Me, Myself & Mama  – to the MAX 

Hét interactieve, transformerende coachingsprogramma voor mama’s die alleen nog maar keuzes willen maken die écht bij hen passen.

Voor mama’s die snakken naar balans, uitdaging en innerlijke rust. 

Voor mama’s die talentgericht willen leven als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

Voor mama’s die de balans tussen hart, hoofd en buik willen herstellen en hun leven willen transformeren van ‘oke’ naar ‘YESS!’

“Rennen, vliegen, troosten, plannen, poetsen en weer doorgaan…” 

Wat ik veel zie bij werkende moeders die ik spreek is dat ze veel te veel willen doen in veel te weinig tijd. Ze hebben amper balans en nemen veel te veel hooi op hun vork. Ze zorgen niet goed voor hun eigen rust. Laat staan dat ze luisteren naar hun eigen dromen, wensen en verlangens. Ze rennen (en piekeren) maar door en vergeten te genieten van alles wat er al is.

Want je wordt heen en weer geslingerd tussen werk, gezin, sport, relatie, vriendinnen en familie. Je wilt het zó graag iedereen naar de zin maken. Als iedereen om je heen het maar fijn heeft.

Je houdt wel 100 ballen in de lucht. 

Je zet jezelf op 1 van de laatste plekken, waardoor je niet toekomt aan je hoognodige rust en bezinning. Je werkt je een slag in de rondte en nog is het nooit af. 

En natúúrlijk wil je je kinderen de liefde, warmte en aandacht geven die ze nodig hebben. Waarom ben je anders moeder geworden? Maar poeh, wat valt het tegen om écht met je aandacht volop bij je kinderen te zijn (in plaats van bij je to-do lijstjes).

De juiste balans vinden is zó moeilijk!

Je bikkelt maar door en neemt geen tijd om te genieten. Je hebt moeite met voelen wat er écht bij JOU past.

Wat zou je graag écht doen wat goed is voor JOU. Je komt er niet aan toe. Je weet stiekem dat je jezelf hierdoor onnodig klein houdt. Maar iets houdt je tegen…

Je hebt best een prima baan, je werkt hard, je bent goed geworden in wat je doet. Maar het knaagt…  doe je wel écht wat je het allerliefste zou doen? Heb je echt zoveel plezier in je werk?

Maar voordat je daar goed serieus bij stil kunt staan moet je weer door. Naar je volgende afspraak of verplichting.

En steeds als je dan nét even denkt wat tijd voor jezelf te hebben, dan belt of appt er wel een vriendin met een verzoek, piept de vaatwasser, jankt de hond of hoor je ‘mamaaaaa’. Op zo’n moment kan je zelf wel janken… je hebt het zó nodig om even op te laden. Maar je vermant je, zucht een keer diep en staat weer op.

Je reageert geirriteerd naar je man. Waarom ziet hij nou nooit wat jij nodig hebt? Je snauwt een keer, hij maakt een botte opmerking en jullie verzanden weer in een energievretende ruzie.

Het kost allemaal al zoveel energie… 

En seks? O mijn god.. ook dat nog! Je blijft al niet wakker met netflixen. Dat ‘& chill’ zit er echt niet in! Je hebt absoluut geen energie meer over aan het einde van de dag.

En precies daar zit het probleem: je verspilt je energie aan de verkeerde dingen. Aan dingen die je niet verder brengen. Aan dingen die je energie vreten. In plaats van aan de dingen die je energie géven. 

Je luistert niet naar je eigen wensen en behoeften. Je rent maar door en weet niet meer waar je grenzen liggen. Tot je er echt vér over heen bent en je lijf je letterlijk stopt. Migraine, hartkloppingen, gevoel van burn-out…

STOP! Het kan en mag echt anders! 

Je mag ruimte gaan creëren door ‘nee’ te zeggen tegen dat wat niet bij jou past.

Je mag vanuit liefde voor jezelf en je gezin gaan luisteren naar wat goed is voor JOU. Wat écht past bij JOU.

Empower die liefdevolle vrouw, ‘vrouw van’ en mama en word ‘Me, Myself & Mama’!

Laat jouw hart, hoofd en buik samenwerken en creëer jouw ideale droomleven waarin je volop leeft vanuit jouw talenten.

 

 

“It’s not about HAVING time, it’s about MAKING time.

Make yourself a priority”

Wat zou het voor jou betekenen als je alleen nog maar keuzes zou durven maken die écht bij JOU passen? 

