fbpx

Me, Myself & Mama  – to the MAX 

is een diepgaand persoonlijk ontwikkelingstraject voor bewuste en ambitieuze mama’s die niet langer alleen maar keihard willen werken, rennen en pleasen, maar volop Talentgericht willen leven als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

❤ Voor mama’s die hun daadkrachtige, resultaatgerichte (mannelijke) talenten willen leren combineren met hun zachte, helende, intuïtieve (vrouwelijke) talenten

❤ Voor mama’s die snakken naar focus, balans, betekenis en innerlijke rust. 

❤ Voor mama’s die bereid zijn het ‘werk’ te doen wat nodig is om te gaan leven vanuit je Hart, Hoofd & Buik!

Je hebt hard gewerkt om je leven goed op orde te krijgen. Het leven wat je nu leeft was ooit waar je van droomde: goede baan, fijne man, mooi huis, lieve kinderen.
Maar toch voelt het niet (meer) als je droomleven. Je bent vaak geïrriteerd, snel moe en kribbig.
“Je doet wat je dénkt dat je moét doen, in plaats van dat je heel goed voélt wat je mág doen.” 

Je bent de héle dag bezig. Is het niet fysiek, dan wel in je hoofd. Je gunt jezelf amper tijd om te ontspannen en bezinnen, waardoor je niet goed zorgt voor je eigen rust en continue het gevoel hebt ‘aan’ te staan. Dit maakt je gespannen en onrustig. 

Je zit vooral in je hoofd, je vindt het moeilijk om naar je gevoel te (mogen) luisteren, waardoor je continue aan het twijfelen bent, beren op de weg ziet, en maar geen keuzes kunt maken die écht bij jóu passen. Je focus ontbreekt en eerlijk gezegd ‘doe je maar wat’. Dit maakt je onzeker en vol twijfels of je het wel ‘goed’ doet.

Je gunt je geen tijd en ruimte om écht verbinding met je zélf te maken, je weet misschien ook niet (meer) hoe het moet, waardoor jij die innerlijke rust mist die jou het vertrouwen geeft om te luisteren naar dat wat je HART en je innerlijke weten je willen vertellen. 

Je DOET, MOET en DENKT vooral veel en je BEZINT, MAG en VOELT weinig. 

Je bikkelt maar door, je voelt je oververantwoordelijk, waardoor je met veel te veel dingen bezig bent ‘die niet van jou zijn’ (hoeveel van die 100 ballen die je in de lucht houdt zijn echt van jou?) en je niet toekomt aan je eigen behoeften. 

Je energiepeil en je humeur schommelen hierdoor enorm. Je hebt het gevoel dat je amper grip hebt op je eigen energie en agenda, waardoor jij veel vaker dan je wilt moppert en geïrriteerd reageert naar je man en kinderen. 

Je wilt zó graag die allerliefste en -warmste moeder zijn, die liefhebbende en gepassioneerde vrouw van, die betekenisvolle en gewaardeerde werknemer of ondernemer! 

Maar in plaats daarvan bestaat jouw leven uit “Rennen, vliegen, troosten, plannen, pleasen, mopperen, poetsen en weer doorgaan…”

De juiste balans, rust en focus vinden is zó moeilijk!

Als werkende moeder wordt er veel van je gevraagd en je hebt continue het gevoel dat je tekort schiet. Waardoor je nóg harder gaat rennen! 

Je snakt naar goedkeuring, bevestiging en waardering.

Van je man, vriendinnen, ouders, buren, van je collega’s / klanten / baas, van je kinderen… en van jezélf!

Waarom vind je het nou zo moeilijk om jezelf te waarderen? Waarom houd je jezelf zo klein? 

Je weet, diep van binnen, écht dat je veel meer in huis hebt dan je nu laat zien. Dat er ook in jou prachtige talenten en eigenschappen schuilen. Je durft ze alleen (nog) niet volop te laten zien. Er niet naar op zoek te gaan… je durft jezelf niet volledig te omarmen. 

En dit maakt je verdrietig… je vraagt je af waarom het niet lukt. Wat houdt je tegen om (weer) die gelukkige en stralende vrouw (en ‘vrouw van’ en mama!) te zijn? Waarom ben je niet blij met jezelf? 

Als je je hierin herkent, dan is de kans groot:  

– Dat je vanuit je hoofd leeft in plaats vanuit je hart (je dénkt te veel en je voélt te weinig)

– Dat je niet goed luistert naar je eigen wensen, behoeften en HARTsverlangens. 

– Dat je last hebt van beperkende overtuigingen, gedachten en ervaringen die je ervan weerhouden om jezelf hélemaal te omarmen zoals je bent.  

– Dat je mannelijke en vrouwelijke energie niet in balans zijn: je benut je vrouwelijke talenten en energie veel en veel te weinig. 

