fbpx

'Meer (zelf) liefde voor MIJ'

Je weet écht wel dat je goed voor jezelf moet zorgen.

Dat je veel leuker, liever en plezieriger voor de mensen om je heen bent als jij zelf lekker in je vel zit.

Dus dat je jouw eigen gevoel en gemoedsrust op 1 zou moeten zetten. 

Je wéét het echt wel. 

Maar het ook daadwerkelijk doen is een ander verhaal, he?

De meeste dagen ren je gewoon door, verman je jezelf, slik je nog een keer en doe je alsof er niks aan de hand is. 

Van binnen voel je je echter helemaal niet fijn: je voelt je down, onzeker, ontevreden, moedeloos en machteloos. De tranen staan je nader dan het lachen. 

Je vertelt jezelf dat je harder moet zijn, door moet zetten en je niet zo aan moet stellen. 

Zo heb je dat nou eenmaal geleerd: niet lullen, maar poetsen. Pas je maar aan, zorg maar dat iedereen om je heen het goed heeft, dan komt het wel goed.

Toch?

Maar wat doet dat ondertussen met je? 

Voel je je wel eens onzeker over wat jij ‘waard’ bent?

Baal je van dat steeds terugkerende, afkeurende stemmetje in je hoofd? ‘Jij kunt dit toch niet’ / ‘Daar ben je niet  ‘slim/rijk/dun/zeker’ genoeg voor’

En vraag je je af hoe je liever en zachter voor jezelf kunt worden?

Zodat jij krachtiger kunt gaan staan voor jezelf en wat jij zélf eigenlijk wilt?

Wil jij je zelf beter begrijpen en minder hard veroordelen, zodat jij jezelf het allerbeste gaat gunnen en jezelf op 1 durft te zetten?

Met de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’ reik ik je daar graag liefdevol de juiste tools voor aan.

~ Je houdt je groot ~

Er gebeurt van binnen veel meer dan je van buiten laat zien.

Je houdt je sterk en groot. Jíj bent immers de volwassene, de sterke vrouw die de boel runt en onder controle heeft.

 

 

~ Je houdt je groot ~

Er gebeurt van binnen veel meer dan je van buiten laat zien.

Je houdt je sterk en groot. Jíj bent immers de volwassene, de sterke vrouw die de boel runt en onder controle heeft.

 

 

~ Je houdt je groot ~

Er gebeurt van binnen veel meer dan je van buiten laat zien.

Je houdt je sterk en groot. Jíj bent immers de volwassene, de sterke vrouw die de boel runt en onder controle heeft.

 

 

👉 Hoe zou het zijn als jij je enthousiasme en plezier in het leven weet vast te houden, ongeacht wat iemand anders zegt of doet? En je je niet zo makkelijk uit het veld zou laten slaan?
👉 Hoe zou het zijn om jezelf te waarderen om wat je allemaal doet en bent? Hoe zou het zijn om je van binnen zo goed te voelen dat een compliment mooi meegenomen is, maar je ook prima zonder kunt?
👉 Hoe zou het zijn om liever te zijn voor jezelf? Als jij je zelf aandacht zou gunnen om te begrijpen hoe het komt dat je je persoonlijk aangevallen voelt? Je weet wat je kunt doen om je zelf er weer boven op te helpen, zodat je daarna je enthousiasme weer kunt herpakken en vanuit een gezond zelfvertrouwen weet wat goed is voor jou.
Zelfliefde gaat over goed voor jouw gevoel en jouw gemoedsrust zorgen, zelfliefde gaat over ‘jezelf een goed en gelukkig gevoel gunnen’. En daar de juiste dingen voor doen die werken voor JOU.
Jezelf een goed gevoel gunnen is niet egoïstisch, dat is de juiste verantwoordelijkheid nemen over jouw leven.
Dat is de belangrijkste les die ik de afgelopen 13 jaar als gedragswetenschapper, supervisor, coach en healer heb geleerd! Je kunt alleen maar écht aan een ander geven als je allereerst aan jezelf kunt geven.

 

In de vierweekse online training “Meer (zelf)liefde voor MIJ” leer jij om: 

❤ jezelf te gunnen en geven wat jij nodig hebt om je – juist in deze onzekere tijd – van binnen goed te voelen en een positieve focus te creëren en behouden

❤ meer begrip en compassie voor jezelf en je verleden te creëren, zodat je liever en milder voor jezelf kunt zijn.

❤ de kracht van ‘ontvangen’ te ontdekken en zonder schuldgevoel goed voor jezelf en jouw behoeften te zorgen

❤ jouw gedachten, gedrag en woorden matchend te maken aan je (gewenste) gevoel, zodat je leert staan voor jouw waarheid en persoonlijke behoeften.
Jij – en alleen jij zelf – hebt een duurzame invloed op hoe jij je voelt! Pak die verantwoordelijkheid en voel je niet langer afhankelijk van mensen, dingen en situaties waar jij geen invloed op hebt. 

Ik vond het belangrijk om de Me-time en de Liefde voor mezelf eens echt ‘zichtbaar’ te maken voor mezelf. Jouw cursus helpt hier enorm bij. Sommige dingen weet je misschien wel, maar je gaat ze niet bewust gaan gebruiken op momenten dat je het nodig hebt. En dat vind ik toch belangrijk. 