Als je precies zou weten waar je dolgelukkig van wordt. 

Als je zou weten hoe je jezelf kunt aanmoedigen om écht dat te gaan doen wat jij vanuit je hart het allerallerliefste wilt doen.

Als je alleen nog maar ‘JA’ zou zeggen tegen de dingen waarvan jij werkelijk voelt dat je er verschil mee kunt maken. Voor jezelf, een ander of de wereld.

‘NEE’ zou zeggen tegen je grote energievreters.

Als je (nog) veel meer op je gevoel zou vertrouwen en er ook daadwerkelijk actie op zou durven uitzetten?

Als je je hoofd en je gedachten zou kunnen inzetten om je te helpen? (in plaats van je te saboteren)

Als je liefdevol al die beren op je weg aankijkt en weet hoe je ze vriendelijk verzoekt om opzij te stappen?

Hoe zou het zijn als jij je niet langer klein houdt? Maar JOUW leven gaat leven?

 

Vanuit ‘hart, hoofd en buik’ weet jij wat je moet doen. Wat goed is voor jou. Voor jou én je gezin.

Je zorgt goed voor je energielevel, je laadt op wanneer nodig en weet precies ‘hoe’. 

Doordat je zo goed naar jezelf luistert ben je ontzettend veerkrachtig. Zelfs als er iets vervelends gebeurt blijf je stevig staan zonder aan je gevoelens en emoties voorbij te gaan. Je weet dat je het aankunt en dat emoties ruimte moeten krijgen.

Je leeft je leven met plezier. Je geniet! Als je bij je kinderen bent, dan ben je ook écht bij je kinderen.

Als je aan het werk bent, dan ben je ook écht aan het werk.

Je wordt niet meer continue afgeleid door stemmetjes en to do – lijstjes.

En wat voelt het heerlijk om écht van betekenis te zijn. Door werk te doen waar je én plezier aan hebt én goed in bent én verschil mee maakt.

Dít is het voorbeeld dat je aan je kinderen wilt geven!

Jij bent Me, Myself & Mama!

Thuis zijn ze zo blij met je, je bent écht ‘mama’! Je hebt volop tijd en aandacht voor je kinderen. Luistert écht naar wat ze te zeggen hebben en voelt feilloos aan wat er niet gezegd wordt.

Je relatie zit vol humor en passie. Je lacht wat af samen. Jullie fantaseren over later én genieten ontzettend van wat jullie samen al bereikt hebben.

Je ziet de heerlijke raakvlakken en geniet van de prachtige verschillen in jullie gezin. Iedereen mag helemaal zichzelf zijn. En samen zijn jullie 1.

Je zit zo lekker in je vel! En hebt een heerlijke balans die je moeiteloos kunt bewaren. 

Je weet precies waar je focus ligt. Niet meer op die 100 ballen in de lucht, maar op drie cirkels die jouw basis vormen: die van jou als vrouw, ‘vrouw van’ en mama. Je weet precies waar je prioriteiten liggen en waaróm ze daar liggen. Jij wilt namelijk de allerfijnste vrouw, ‘vrouw van’ en mama zijn die je in je hebt!

En van daaruit ga je verder. Vanuit die fijne basis. Wauw.. je voelt je écht ‘Me, Myself & Mama to the MAX!

“There is only one person who can change your life: YOU!”

(maar daar mag je natuurlijk wel hulp bij vragen!)

Hi! Ik ben Anne Abrams, en met meer dan 10 jaar ervaring als gedragswetenschapper en toekomstplanner, ruim 18 jaar ervaring als ‘vrouw van’ en meer dan 7 jaar ervaring als mama weet ik inmiddels precies wat er voor nodig is om de juiste prioriteiten te stellen, je échte dromen en talenten te achterhalen en hoe je deze om kunt zetten in haalbare plannen. Zodat jíj jóuw ideale leven leidt. Echt gaat doen wat bij JOU past. 

Al jarenlang help ik mensen – en mezélf! – met het vinden van balans, het onderzoeken van dromen, wensen en verlangens, het veranderen van gedachten en gedrag en het uitstippelen van een fijne toekomst.

En in al die jaren zag ik bij collega’s, klanten, vriendinnen en mezelf steeds datzelfde ‘probleem’: als mama hebben we zoveel liefde te geven, maar we vergeten om dat eerst ons zelf te geven en te gunnen. En daarmee doen wij onszelf – en onze kinderen, partner en ook de wereld! – ontzettend tekort.