Dat kan en mág echt anders! 

“Make yourself a priority”

Ga onderzoeken, omarmen en leven naar wat écht bij JOU past, weet wie jíj bent, wat je ware natuurlijke talenten zijn en word van daaruit die práchtige en allerfijnste Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama!

Wat zou het voor jou betekenen als jij jezelf óók op 1 gaat leren zetten? Als jij ook op dat erepodium mag staan, naast je man en kinderen?  

Als je zou stoppen met pleasen en gaat luisteren naar je HART? 

Zodat wat jíj besluit te doen, aansluit bij dat wat goed voelt voor JOU? Voor je carrière, je relatie en je opvoeding: voor joúw DROOMLEVEN?

Zodra jij jezelf een prioriteit gaat maken, besluit jij om te gaan luisteren naar JOU. Wat zit er in jou? Wat voor een moois wil er uit?

En dat is veel meer dan alleen ‘kiezen voor jezelf’: het betekent jezelf en je prachtige talenten heel serieus nemen, zodat jij de wereld mooier gaat maken. Te beginnen bij jezelf, dat wel! Van binnen naar buiten. 

Hoe zou het zijn als jij naar je HART kunt luisteren en op je gevoel zou vertrouwen, zodat jij écht het leven gaat leven wat jij wilt leven? 

Als je je HOOFD en je gedachten zou kunnen inzetten om je te helpen? (in plaats van je te saboteren)

En je BUIK zou inzetten om de juiste stappen op het juiste moment te zetten? 

Je hart, hoofd en buik weten príma hoe ze moeten samenwerken, zodat jij niet meer in tweestrijd tussen je verstand en je gevoel zit. 

 

 

Jij hebt je natuurlijke talenten glashelder.

Je weet wat jouw Kracht, Plezier en Betekenis geeft én je weet hoe jij jouw natuurlijke talenten, jouw GOUD, zo optimaal mogelijk in kunt zetten en combineren. Zowel in je werk, je relatie als in je opvoeding. 

Je hebt een goede balans tussen jouw rollen als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama, zodat je veel meer kunt ‘zijn waar je bent’:

 Als je bij je kinderen bent, dan ben je ook écht bij je kinderen. Zodat zij zich volop gezien en gehoord worden om wie ze zíjn. 

❤ Als je aan het werk bent, dan ben je ook écht aan het werk. Zodat je ruimte hebt om vanuit al je talenten heerlijk productief, creatief en helpend te zijn. 

 Als je tijd met je partner hebt, ben je ook écht met je liefdevolle aandacht bij hém. Zodat je óók al die mooie dingen weer gaat zien en waarderen. 

❤ En als je Me-time hebt, dan is die ook écht van jou! Zodat je goed voor jezelf zorgt, want je weet: als het goed met MIJ gaat, dán kan ik pas écht van betekenis zijn voor anderen. 

Je hebt een scherpe focus op dat wat écht belangrijk voor je is.  Je laat je leven niet langer leiden door anderen. 

 

Want jij bent Me, Myself & Mama!

Jij weet precies hoe belangrijk jouw fundering voor je is. En baseert al je keuzes op wat bijdraagt aan joúw droomleven:

Thuis zijn ze zo blij met je, je bent écht ‘mama’! Je hebt volop tijd en aandacht voor je kinderen. 

Je relatie heeft meer verdieping gekregen. Jullie luisteren naar elkaar en gaan aan wat wringt of aandacht nodig heeft. Jullie fantaseren over later én genieten ontzettend van wat jullie samen al bereikt hebben.

Je ziet de heerlijke raakvlakken en geniet van de prachtige verschillen in jullie gezin. Iedereen mag helemaal zichzelf zijn. En samen zijn jullie 1.

Je doet werk waar je je goed bij voelt: je kent en benut je talenten en wéét dat je bijdraagt en een verschil maakt voor anderen. En bovenal: je agenda past bij je thuissituatie!

Hierdoor zit je lekker in je vel! En je hebt een heerlijke balans die je moeiteloos kunt bewaren. Want jij weet hóe je je focus behoudt. 

En van daaruit ga je verder. Vanuit die fijne basis. Jouw toekomst tegemoet. Een toekomst die jíj voor jezelf uitstippelt!

En waarbij jij liefdevol al die beren op je weg aankijkt en weet hoe je ze vriendelijk verzoekt om opzij te stappen, zodat jij joúw Me, Myself & Mama – weg kunt gaan!

“There is only one person who can change your life: YOU!”

En daar mag je natuurlijk wel hulp bij vragen!

