Me, Myself & Mama  – to the MAX 

Voor mama’s die niet langer willen rennen en vliegen, maar talentgericht willen leven als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama. 

Voor mama’s die snakken naar innerlijke rust, balans, uitdaging en betekenis.

Voor mama’s die hun dagelijkse leven blijvend willen transformeren van ‘oke/druk’ naar ‘YESS! Ik leef élke dag vanuit mijn natuurlijke talenten en dat voelt zó goed!’

“Rennen, vliegen, troosten, plannen, poetsen en weer doorgaan…” 

Je praat jezelf aan dat je van alles moet. Dat je er anders niet bij hoort of niet goed genoeg bent. Je denkt dat keihard werken nodig is om succesvol (en gelukkig) te worden. Dat je álles aan moet pakken wat er op je pad komt. Met het gevolg dat je veel te veel wilt doen in veel te weinig tijd. 

Je gunt jezelf amper tijd om te ontspannen en bezinnen. Je zorgt niet goed voor je eigen rust. Die échte rust, waarbij jij in stilte kunt nagaan hoe het met jóu gaat. Wat je dromen, wensen en verlangens zijn en hoe je daar zou kunnen komen. Je zit in vooral in hoofd en gunt jezelf geen tijd om verbinding te maken met je hart.  

Je laat je heen en weer slingeren tussen werk, gezin, sport, relatie, persoonlijke ontwikkeling, vriendinnen, familie, school, vrijwilligerswerk, het huishouden en de supermarkt. Je wilt het zó graag goed doen! En je denkt dat je faalt als je niet aan álles wat aan je trekt de juiste aandacht geeft. 

Je houdt 100 ballen in de lucht. En je hebt geen idee of ze wel van jou zijn. 

Je bikkelt en jongleert maar door en neemt geen tijd om te genieten. Om stil te staan. Je hebt moeite met voelen wat er écht bij JOU past. 

Je energiepeil en je humeur schommelen enorm. Je hebt het gevoel dat de energie je door de vingers glipt en je weet amper hoe je weer goed kunt opladen.

De juiste balans vinden is zó moeilijk!

Je hebt best een prima baan, je werkt hard, je bent goed geworden in wat je doet. Maar het knaagt…  doe je wel écht wat je het allerliefste zou doen? Heb je echt zoveel plezier in je werk?

Maar voordat je daar goed serieus bij stil kunt staan moet je weer door. Naar je volgende afspraak of verplichting.

En natúúrlijk wil je je kinderen de liefde, warmte en aandacht geven die ze nodig hebben. Waarom ben je anders moeder geworden? Maar poeh, wat valt het tegen om écht met je aandacht volop bij je kinderen te zijn (in plaats van bij je to-do lijstjes).

En steeds als je dan nét even denkt wat tijd voor jezelf te hebben, dan belt of appt er wel een vriendin met een verzoek, piept de vaatwasser, jankt de hond of hoor je ‘mamaaaaa’. Op zo’n moment kan je zelf wel janken… je hebt het zó nodig om even op te laden. Maar je vermant je, zucht een keer diep en staat weer op.

Je reageert geirriteerd naar je man. Waarom ziet hij nou nooit wat jij nodig hebt? Je snauwt een keer, hij maakt een botte opmerking en jullie verzanden weer in een energievretende ruzie. Terwijl je juist zo graag die échte fijne verbinding weer zou willen voelen… 

Het kost allemaal al zoveel energie… 

En seks? O mijn god.. ook dat nog! Je blijft al niet wakker met netflixen. Dat ‘& chill’ zit er echt niet in! Je hebt absoluut geen energie meer over aan het einde van de dag.

En precies daar zit het probleem: je verspilt je energie aan de verkeerde dingen. Aan dingen die je niet verder brengen. Aan dingen die je energie vreten. In plaats van aan de dingen die je energie géven. Je leeft vanuit je hoofd in plaats van uit je hart. Je doet wat je denkt dat je moet doen, in plaats van dat je heel goed voélt wat je mag doen.

Je luistert niet naar je eigen wensen en behoeften. Je rent maar door en weet niet waar je grenzen liggen. Tot je er echt vér over heen bent en je lijf je letterlijk stopt. Migraine, hartkloppingen, gevoel van burn-out…

STOP! Het kan en mag echt anders! 

Je mag ruimte gaan creëren door ‘nee’ te zeggen tegen dat wat niet bij jou past.

Je mag vanuit liefde voor jezelf en je gezin gaan luisteren naar wat goed is voor JOU. Wat écht past bij JOU.

Empower die liefdevolle vrouw, ‘vrouw van’ en mama en word ‘Me, Myself & Mama’!

Laat jouw hart, hoofd en buik samenwerken en creëer jouw ideale droomleven waarin je volop leeft vanuit jouw talenten.

“It’s not about HAVING time, it’s about MAKING time.