Zo ging bij mij zelf 6 jaar geleden noodgedwongen de knop om: ik was net een half jaar moeder en ik kón niet meer. Gebroken nachten, oordelen, al die nieuwe uitdagingen die bij het moederschap horen: met dat beetje energie wat ik nog had paste ik me continue aan aan anderen en negeerde daarmee míjn behoeften, wensen en verlangens. Ik zat écht niet lekker in mijn vel en realiseerde me dat dat niet het voorbeeld was wat ik wilde geven aan mijn zoontje. Ik moest en zou er weer voor zorgen dat ik blij was met het leven dat ik leefde! Ik realiseerde me dat ik mezelf óók (weer) op 1 moest gaan zetten.

Want als een moeder lekker in haar vel zit, zich gezien en gehoord voelt met dat wat ze vol passie doet, dan heeft dat zóveel weerslag op de mensen om haar heen! Op het systeem waar zij de spil is. Op de kinderen waarvoor zij die veilige basis is.

En nu ik weet hoé goed het mij, mijn relatie en mijn gezin heeft gedaan wil ik alle moeders aanmoedigen om die krachtige vrouw, ‘vrouw van’ én liefdevolle mama in hen te gaan empoweren, om volop vanuit hun talenten te gaan leven. Hoofd, hart en buik optimaal te gaan combineren. 

Ik wil dat moeders zich dúrven ontwikkelen. Dat we ons niet langer klein en verstopt houden. Maar voor jezélf durven kiezen, mét behoud van de liefde en aandacht voor je gezin. 

En zo ontstond – vanuit mijn persoonlijke en professionele kennis en ervaring – dé ideale methodiek voor bewuste mama’s die niet langer die 100 ballen in de lucht willen houden, maar willen leven vanuit hun kern:

‘Me, Myself & Mama – to the MAX’! 

“Me, Myself & Mama – to the MAX”

Hét programma voor mama’s waarin je leert om talentgericht te leven als vrouw, ‘vrouw van’ én mama. 

Door het liefdevol herstellen van jouw balans tussen hoofd, hart & buik. Door duurzaam op te laden en alleen nog maar keuzes te maken die passen bij JOU (en je gezin).

Zodat jij gaat leven en stralen vanuit jouw kern!

Me

Talentgericht leven als vrouw. Je helemaal happy voelen bij hoe jij in het leven staat als vrouw. In je werk en in de maatschappij. Jij houdt van JOU en van wat je doet. Je houdt je niet langer onnodig klein: jij maakt verschil!

Myself

Talentgericht leven als ‘vrouw van’. Je voelt je gezien in je relatie. Je voelt je vrij om ook joúw dromen uit te spreken. Jullie gunnen elkaar het allerbeste, benutten elkaars kwaliteiten en willen niks liever dan de ander gelukkig zien.  

Mama

Talentgericht leven als mama. Jij bent er volop voor je kinderen. Je geniet van de raakvlakken en verschillen in jullie gezin. Je biedt je kinderen álle liefde, warmte, aandacht én duidelijkheid die ze nodig hebben.  Jij voedt jullie kinderen op zoals dat goed voelt voor JOU. 

 Me, Myself & Mama

Jij hebt volop aandacht voor je rol als vrouw, ‘vrouw van’ en mama.

Jij luistert naar je hart, voelt met je buik en plant met je hoofd.

Jij kent je unieke talenten en baseert jouw keuzes op wat goed is voor JOU, je relatie én je gezin.

Hoe ziet het programma eruit? 

In 6 maanden tijd gaan we de balans herstellen tussen de drie belangrijkste rollen die jij hebt, namelijk die van vrouw, ‘vrouw van’ en mama.

Door het optimaal inzetten van jouw ‘hart, hoofd en buik’ leer je hoe je bij jouw ware kern komt en talentgericht kunt gaan leven.  

De eerste twee maanden gaan we volledig de diepte in op wie jij bent als ‘Vrouw’ en hoe je ruimte maakt om haar te omarmen en haar te laten zien. We duiken al je natuurlijke talenten op en zetten jouw allerbeste versie neer.

Vervolgens ga je vanuit de ‘allerbeste ME’ naar wie jij wilt zijn als ‘Myself & Mama’: jouw blauwdruk en de fundering waarop je ál je volgende keuzes baseert. Vervolgens ga je daadwerkelijk dromen en de juiste stappen zetten!