Hi! Ik ben Anne Abrams, en met meer dan 10 jaar ervaring als gedragswetenschapper en toekomstplanner, 19 jaar ervaring als ‘vrouw van’ en bijna 8 jaar ervaring als mama weet ik inmiddels precies wat er voor nodig is om de juiste prioriteiten te stellen, je échte dromen en talenten te achterhalen en hoe je deze om kunt zetten in haalbare plannen. Zodat jíj jóuw ideale leven leidt en écht gaat doen wat bij JOU past. 

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met ‘hart & buik – kwaliteiten’ (Holding Space, Reiki, Afstemming) en heb dat samengebracht in mijn eigen bedrijf: PUUR ANNE. 

Puur Anne, omdat ik door mijn beste combinatie van talenten nu écht PUUR vanuit MIJZELF werk.

 

Al jarenlang help ik vrouwen met het creëren van balans, het onderzoeken van dromen, wensen en verlangens, het helen van emotionele pijn, het veranderen van gedachten en gedrag, en het uitstippelen van een fijne toekomst.

En in al die jaren zag ik bij collega’s, klanten, vriendinnen (en mezelf!) steeds datzelfde ‘probleem’: als mama hebben we zoveel liefde te geven, maar we vergeten vaak om dat eerst ons zelf te geven en te gunnen. En daarmee doen wij onszelf – en onze kinderen, partner en ook de wereld! – ontzettend tekort.

Zo ging bij mij zelf 7 jaar geleden de knop om: ik was net een half jaar moeder en ik kón niet meer. Ik was kapot. Op. Ik zat écht niet lekker in mijn vel en realiseerde me dat dat niet het voorbeeld was wat ik wilde geven aan mijn zoontje. Ik moest en zou er weer voor zorgen dat ik blij was met het leven dat ik leefde! Ik realiseerde me dat ik mezelf óók (weer) op 1 moest gaan zetten: ik ging met mezélf aan de slag.

 

Want als een moeder lekker in haar vel zit, zich niet laat leiden door angst en pijn, maar leeft vanuit liefde en vertrouwen, zich gezien en gehoord voelt met dat wat ze vol passie doet: dan heeft dat zóveel weerslag op de mensen om haar heen! Op het systeem waar zij de spil is. Op de kinderen waarvoor zij die veilige basis is.

Ik wil alle moeders aanmoedigen om die krachtige vrouw, ‘vrouw van’ én liefdevolle mama in hen te gaan empoweren, om volop vanuit hun talenten te gaan leven. Hoofd, hart en buik optimaal te gaan combineren. 

Ik wil dat moeders zich dúrven ontwikkelen. Dat we ons niet langer klein en verstopt houden. Maar voor jezélf durven kiezen, mét behoud van de liefde en aandacht voor je gezin. 

En zo ontstond – vanuit mijn persoonlijke en professionele kennis en ervaring – dé ideale methodiek voor bewuste, ambitieuze mama’s die niet langer die 100 ballen in de lucht willen houden, maar willen leven vanuit hun kern:

“Me, Myself & Mama – to the MAX”

 Hét programma over diepgaande persoonlijke ontwikkeling voor bewuste & ambitieuze mama’s!

Wat houdt ‘Me, Myself & Mama’ in? Waar staat het voor? 

~ Me ~ Jij als Vrouw ~

Je voelt je helemaal happy bij hoe jij in het leven staat als vrouw. In je werk en in de maatschappij. Jij houdt van JOU en van wat je doet. Jij zet ál je natuurlijke talenten in. Je houdt je niet langer klein: jij maakt verschil! Vanuit innerlijke rust weet jij wat je te doen hebt, wat je missie en je perspectief is. Je omarmt je natuurlijke, intuïtieve talenten, je vertrouwt op je gevoel en van daaruit handel je doelbewust. Je herkent je triggers van (oude) pijn en bent bereid om elke keer naar ‘binnen’ te gaan, om te onderzoeken en te helen. Jij neemt verantwoordelijkheid voor joúw leven en joúw geluk. 

~ Myself ~ Jij als ‘Vrouw van’ ~

Je bent jezelf. En van daaruit voel je je fijn en gezien in je relatie. Jij zet jouw natuurlijke talenten in om jullie relatie te verdiepen en je weet hoe jullie onenigheden op een constructieve manier aanpakken. Vanuit jouw natuurlijke talenten weet jij hoe jullie samen kunnen groeien. Je weet dat hij jouw spiegel is en doet hier je voordeel mee. Jullie gunnen elkaar het allerbeste, maken gezamenlijke toekomstplannen en benutten elkaars kwaliteiten op zoveel mogelijk gebieden. Je bent niet alleen ‘papa en mama’, maar ook ‘man en vrouw’. Je investeert in jou, in hem en in jullie relatie!

