fbpx

Van ‘100 ballen in de lucht’ naar de focus op ‘Me, Myself & Mama’!

 

 

 

Je rijdt van je werk naar huis. Je hoofd zit vol. Bomvol. Je hebt een drukke baan met veel verantwoordelijkheid en je neemt eigenlijk veel te veel hooi op je vork. Voordat je moeder werd hield je ontzettend van je werk, je draaide je hand niet om voor een overuur meer of minder. Maar nu vraag je je al een tijdje af hoe lang je dit nog vol houdt. Je werkt nog steeds keihard, maar voelt niet de voldoening en waardering die je zou willen. Benut je wel echt al je talenten? Is dit het werk wat je nog jaren wilt blijven doen? 

 

 

 

Je rijdt op de automatische piloot naar huis en maakt alvast een planning voor de rest van de avond. 

 

 

 

Thuis wacht je een heerlijk gezin, waar je helaas te weinig van geniet door dat bomvolle hoofd en al die 100 ballen die je continue in de lucht probeert te houden. In plaats van lekker op je partner en kinderen af te stemmen als je thuis komt, schiet je door in de to-do-lijstjes van opvang, school en huishouden. En ook al zit je even lekker bij je kinderen of je man, je hoofd stopt niet. Je blijft maar malen, plannen, regelen en ook nog even die paar mailtjes voor je werk versturen.

 

 

 

Je houdt van werken, je vindt de afwisseling tussen moederschap en werk juist fijn. Maar niet op de manier waarop het nu gaat. Je legt je eigen lat ontzettend hoog en nog heb je het gevoel dat je op allerlei fronten tekort schiet.

 

 

 

Het is je eigenlijk veel te veel. Dit trek je niet veel langer. Je voelt je opgejaagd en bent snel geïrriteerd. Je hebt last van de mensen, prikkels, verwachtingen en oordelen om je heen. Je partner en zelfs de kinderen werken geregeld op je zenuwen. Je weet dat het aan jou ligt, je bent te onrustig, je voelt dat je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen. Niet alleen in je werk, maar ook als moeder en partner ben je niet de beste versie van jezelf. Maar wat zie je veel beren op de weg om stappen te zetten richting verandering. Waar zou je moeten beginnen?

 

 

 

Doordat je steeds maar die 100 ballen in de lucht blijft houden weet je niet waar je de ruimte, tijd en discipline vandaan moet halen om écht te onderzoeken wat jíj wilt. Waar jij van droomt en naar verlangt. Wat jouw unieke combinatie van talenten is waarmee jij de wereld mooier kunt maken. Heel eerlijk gezegd doe je maar wat… je hebt totaal geen focus. 

 

 

 

Hoe zou het zijn om al die ballen eens even neer te leggen?

 

Ze eens goed te bekijken en vervolgens heel bewust te kiezen welke ballen je weer oppakt? 

 

 

 

Wat zou het voor jou betekenen als je alleen nog maar keuzes zou durven maken die écht bij JOU passen?

Als je precies zou weten waar je dolgelukkig van wordt.

 

 

 

Als je zou weten hoe je jezelf kunt aanmoedigen om écht dat te gaan doen wat jij vanuit je hart het allerallerliefste wilt doen.

 

 

 

Als je alleen nog maar ‘JA’ zou zeggen tegen de dingen waarvan jij werkelijk voelt dat je er verschil mee kunt maken. Voor jezelf, een ander of de wereld.

 

 

 

‘NEE’ zou zeggen tegen je grote energievreters.

 

 

 

Als je (nog) veel meer op je gevoel zou vertrouwen en er ook daadwerkelijk actie op zou durven uitzetten?

 

 

 

Als je je hoofd en je gedachten zou kunnen inzetten om je te helpen? (in plaats van je te saboteren)

 

 

 

Als je liefdevol al die beren op je weg aankijkt en weet hoe je ze vriendelijk verzoekt om opzij te stappen?

 

 

 

Hoe zou het zijn als jij je niet langer klein houdt? Maar JOUW leven gaat leven?

 

 

 

In plaats van het hooghouden van al die ballen en van hot naar her te rennen, ben ik er van overtuigd dat jouw leven zóveel fijner wordt als jij je aandacht optimaal verdeelt tussen jouw drie belangrijkste rollen.

 

 

 

Als jij gaat kiezen voor JOU:
1) voor jou als vrouw 
2) voor jou als ‘vrouw van’
3) voor jou als mama
Voor jou als ‘Me, Myself & Mama’.

Als jij jezelf op deze drie gebieden voldoende de ruimte geeft om te zijn wie je bent, te doen wat écht bij jou past, dan stroomt het, dan voelt het dat je lekker bezig bent, dat je je leven écht leeft: jóuw leven!

 

 

 

Me
Talentgericht leven als vrouw. Je helemaal happy voelen bij hoe jij in het leven staat als vrouw. In je werk en in de maatschappij. Jij houdt van JOU en van wat je doet. Je houdt je niet langer onnodig klein: jij maakt verschil!

 

 

 

Myself
Talentgericht leven als ‘vrouw van’. Je voelt je gezien in je relatie, zowel door jezelf als door je partner. Je voelt je vrij om ook joúw dromen uit te spreken. Jullie gunnen elkaar het allerbeste, benutten elkaars kwaliteiten en willen niks liever dan de ander gelukkig zien.

 

 

 

Mama
Talentgericht leven als mama. Jij bent er volop voor je kinderen. Je geniet van de raakvlakken en verschillen in jullie gezin. Je biedt je kinderen álle liefde, warmte, aandacht én duidelijkheid die ze nodig hebben. Jij voedt jullie kinderen op zoals dat goed voelt voor JOU.

 

 

 

Me, Myself & Mama
Wil je weten hoe ik je kan helpen om die prachtige, krachtige vrouw, ‘vrouw van’ en mama in jou te empoweren? 

 

 

 

Download dan het gratis E-book “Me, Myself & Mama to the MAX” en ik vertel je alles over mijn visie en methode die ik vanuit persoonlijke en professionele kennis en ervaring heb ontwikkeld. Speciaal voor jou: lieve, drukke, bewuste, ambitieuze mama, om je te helpen die innerlijke rust (terug) te vinden en heerlijk talentgericht te gaan leven.

 

 

 

Stop met het hooghouden van al die 100 ballen en focus je op de 3 x 3 cirkels van Me, Myself & Mama!

 

 

 

Liefs, Anne