Ik ben ook helemaal vol van de tekencursus die erbij hoort.
De combinatie maakt dat ik gemakkelijker de dingen die voor mij belangrijk zijn (in het kader van meer zelfliefde voor mij) echt bewust zichtbaar kan maken. En dat geeft een heel bevredigend gevoel.
De aanvullende cursus time-management zorgt er dan weer voor dat er effectief tijd voor gemaakt wordt in mijn agenda. Kortom die zelfliefde die ergens verborgen lag, kan lekker beginnen stralen nu. Super tof gevoel. Bedankt voor je mooie training, Anne!
Greet

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

 ~ Gunnen ~ Geven ~ Begrijpen ~ Ontvangen ~

Vanuit je Hart

 

Gun jezelf liefde, aandacht en een positieve kijk op jezelf, waardoor jij volop in het leven durft te gaan staan en mooie kansen durft aan te grijpen.

Geef jezelf aandacht, tijd en ruimte. Voor JOU. Om liever, zachter en krachtiger voor jezelf te worden. 

Ga jezelf leren kennen en begrijpen, zodat jij het volste vertrouwen in jezelf krijgt.

Begrijp waar je huidige gevoelens, gedachten en gedrag vandaan komen zodat je er met een liefdevolle blik naar kunt kijken en jouw verleden los kunt koppelen van de keuzes die je nu, in het heden, maakt. 

Leer ontvangen, zodat jij volop kunt geven: aan jezelf en anderen.

Zet jouw (gewenste) gevoel op 1 en pas daar jouw gedachten, woorden en gedrag op aan, zodat je – zonder goedkeuring, waardering of bevestiging van anderen – zélf voor jouw goede gevoel zorgt

 

Hoe? Ik reik je alle tools aan in de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’

Je krijgt nu tijdelijk deze trainingen er GRATIS bij: 

(Me-)Timemanagement ~ met deze training leer je prioriteren, ruimte maken en 3x per dag Me-time plannen

Tekentraining ~ Leer alles wat jij over jezelf en het vergroten van jouw Zelfliefde hebt geleerd omzetten in tekeningen, zodat je het extra goed kunt integreren in jouw dagelijkse leven.

In deze aanvullende training ga ik je leren tekenen, niet alleen de basis van dit ‘zakelijk tekenen’, maar bij elke les ga ik je een voorbeeldtekening aanreiken waarmee jij de inzichten van die les in 1 tekening kunt vangen. Dit zijn heerlijke ankers om alles goed te onthouden en te integreren.

Aan de hand van video’s doe ik jou stap voor stap voor hoe je deze tekeningen zelf maakt (zoals de tekeningen op deze pagina) 

En je ontvangt met de post een pakketje t.w.v. 15 euro met mijn favoriete materiaal om jouw allerbeste en leukste ‘houvast-tekeningen’ te maken!

Waarna je deze nieuwe skills natuurlijk overal in kunt gaan zetten 🙂 Om een beloningskaart voor je kinderen te maken, een aantrekkelijk weekoverzicht, de notulen of een agenda voor een vergadering, etc. 

Absoluut geen tekenervaring of talent vereist 

Nu voor slechts 99 euro

 Hi, ik ben Anne,

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, intuitieve  ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk).  Vanuit deze balans en harmonie is het volkomen logisch dat je eerst goed voor jezelf en jouw (emotionele) welzijn zorgt alvorens je er oprecht en aandachtig voor een ander kunt zijn. Ik laat je graag zien ‘hoe en waarom’, zodat jij je niet langer schuldig hoeft te voelen als jij voor jouw geluk kiest.

 

Liefs, Anne

~ Meer (zelf) liefde voor MIJ ~

❤ 4 weken lang de volle focus op ‘meer liefde voor JOU’

 ❤ Aan de hand van werkboeken en filmpjes in een online leeromgeving ga jij elke week aan de slag met opdrachten en oefeningen om meer (zelf)liefde te creëren. 

❤ Je behoudt een jaar lang toegang tot deze training, dus je kunt de modules helemaal in je eigen tempo volgen.

❤ Tijdsinvestering: hoe meer tijd en aandacht jij er in stopt, hoe meer zelfliefde je er uit haalt! Gemiddelde investering per week: 1 uur voor de opdrachten in de werkboeken + 10 minuten per dag voor de ‘weekoefening’

~ Nu voor slechts 99 euro ~  

>> BONUS: de 13 wetenschappelijk bewezen geluksstrategieën + uitleg in een overzichtelijk pdf-document >>

>> + GRATIS de praktische training (ME-) Timemanagement waarbij jij in no-time 3x per dag een kwartier voor jezelf in je routine hebt ingebouwd, zodat jij dagelijks moeiteloos bijdraagt aan een goed gevoel voor JOU >>

>> + GRATIS De ‘Tekentraining Zelfliefde’ inclusief materialensetje en verzendkosten >>

“To love oneself is the the beginning of a lifelong romance”  ~ Oscar Wilde