~ Mama ~ Jij als Mama ~

Jij bent er volop voor je kinderen, niet per se in tijd, wel in onvoorwaardelijke positieve aandacht en liefde. Je geniet van de raakvlakken en verschillen in jullie gezin. Je biedt je kinderen álle liefde, warmte, aandacht én duidelijkheid die ze nodig hebben. Jij zet je natuurlijke talenten in om jullie kinderen op te voeden zoals dat goed voelt voor JOU, je kinderen én je partner. Doordat jij als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama zo dicht bij jezelf staat combineer jij moeiteloos de zaken die écht belangrijk zijn voor jou en je gezin. Je leeft jouw waarden en normen die je in jullie opvoeding mee wilt geven en je zorgt met alle liefde van de wereld voor dat áltijd warme en veilige nest!

Hoe? Door je te focussen op 3 x 3 cirkels in plaats van op die 100 ballen die je nu in de lucht houdt:

Hoe dan précies? 

Hoe ziet het programma eruit? 

In 6 maanden tijd gaan we de balans herstellen tussen de drie belangrijkste rollen die jij hebt, namelijk die van (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

Door het optimaal inzetten van jouw ‘hart, hoofd en buik’ leer je hoe je bij jouw ware kern komt en talentgericht kunt gaan leven.  

De eerste twee maanden gaan we volledig de diepte in op wie jij bent als ‘Vrouw’ (ME) en hoe je ruimte maakt om haar te omarmen en haar te laten zien. We duiken al je natuurlijke talenten op (jouw GOUD) en zetten jouw allerbeste versie neer.

Vervolgens ga je vanuit de ‘allerbeste ME’ naar wie jij wilt zijn als ‘Myself & Mama’: jouw blauwdruk en de fundering waarop je ál je volgende keuzes baseert.

Vervolgens ga je in de laaste twee maanden daadwerkelijk dromen, jouw perspectief bepalen en de juiste stappen zetten!

Vanuit Hart, Hoofd & Buik precies die juiste keuzes maken voor JOU. Die leiden naar joúw droomleven. 

Me, Myself & Mama – to the MAX bestaat uit: 

Een online leeromgeving

In deze online leeromgeving komt elke maand een nieuwe lesmodule beschikbaar. Elke module heeft een nieuw thema (zie hieronder) met 4 lessen, les-/werkboeken, uitleg en filmpjes.

Jouw eigen Me, Myself & Mama – Mentor (a.k.a. Anne 😉 )  

6 maanden lang ben ik jouw persoonlijke mentor en coach. Je mag álles delen en overal over sparren. Ik geef je advies en denk en zoek met je mee. Ik bied je een luisterend oor en ondersteun je met heling op afstand (Reiki) en afstemming. 

Jij doet het zelf, mét hulp van mij (en een beetje ‘van boven’).

Beeld & Creativiteit 

Ik ondersteun jouw proces met tekeningen van jouw unieke (huidige en gewenste) situatie, jouw GOUD en meer ❤ én ik leer jou de basis van het tekenen zodat je het ook zelf in kunt zetten. 

App – omgeving

In deze app deel jij al jouw opdrachten, vragen en hersenspinsels met mij en hier deel ik feedback, vragen, complimenten en tekeningen met jou.

Coachcalls

1x in de twee weken is er een videocall waarin je je vragen aan mij kunt stellen en we dieper in gaan op wat er speelt voor jou. Een uur lang de diepte in!

LIVE-dagdeel ‘Toekomstplanning’

In de 5e maand kom jij bij mij in Mill waar wij samen het (levensgrote) kader van jouw Persoonlijke Toekomstplanning maken (tekenen). 

VIP-traject 

Vanaf augustus 2020 kan het 1 op 1 traject ook in een combinatie van Online & Live gevolgd worden ~ met tweewekelijkse LIVE coachingsbijeenkomsten in Mill (Noord-Brabant) ~

Hoe ziet het programma er inhoudelijk uit en wat levert het joú op?

1. ME

Deze module gaat helemaal over JOU. Over jou als vrouw. Je onderzoekt jouw energiegevers en -vreters en de invloed die jij daar op hebt. Jij ont-dekt jouw natuurlijke talenten, jouw “GOUD”. En je definieert jouw ideale ‘Me-time’: hoe zorg jij goed voor jezelf, hoe zorg jij ervoor dat je oplaadt?

2. Empower de Vrouw in JOU

In deze module ga je onderzoeken hoe jij die prachtige, zachte, intuitieve, vrouwelijke talenten kunt combineren met je daadkrachtige, resultaatgerichte mannelijke talenten.  Je gaat je (oude) pijn helen die jou nú nog tegenhoudt om échte grote stappen te zetten. Je gaat de Vrouw in JOU omarmen!

 3. Myself 

Jij gaat al je GOUD in zetten om Talentgericht lief te hebben en samen te werken! Jij zet je natuurlijke talenten in om jullie relatie te verstevigen en te verdiepen. Je gaat jullie raakvlakken zoeken en jullie verschillen vieren: Je wordt je bewust van de spiegel die jouw relatie voor jou is.