Make yourself a priority”

Wat zou het voor jou betekenen als je alleen nog maar keuzes zou durven maken die écht bij JOU passen? 

Als je precies zou weten waar je dolgelukkig van wordt. 

Als je zou weten hoe je jezelf kunt aanmoedigen om écht dat te gaan doen wat jij vanuit je hart het allerallerliefste wilt doen.

Als je alleen nog maar ‘JA’ zou zeggen tegen de dingen waarvan jij werkelijk voelt dat je er verschil mee kunt maken. Voor jezelf, een ander of de wereld.

‘NEE’ zou zeggen tegen je grote energievreters.

Als je (nog) veel meer op je gevoel zou vertrouwen en er ook daadwerkelijk actie op zou durven uitzetten?

Als je je hoofd en je gedachten zou kunnen inzetten om je te helpen? (in plaats van je te saboteren)

Als je liefdevol al die beren op je weg aankijkt en weet hoe je ze vriendelijk verzoekt om opzij te stappen?

Hoe zou het zijn als jij je niet langer klein houdt? Maar JOUW leven gaat leven?

 

Vanuit ‘hart, hoofd en buik’ weet jij wat je moet doen. Wat goed is voor jou. Voor jou én je gezin.

Je zorgt goed voor je energielevel, je laadt op wanneer nodig en weet precies ‘hoe’. 

Doordat je zo goed naar jezelf luistert ben je ontzettend veerkrachtig. Zelfs als er iets vervelends gebeurt blijf je stevig staan zonder aan je gevoelens en emoties voorbij te gaan. Je weet dat je het aankunt en dat emoties ruimte moeten krijgen.

Je leeft je leven met plezier. Je geniet! Als je bij je kinderen bent, dan ben je ook écht bij je kinderen.

Als je aan het werk bent, dan ben je ook écht aan het werk.

Je wordt niet meer continue afgeleid door stemmetjes en to do – lijstjes.

En wat voelt het heerlijk om écht van betekenis te zijn. Door werk te doen waar je én plezier aan hebt én goed in bent én verschil mee maakt.

Dít is het voorbeeld dat je aan je kinderen wilt geven!

Jij bent Me, Myself & Mama!

Thuis zijn ze zo blij met je, je bent écht ‘mama’! Je hebt volop tijd en aandacht voor je kinderen. Luistert écht naar wat ze te zeggen hebben en voelt feilloos aan wat er niet gezegd wordt.

Je relatie zit vol humor en passie. Je lacht wat af samen. Jullie fantaseren over later én genieten ontzettend van wat jullie samen al bereikt hebben.

Je ziet de heerlijke raakvlakken en geniet van de prachtige verschillen in jullie gezin. Iedereen mag helemaal zichzelf zijn. En samen zijn jullie 1.

Je zit zo lekker in je vel! En hebt een heerlijke balans die je moeiteloos kunt bewaren. 

Je weet precies waar je focus ligt. Niet meer op die 100 ballen in de lucht, maar op drie cirkels die jouw basis vormen: die van jou als vrouw, ‘vrouw van’ en mama. Je weet precies waar je prioriteiten liggen en waaróm ze daar liggen. Jij wilt namelijk de allerfijnste vrouw, ‘vrouw van’ en mama zijn die je in je hebt!

En van daaruit ga je verder. Vanuit die fijne basis. Wauw.. je voelt je écht ‘Me, Myself & Mama to the MAX!

“There is only one person who can change your life: YOU!”

maar daar mag je natuurlijk wel hulp bij vragen!

Hi! Ik ben Anne Abrams, en met meer dan 10 jaar ervaring als gedragswetenschapper en toekomstplanner, 19 jaar ervaring als ‘vrouw van’ en meer dan 7 jaar ervaring als mama weet ik inmiddels precies wat er voor nodig is om de juiste prioriteiten te stellen, je échte dromen en talenten te achterhalen en hoe je deze om kunt zetten in haalbare plannen. Zodat jíj jóuw ideale leven leidt. Echt gaat doen wat bij JOU past. 

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met ‘hart & buik – kwaliteiten’ (Holding Space, Reiki, Afstemming) en heb dat samengebracht in mijn eigen bedrijf: PUUR ANNE. 

Puur Anne, omdat ik door mijn beste combinatie van talenten nu écht PUUR vanuit MIJZELF kan werken. 

 

 

Al jarenlang help ik mensen – en mezélf! – met het vinden van balans, het onderzoeken van dromen, wensen en verlangens, het veranderen van gedachten en gedrag en het uitstippelen van een fijne toekomst.

En in al die jaren zag ik bij collega’s, klanten, vriendinnen en mezelf steeds datzelfde ‘probleem’: als mama hebben we zoveel liefde te geven, maar we vergeten om dat eerst ons zelf te geven en te gunnen. En daarmee doen wij onszelf – en onze kinderen, partner en ook de wereld! – ontzettend tekort.