Me, Myself & Mama – to the MAX’ bestaat uit: 

Een online leeromgeving

In deze online leeromgeving komen steeds nieuwe lesmodules beschikbaar. Elke module heeft een nieuw thema met opdrachten, uitleg en filmpjes. Aan de hand van deze modules neem ik je mee in mijn unieke ‘Me, Myself & Mama’ – methode.

Jouw eigen Me, Myself & Mama – Mentor (a.k.a. Anne 😉 )  

6 maanden lang ben ik jouw persoonlijke mentor en coach. Je mag álles delen en overal over sparren. Ik geef je advies en denk en zoek met je mee. Ik bied je een luisterend oor en heling op afstand (Reiki) op de lastige momenten. 

Jij doet het zelf, mét hulp van mij (en een beetje ‘van boven’).

‘Jouw ‘Balans in Beeld’  

Ik ondersteun jouw proces met tekeningen van jouw unieke (huidige en gewenste) situatie.

Me, Myself & Mama – Café

Er is een ‘digitaal Mama-Café’ waar je kunt delen en sparren met andere deelnemende mama’s! Een veilige omgeving waar je herkenning, inspiratie en bevestiging zult vinden bij elkaar.

Je deelt hier ook wekelijks je successen, voornemens en intenties.

‘Groepscalls’ 

1x in de twee weken is er een ‘groepscall’ waarin je live je vragen aan mij kunt stellen. Deze worden ook opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken. De vragen van de andere mama’s zullen jou ook inspireren.

Bonus:  ❤ ‘Happy Family – jaarabonnement’ 

Je ontvangt tevens wekelijks een opdracht om met het hele gezin te doen. Zodat niet alleen jij, maar jullie allemaal ervaren hoe fijn het is om talentgericht te leven, elkaars raakvlakken én verschillen te waarderen. En gewoon om plezier te hebben en te werken aan jullie onderlinge band!

Wat levert het JOU op?

❤ Me, Myself & Mama  ❤ 
Je hebt jouw ideale droomleven duidelijk – je weet waar je naar toe wilt werken, hoe je hart, hoofd en buik inzet om je doelen te bereiken én hoe je ondertussen ontzettend kunt genieten van alles wat er nú al is!
❤  Me:
 • Je krijgt een glashelder inzicht in jouw natuurlijke talenten en hoe je ze kunt combineren op álle levensgebieden. Jij weet precies wie je bent en wat je te bieden hebt. 
 • Je kent je energiegevers en je energievreters en je weet welke invloed je hier op hebt. 
 • Je weet hoe je Hart, Hoofd en Buik in balans brengt. Jij weet hoe je naar je hart luistert, hoe je je buik kunt inzetten om te sturen en je hoofd om te plannen. 
 • Je kent je beperkende gedachten en weet hoe je ze omzet in helpende gedachten – jij houdt jezelf niet langer klein door je eigen (saboterende) gedachten 
 • Je (h)erkent (oude) pijn en weet hoe je liefdevol kunt helen zodat je ruimte maakt voor nieuwe uitdagingen
 • Jij weet hoe en waaróm je allereerst lief mag zijn voor jezelf! (en je voelt je hier niet -meer- schuldig over!)
❤  Myself: 
 • Jij als vrouw en jij als ‘vrouw van’ staan naast elkaar. Jij weet hoe je jouw talenten inzet om zoveel mogelijk jezelf te zijn in je relatie.
 • Je weet hoe jij jouw talenten in kunt zetten om jullie relatie te verbeteren
 • Je kent en omarmt jullie raakvlakken én verschillen => jullie fundering is duidelijk 
 • Je weet dat je relatie een spiegel is voor wat er in jóu aan de hand is en hoe je hier jouw lessen uithaalt.
 • Je weet hoe je afstemt op je partner, hoe je een constructief gesprek aangaat en sámen toekomstplannen kunt maken waarbij jullie allebei gehoord en gezien worden. 
 • Je weet hoe je je gedachten (hoofd) en je gevoel (hart en buik) in kunt zetten om (weer) dichter bij elkaar te komen. 
❤   Mama 
 • Jij als vrouw,  jij als ‘vrouw van’ en jij als mama staan naast elkaar. Jij weet hoe je jouw talenten inzet om zoveel mogelijk jezelf te zijn in je opvoeding.
 • Je kent jezelf zó goed dat je precies weet wat je wel en wat je niét door wilt geven aan je kinderen.
 • Je weet hoe je met (liefde)volle aandacht en vanuit innerlijke rust ten alle tijde kunt afstemmen op je kind(eren) en wat zíj nodig hebben.
 • Je (h)erkent jullie raakvlakken en verschillen en stemt hier jouw ideale opvoeding op af.
 • Je geeft het voorbeeld dat je wilt geven. En weet hoe je je partner kunt stimuleren om dit ook te doen. 
 • Je weet hoe je samen jullie ideale opvoeding kunt vormgeven. 
 ❤ Empower de VROUW in JOU ❤
Je creëert balans in jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Je weet (herkent én erkent) wanneer je welke energie inzet en hoe je dit goed afwisselt. Je empowert die VROUW in JOU om bij je kern te komen, te ontdekken wat jij écht wilt én maakt vervolgens dankbaar gebruik van ál je mannelijke kwaliteiten om stappen te zetten en naar je doelen toe te werken.