4. Mama

Jij gaat ál je GOUD inzetten om Talentgericht te gaan opvoeden! Je leert afstemmen op je kinderen van HART tot HART en gaat ze preciés waarderen om wie ze ZIJN. Jij gaat de mama zijn die je wilt dat ze zich herinneren. Jij gaat vanaf nu het allerbeste voorbeeld geven en léven!

 

 5. Droom GROOT

Vanuit jouw krachtige ‘Me, Myself & Mama’-fundering ga jij je droomleven verder vormgeven: nu je weet wat je állemaal in je hebt, waar wil JIJ dan over 3 jaar staan met je gezin? Je gaat het gat tussen ‘nu’ en ‘over 3 jaar’ in perspectief zetten en voélt wat er állemaal mogelijk is!

6. Actie en Ankers 

En tenslotte ga jij álles wat je over jezelf geleerd hebt samen pakken tot een krachtig plan: waar wil jij naar toe met je gezin? Hoe kom je daar? Welke stappen ga je wanneer zetten en wat heb je állemaal in huis om daar te komen? Je gaat jouw fundering stevig verankeren en er jouw DROOMLEVEN op bouwen!

Bonus:  ❤ Praktische Positieve Psychologie voor het hele gezin 

Je ontvangt tevens deze cursus met 52 leuke oefeningen en opdrachten voor jou én je gezin! Zodat niet alleen jij, maar jullie allemaal ervaren hoe fijn het is om talentgericht te leven, elkaars raakvlakken én verschillen te waarderen. En gewoon om plezier te hebben en te werken aan jullie onderlinge band! Deze ontvang je als je met module 6 begint. Als een vorm van ‘anker’ om je te helpen vasthouden wat zo belangrijk voor jou is.

Is dit wat jij nu nodig hebt?

Een glashelder inzicht in jouw natuurlijke talenten (GOUD), zodat je precies weet wat er ècht bij jou past en je veel makkelijker de juiste keuzes maakt (en je grenzen stelt en bewaakt)

Een blauwdruk van jouw Me, Myself & Mama – rollen als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama: zodat je precies weet hoe je in deze rollen wilt staan en hoe je ze moeiteloos combineert. 

Balans en harmonie in carrière & persoonlijke ontwikkeling (ME), relatie (Myself) en moederschap (Mama), zodat je je niet langer schuldig hoeft te voelen dat je ergens te kort schiet, maar weet hoe jij je aandacht, tijd en energie goed verdeelt. 

Een optimale samenwerking tussen Hart, Hoofd en Buik, zodat je écht goede (toekomst)plannen kunt maken! Ontstaan vanuit je hartsverlangen, ontworpen vanuit je hoofd en uitgevoerd vanuit je buik. Je leert ‘luisteren, denken, voelen en doen’ op een juiste manier combineren.

Een Persoonlijk Toekomstplan voor de komende drie jaar, waarin je jouw ideale Me, Myself & Mama balans hebt verankerd. Gebaseerd op jouw blauwdruk en natuurlijke talenten (GOUD): zodat jij jouw leven 2.0 kunt gaan leven!

 

Vul dan via onderstaande knop de vragenlijst in en ik kijk persoonlijk met je mee of ‘Me, Myself & Mama to the MAX’ past bij jouw wensen, behoeften en uitdagingen.

Na het invullen verschijnt er een link om direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda te plannen. 

In dat telefoongesprek (45 tot 60 minuten) bespreken we álles wat er nodig is om de afweging te maken of wij een gouden match zijn.  

Wat zeggen andere mama’s? 

“Anne, ik heb zoveel mogen leren! De rust die ik ervaar om goed voor mezelf te zorgen zonder schuldgevoel doet niet alleen mezelf maar het hele gezin goed.
Jouw cursus heeft mij zoveel moois gebracht en mij dichter bij mijn droom gebracht. Vrijheid..! Ik besef nu dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk en naast het besef handel ik hier ook (vrijwel automatisch) naar. Zoals jij dat zo mooi zei: We zijn allemaal bezig met ons eigen proces. Een proces die ons leven lang mag duren. Met persoonlijke ontwikkeling want dit werkt voor mij positief verslavend.
De beste versie van mezelf zijn, daar heeft jouw cursus aan meegeholpen met de juiste timing in mijn proces. Ik kies voor mijn geluk en sta hier trots achter. Ik merk dat ik het zelfs niet eens meer noemenswaardig vind om erachteraan te schrijven dat het niet belangrijk is wat een ander hiervan denkt. Wat een eye opener in mijn groei..!
Dankjewel lieve Anne voor de geweldige inspiratie, de grote inzichten en groei op het juiste moment in mijn proces waardoor ik zo mocht groeien. Jouw cursus en persoonlijke reacties maken voor mij elke dag verschil en dichter bij mijn droom. Om vervolgens nog verder te mogen dromen en groeien!”
Ilona Prehn - van Rossum

