om goed te voélen wat het écht is wat je wilt. Waar laait jouw innerlijke waakvlammetje van op?
Waarvan weet jij diep van binnen dat het veel meer aandacht verdient? Over welke dromen en verlangens ben jij niet helemaal eerlijk naar jezelf? Wat ‘praat je weg’ vanuit je hoofd, terwijl je Hart je hele andere dingen vertelt?
Maak daar maar eens voorzichtig ruimte voor, zet een eerste stap in het ervaren van meer passie en plezier. Wat verwarmt je Hart, welke weg zou je Hart het liefste inslaan? Volg dat pad maar eens… gewoon, stapje voor stapje.
Ruimte maken voor jezelf betekent vaak ‘een ander wat minder van jouw ruimte geven’. En dat is niet egoïstisch: die ander heeft zijn of haar eigen ruimte om te vullen en gebruiken.
Wil jij jouw eigen droomleven leiden en vormgeven of wil je je invoegen in het droomleven en de hoop van een ander (je baas/partner/ouders)?
Jouw ruimte is van JOU, neem het maar in. Vul jouw ruimte met jouw passie en plezier!