Ben je benieuwd of het ‘Me, Myself & Mama to the MAX  – programma’ wat voor jou is?

Vul dan via onderstaande knop de vragenlijst in en ik kijk persoonlijk met je mee!

Na het invullen verschijnt er een link om direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda te plannen. 

In dat telefoongesprek (45 tot 60 minuten) bespreken we álles wat er nodig is om de afweging te maken of wij de juiste match zijn voor elkaar.

 Wat vinden andere mama’s van de ‘Me, Myself & Mama – methode’ en mijn werkwijze? 

“Me, Myself & Mama sluit perfect aan op het leven van jonge moeders.

Leerzaam, confronterend, bewustwording, laagdrempelig, leuk, fijn en gezellig om mee bezig te zijn. Jeetje, wat een inzichten heeft het me gegeven! En.. TIJD! voor mijn man, gezin, werk én mezelf.

Het is elke keer een feestje om met de opdrachten aan de slag te gaan.

De ruimte om persoonlijke vragen te stellen is een grote meerwaarde. Als ik even vastloop kan ik meteen mijn vraag of dilemma bij Anne neerleggen, waardoor ik nieuwe inzichten krijg en er weer beweging komt.” 

Romé Nieuwenhuis

“Anne, ik heb zoveel mogen leren! De rust die ik ervaar om goed voor mezelf te zorgen zonder schuldgevoel doet niet alleen mezelf maar het hele gezin goed.

Dankzij jou ben ik tot het grote inzicht gekomen om sterk achter mijn weloverwogen keuzes te willen staan en de mening van anderen daarbuiten te laten.

In mijn dankbaarheidslijstje kom jij dan ook zéker voor!

Dankjewel voor je persoonlijke aandacht en verrassende vragen. Hierdoor kwam ik écht tot inzichten waar ik zelf niet opgekomen was. 

Liefs, groot fan 

Ilona

“Anne heeft me écht tot nadenken gebracht en leerde mij wat nu echt voor mij belangrijk is. Mijn eigen kracht ontdekken en benoemen. Anne doet dit op een manier waarbij geen Goed of Fout bestaat maar datgene mag doen wat voor mij goed voelt. Ik heb hierdoor beter leren luisteren naar mijn gevoel en kan hier steeds beter naar handelen. Dankzij Anne kan ik mijn gevoeligheid nu zien als mijn kracht! 

Voor het eerst maak ik nu keuzes waarbij ik geen achteraf bedenken heb als ‘ja maar als ik nou dit of dat’ …het is nu Goéd.
Dank je wel Anne, voor jou ongelooflijke, geduldige, liefdevolle coaching in dit proces 💋”

Anny

Voor Wie? 

 

Voor wie is het programma ‘Me, Myself & Mama – to the MAX’ bedoeld?

Dit programma is voor mama’s die écht stappen willen zetten richting hun droomleven. Een droomleven waarbij jouw vrouw, ‘vrouw van’ en mama heerlijk op elkaar afgestemd zijn en allemaal die aandacht krijgen die ze verdienen. Om vandaar uit prachtige dingen te gaan doen die écht bij JOU passen.  

Voor moeders die bereid zijn om hun huidige situatie, beperkende overtuigingen en hun diepste dromen en verlangens goed onder de loep te nemen. 