“Me, Myself & Mama sluit perfect aan op het leven van jonge moeders! 
Leerzaam, confronterend, bewustwording, laagdrempelig, leuk, fijn en gezellig om mee bezig te zijn. Het is elke keer een feestje om mee aan de slag te gaan. Ik hou van de opdrachten en de mooi vormgegeven werkboeken!
Jeetje, wat een inzichten heeft het me gegeven! En.. TIJD! voor mijn man, gezin, werk én mezelf.
De persoonlijke coaching is een grote meerwaarde. Ook juist die ‘app-momentjes’: als ik even vastliep kon ik meteen mijn vraag of dilemma bij Anne neerleggen, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en binnen no-time weer beweging kwam!”
Romé Nieuwenhuis

Ik was net bevallen van mijn tweede kindje en merkte dat ik echt opnieuw mijn draai moest vinden als moeder, maar ook als werkende vrouw en in mijn relatie. Een balans vinden tussen deze rollen en mezelf daarin centraal stellen.

Wat wil ik nu precies voor mezelf en mijn gezin, waar word ik echt blij van, wat wil ik in mijn werk en hoe kan ik dit allemaal goed verdelen: dat waren vragen waar ik antwoorden op zocht.
Ik heb wel even getwijfeld om mee te doen, het is toch een flinke financiële investering en vond het lastig om te moeten toegeven ‘dat ik het niet alleen kon’. Maar nu ben ik bijna klaar en er ligt een mooi Toekomstplan!

Ik heb meer bewustzijn gekregen in mijn rollen en hoe ik deze inzet en anders in kan zetten waardoor ik een betere balans heb gevonden en meer kan genieten van wat ik het allerbelangrijkst vind: mijn gezin en de tijd voor mezelf. Daarbij heb ik tijdens het traject de spannende stap gezet om mijn mooie eigen onderneming te starten waarin ik straks mijn eigen passie kwijt kan!

Ik vond de opdrachten mooi gebalanceerd. Je gaat echt alle facetten door. Vele onderdelen kende ik al, door eerdere trajecten maar toch heb ik wederom heel veel bijgeleerd. Je gaat elke keer een stapje dieper, een laagje verder.
Anne vind ik super. Na ieder belmoment was ik weer helemaal vol enthousiasme en zag ik mijn plannen helemaal voor me. Ook fijn dat ze net een andere blik kon geven op zaken waar ik in vast liep en makkelijk bereikbaar was. Reiki vond in heerlijk en de kaartjes genoot ik ook van!
Al met al, super Anne! Blij je te leren kennen!”
Silvie Janssen

“Anne heeft me écht tot nadenken gebracht en leerde mij wat nu echt voor mij belangrijk is. Mijn eigen kracht ontdekken en benoemen. Anne doet dit op een manier waarbij geen Goed of Fout bestaat maar datgene mag doen wat voor mij goed voelt. Ik heb hierdoor beter leren luisteren naar mijn gevoel en kan hier steeds beter naar handelen. Dankzij Anne kan ik mijn gevoeligheid nu zien als mijn kracht! 

Voor het eerst maak ik nu keuzes waarbij ik geen achteraf bedenken heb als ‘ja maar als ik nou dit of dat’ …het is nu Goéd.
Dank je wel Anne, voor jou ongelooflijke, geduldige, liefdevolle coaching in dit proces 

Anny Kuijpers

 Met welk doel ben je mee gaan doen met het programma? Zou je je uitdagingen en wensen kunnen benoemen?

In augustus 2018 heb ik een workshop bij Anne gevolgd. Deze avond gaf me al veel verheldering in mijn energiegevers en -vreters. Sindsdien ben ik Anne gaan volgen op Facebook, en wat weet zij veel over hoe je je zelf kunt (gaan) waarderen en hoe je je eigen talenten kunt (gaan) gebruiken om een leven te leiden die bij jou past, om in balans te zijn. Toen zag ik dat ze een heel nieuw programma had opgezet, ‘Me, Myself en Mama’. Gelijk wist ik dat ik daar best aan mee zou willen doen! Hoe heerlijk zou het zijn om een leven te leiden waarvan Me ( ik als vrouw), Myself (ik als vrouw van) en Mama ( ik als mama) in balans zouden zijn. Dit is de grootste reden waarom ik aan het programma mee ben gaan doen. Om die balans te herstellen. En ook hoe je je talenten kunt gaan ontdekken en kunt gaan gebruiken!

 Wat was je grootste bezwaar om mee te doen?

Het grootste bezwaar om mee te doen aan het programma, was toch wel wat anderen ervan zouden denken en dan vooral de mensen uit mijn directe omgeving. Wat zou mijn man denken, of mijn moeder/zus/vriendin? Staan ze achter mij? Weten ze dat ik wat meer balans in mijn leven zoek? Want als ik vertel dat ik dit programma ga volgen, willen ze natuurlijk ook weten hoe het gaat. Dan zal ik ze toch wat persoonlijke dingen moeten vertellen. Dat vond ik ( en nu nog steeds) best spannend!

 Je bent nog volop bezig, wat heeft het je al opgeleverd?

Het heeft al opgeleverd dat ik nog duidelijker weet wat mijn energiegevers en -vreters zijn en hoe ik meer ruimte kan maken voor mij energiegevers en de energievreters kan beperken. Wat mijn krachten zijn, waar ik plezier in heb en waar ik tot betekenis ben. Al deze onderdelen samen hebben mij geleerd wat mijn ‘goud’ is, wat mijn talenten zijn. En nog beter, hoe ik mijn talenten kan toepassen in het werk, in mijn relatie en in mijn opvoeding. Natuurlijk, is het soms nog lastig om nu al helemaal talentgericht te leven, maar een begin is er! In de 2e maand heb ik al een balans opgemaakt tussen vrouwelijke en mannelijke energie, en heel duidelijk kwam er naar voren dat ik mijn vrouwelijke energie veel meer mag gebruiken. Dat de maatschappij naar mijn inziens erg gericht is op mannelijke energie maar dat de vrouwelijke energie er zeker mag zijn en ik die ook mag gaan inzetten!

 Wat vind je het fijnste aan het Me, Myself & Mama – programma?

De modules bevatten heldere opdrachten waardoor je heel duidelijk kunt verwoorden hoe je over bepaalde dingen denkt. Je leert na te denken over bepaalde aspecten in je leven. Je leert jezelf kennen. Je schijft op wat je voelt, dit kan zo verhelderend zijn! Tijdens het programma heb je ook contact met de andere vrouwen die mee doen aan het programma. Het is fijn om te lezen en te horen dat je niet de enige vrouw bent die het gevoel heeft dat het leven niet helemaal in balans is en niet precies weet welke richting je eigenlijk op moet gaan. Een hele fijne toevoeging aan het programma is, is dat Anne Reiki geeft. Dit geeft je rust maar tegelijkertijd ook energie.

 Wat vind je van de begeleiding van Anne als Mentor?

Het klinkt misschien raar, maar Anne ‘voelt’ goed. Anne straalt rust uit en geeft je tegelijkertijd ook energie. Ze luistert naar je, ze luistert echt. Ze helpt je door de opdrachten heen, als het even niet lukt. En ze geeft duidelijke, heldere feedback na het maken van de opdrachten. Ze is altijd positief. Niets meer dan lof over Anne als mentor!

 Aan wie zou je het programma aanraden?

Iedere vrouw die meer talentgericht wil gaan leven, haar ‘goud’ wil gaan ontdekken of haar leven meer balans tussen de drie componenten Me, Myself en Mama wil gaan geven raad ik aan om dit programma te gaan volgen. Ik ben pas in de 2e maand van het traject maar het heeft me al veel gebracht. Ik denk dat veel vrouwen veel baat zullen hebben bij dit programma!

Suzanne

Veelgestelde vragen 

“Wat zijn de voordelen van persoonlijke, online coaching?”

❤ Je doet alles précies in je eigen tijd! Wanneer jouw kinderen naar bed of onder de pannen zijn, tussen de wasjes door en in de avonduren op de bank. Alleen de 1 op 1 coachcalls of groepscalls zijn op vaste tijden (afhankelijk van de vorm die jij kiest: 1 op 1 of in groepsverband, waarbij je bij de laatste vorm ook voornamelijk 1 op 1 contact met mij hebt: de coachcalls en je wekelijkse successen en intenties deel je met de andere mama’s, al het overige contact en feedback is 1 op 1).

Je kunt mij op alle tijden van de dag vragen stellen, bevestiging vragen, je dilemma’s voorleggen en gemaakte opdrachten doorsturen voor feedback (je maakt een foto van je werkblad en huppakee: doorsturen). Ik reageer altijd binnen twee werkdagen op jouw vraag (in de praktijk vaak dezelfde dag nog). Jij kunt het even laten rusten en weer door met een volgende opdracht. Met mijn reactie ga jij later weer aan de slag. Zo blijf je lekker in beweging.

❤ Alle modules bevatten theorie in tekst, een filmpje met uitleg, ondersteunende tekeningen én werkbladen met opdrachten. Je kunt er zowel op je telefoon, laptop als op je pc bij. 