Dit programma is voor moeders die het zat zijn om steeds maar weer die ‘100 ballen in de lucht te houden’ en zich in plaats daarvan willen gaan focussen op de drie cirkels van vrouw, ‘vrouw van’ en mama.

Dit programma is voor mama’s die het niet langer alleen willen doen, die hulp willen om een heerlijk stevige fundering onder hun leven te leggen.

 

 

Veelgestelde vragen 

 “Wat zijn de voordelen van jouw persoonlijke, online coaching?”

❤ Je doet alles précies in je eigen tijd! Wanneer jouw kinderen naar bed of onder de pannen zijn, tussen de wasjes door en in de avonduren op de bank. Alleen de groepscalls zijn op vaste tijden, kun je niet aansluiten: dan kijk je het terug wanneer het jóu uitkomt. 

Je kunt mij op alle tijden van de dag vragen stellen, bevestiging vragen, je dilemma’s voorleggen en gemaakte opdrachten doorsturen voor feedback (je maakt een foto van je werkblad en huppakee: doorsturen). Ik reageer altijd binnen twee werkdagen op jouw vraag (in de praktijk vaak dezelfde dag nog). Jij kunt het even laten rusten en weer door met een volgende opdracht. Met mijn reactie ga jij later weer aan de slag. Zo blijf je lekker in beweging.

❤ Alle modules bevatten theorie in tekst, een filmpje met uitleg, ondersteunende tekeningen én werkbladen met opdrachten. Je kunt er zowel op je telefoon, laptop als op je pc bij. 

❤ Zowel het 1 op 1 contact als het contact met de andere deelnemers vindt plaats in een aparte (gratis, gebruiksvriendelijke) app. Ook hier kun je zowel vanaf je telefoon, als op je laptop en pc in communiceren.

“Hoeveel tijd ben ik per week bezig met de lesmodules en opdrachten?”

Gemiddeld zul jij 2 tot 4 uur in de week “kwijt” zijn om aan de opdrachten van het ‘Me, Myself & Mama to the MAX – pogramma’ te werken. Je zult echter al gauw merken dat je uit gaat kijken naar de momenten waarop je er mee aan de slag mág 😉

Je zult ook merken dat je bij de ene opdracht meer behoefte hebt aan feedback en verdieping, terwijl een andere opdracht je zo uit de vingers stroomt. Er zit geen tijdsdruk achter. Door het stapsgewijs aanbieden van de lesmodules en opdrachten (met een een globaal tijdspad) help ik je wel kaderen en plannen. 

“Waarom vermeld je hier geen prijs?”

❤ Ik wil heel graag werken met moeders die écht de interne motivatie voelen om met zichzelf en het programma (en mij!) aan de slag te gaan. Met moeders die heel zeker weten en voelen dat dít is wat ze nodig hebben om levensveranderende stappen te zetten (en dat ze die wíllen zetten). 

Op het moment dat er een prijs staat is dat het eerste waar je naar kijkt en je maakt dan op basis van de verkeerde reden de afweging om “wel of niet geinteresseerd te zijn”.  Natuurlijk heb je het nodig om de prijs te weten voordat je een keuze maakt. Maar ik wil voorkomen dat de kosten op voorhand al een afknapper óf doorslaggever zijn. 

❤ Eerst moeten we ervaren of we uberhaupt een match zijn en of we echt wíllen samenwerken. Alleen dan haal jij het beste resultaat uit het programma. Dus ik wil jou allereerst oprecht helpen bepalen of ik, met mijn programma en als mentor, de beste oplossing voor jouw problemen en struggles ben.

❤ Het is absoluut een redelijke prijs. En als ik inschat dat ik met mijn programma bied wat jij nodig hebt, dan is het aan jou om af te wegen of het jou die investering waard is. 

 

“A little progress each day, adds up to BIG results”

(ooooh, wat kan je veel bereiken in een half jaar!)

Dus lijkt het je wat om – samen met mij! – al die bewuste, kleine stappen te gaan zetten die leiden tot écht grote veranderingen? 

Vul dan via onderstaande knop “Vraag een gesprek aan” het vragenformulier in.

Na het invullen verschijnt er een link om direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda te plannen. 

In dat telefoongesprek (45 tot 60 minuten) bespreken we álles wat er nodig is om de afweging te maken of wij de juiste match zijn voor elkaar.

Ik kijk er naar uit om te lezen wat jouw dromen, uitdagingen en doelen zijn! 

Liefs, Anne