❤ Zowel het 1 op 1 contact als het contact met de andere deelnemers vindt plaats in een aparte (zeer gebruiksvriendelijke) app. Ook hier kun je zowel vanaf je telefoon, als op je laptop en pc in communiceren. Beeldbellen, vragen stellen, bestanden delen, feedback ontvangen: het gebeurt allemaal op 1 plek. Overzichtelijk en makkelijk in terug te zoeken en na te lezen en kijken.

❤ 

“Hoeveel tijd ben ik per week bezig met de lesmodules en opdrachten?”

Gemiddeld zul jij 2 tot 3 uur in de week “kwijt” zijn om aan de opdrachten van het ‘Me, Myself & Mama to the MAX – pogramma’ te werken. Je zult echter al gauw merken dat je uit gaat kijken naar de momenten waarop je er mee aan de slag mág 😉

Er zit regelmatig een opdracht tussen waarbij je elke dag even kort wat noteert. Je zult merken dat je er elke dag wel even mee bezig bent. Meteen in de eerste module begin je al met ruimte maken in je agenda, voor JOU, dat zal je ook helpen bij het plannen en tijd en ruimte maken voor de opdrachten. 

Daarbij zul je merken dat je bij de ene opdracht meer behoefte hebt aan feedback en verdieping, terwijl een andere opdracht je zo uit de vingers stroomt. Er zit geen tijdsdruk achter. Door het stapsgewijs aanbieden van de lesmodules en opdrachten (met een een globaal tijdspad) help ik je wel kaderen en plannen. 

❤ 

 “Ik wil graag weten aan welke investering qua geld ik moet denken. Waarom vermeld je hier geen prijs?”

❤ Ik wil heel graag werken met moeders die écht de interne motivatie voelen om met zichzelf en het programma (en mij!) aan de slag te gaan. Met moeders die heel zeker weten en voelen dat dít is wat ze nodig hebben om levensveranderende stappen te zetten (en dat ze die wíllen zetten). 

Op het moment dat er een prijs staat is dat het eerste waar je naar kijkt en je maakt dan op basis van de verkeerde reden de afweging om “wel of niet geinteresseerd te zijn”.  Natuurlijk heb je het nodig om de prijs te weten voordat je een keuze maakt. Maar ik wil voorkomen dat de kosten op voorhand al een afknapper óf doorslaggever zijn. 

❤ Eerst moeten we ervaren of we uberhaupt een match zijn en of we echt wíllen samenwerken. Alleen dan haal jij het beste resultaat uit het programma. Dus ik wil jou allereerst oprecht helpen bepalen of ik, met mijn programma en als mentor, de beste oplossing voor jouw problemen en struggles ben.

 Vervolgens is het aan jou om af te wegen of het 1) is wat jij nodig hebt en 2) het jou die investering (nu) waard is. Of dat je er eerst nog even spaart en later instapt. Of Nee zegt omdat het op inhoud of klik tóch niet bij jou past. Je hebt dan wel eerst je hart de kans gegeven om te voelen of dit is wat jij nodig hebt!

“Wat bedoel je met helen van (oude) pijn?”

 Met de opdrachten in de werkboeken ga jij ‘jouw laagjes afpellen’ en ik hou jou vervolgens liefdevol een spiegel voor door afstemming, feedback en vragen naar aanleiding van die opdrachten. Op deze manier ontdek je jouw ware verlangens, de échte pijn en begrijp je de triggers. En kun je die (oude) pijn gaan helen. 

❤ Met helen bedoel ik: de oorzaak van je pijn, van je angst en andere negatieve emoties boven halen en die liefdevol aandacht geven. Het er laten zijn, in alle veiligheid van nu. En het vervolgens te helen door jezelf te geven wat je toén aan troost miste.

❤ Ik ondersteun jouw heling door jou Reiki te geven (op afstand). Reiki is een prachtige manier van je lichaam en geest meer in balans brengen, knopen en blokkades helpen losmaken, durven voelen en nog meer in contact komen met je lichaam en je gevoel. (Weer) echt helemaal bij jezelf komen. Het helpt je moed verzamelen om vanuit je hart te leven en je kwetsbaar en puur op te stellen.

❤ 

 

“A little progress each day, adds up to BIG results”

En oooo, wat kun je veel bereiken in een half jaar!

Lijkt het je wat om – samen met mij! – al die bewuste, kleine stappen te gaan zetten die leiden tot écht grote veranderingen? 

Vul dan via onderstaande knop “Vraag een gesprek aan” het vragenformulier in.

Na het invullen verschijnt er een link om direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda te plannen. 

In dat telefoongesprek (45 tot 60 minuten) bespreken we álles wat er nodig is om de afweging te maken of wij de juiste match zijn voor elkaar.

Ik kijk er naar uit om te lezen wat jouw dromen, uitdagingen en doelen zijn! 

Liefs, Anne