Zo ging bij mij zelf 7 jaar geleden de knop om: ik was net een half jaar moeder en ik kón niet meer. De combinatie van gebroken nachten, verwachtingen, oordelen, al die nieuwe uitdagingen die bij het moederschap horen en alles zélf willen doen: ik was kapot. Op. Ik zat écht niet lekker in mijn vel en realiseerde me dat dat niet het voorbeeld was wat ik wilde geven aan mijn zoontje. Ik moest en zou er weer voor zorgen dat ik blij was met het leven dat ik leefde! Ik realiseerde me dat ik mezelf óók (weer) op 1 moest gaan zetten. Mezélf moest gaan opladen!

Want als een moeder lekker in haar vel zit, zich gezien en gehoord voelt met dat wat ze vol passie doet, dan heeft dat zóveel weerslag op de mensen om haar heen! Op het systeem waar zij de spil is. Op de kinderen waarvoor zij die veilige basis is.

En nu ik weet hoé goed het mij, mijn relatie en mijn gezin heeft gedaan wil ik alle moeders aanmoedigen om die krachtige vrouw, ‘vrouw van’ én liefdevolle mama in hen te gaan empoweren, om volop vanuit hun talenten te gaan leven. Hoofd, hart en buik optimaal te gaan combineren. 

Ik wil dat moeders zich dúrven ontwikkelen. Dat we ons niet langer klein en verstopt houden. Maar voor jezélf durven kiezen, mét behoud van de liefde en aandacht voor je gezin. 

En zo ontstond – vanuit mijn persoonlijke en professionele kennis en ervaring – dé ideale methodiek voor bewuste, ambitieuze mama’s die niet langer die 100 ballen in de lucht willen houden, maar willen leven vanuit hun kern:

“Me, Myself & Mama – to the MAX”

 Hét programma over diepgaande persoonlijke ontwikkeling voor drukke, bewuste, ambitieuze mama’s!

Wat houdt ‘Me, Myself & Mama’ in? Waar staat het voor? 

~ Me ~ Jij als Vrouw ~

Je voelt je helemaal happy bij hoe jij in het leven staat als vrouw. In je werk en in de maatschappij. Jij houdt van JOU en van wat je doet. Jij zet ál je natuurlijke talenten in. Je houdt je niet langer klein: jij maakt verschil! Vanuit innerlijke rust weet jij wat je te doen hebt, wat je missie en je perspectief is. Je omarmt je natuurlijke, intuïtieve talenten, je vertrouwt op je gevoel en van daaruit handel je doelbewust. Je herkent je triggers van (oude) pijn en bent bereid om elke keer naar ‘binnen’ te gaan, om te onderzoeken en te helen. Jij neemt verantwoordelijkheid voor joúw leven en joúw geluk. 

~ Myself ~ Jij als ‘Vrouw van’ ~

Je bent jezelf. En van daaruit voel je je fijn en gezien in je relatie. Jij zet jouw natuurlijke talenten in om jullie relatie te verdiepen en je weet hoe jullie onenigheden op een constructieve manier aanpakken. Vanuit jouw natuurlijke talenten weet jij hoe jullie samen kunnen groeien. Je weet dat hij jouw spiegel is en doet hier je voordeel mee. Jullie gunnen elkaar het allerbeste, maken gezamenlijke toekomstplannen en benutten elkaars kwaliteiten op zoveel mogelijk gebieden. Je bent niet alleen ‘papa en mama’, maar ook ‘man en vrouw’. Je investeert in jou, in hem en in jullie relatie!

~ Mama ~ Jij als Mama ~

Jij bent er volop voor je kinderen, niet per se in tijd, wel in onvoorwaardelijke positieve aandacht en liefde. Je geniet van de raakvlakken en verschillen in jullie gezin. Je biedt je kinderen álle liefde, warmte, aandacht én duidelijkheid die ze nodig hebben. Jij zet je natuurlijke talenten in om jullie kinderen op te voeden zoals dat goed voelt voor JOU, je kinderen én je partner. Doordat jij als Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama zo dicht bij jezelf staat combineer jij moeiteloos de zaken die écht belangrijk zijn voor jou en je gezin. Je leeft jouw waarden en normen die je in jullie opvoeding mee wilt geven en je zorgt met alle liefde van de wereld voor dat áltijd warme en veilige nest!

Wat zit er in het programma? 

Hoe ziet het programma eruit? 

In 6 maanden tijd gaan we de balans herstellen tussen de drie belangrijkste rollen die jij hebt, namelijk die van Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama.

Door het optimaal inzetten van jouw ‘hart, hoofd en buik’ leer je hoe je bij jouw ware kern komt en talentgericht kunt gaan leven.  

De eerste twee maanden gaan we volledig de diepte in op wie jij bent als ‘Vrouw’ en hoe je ruimte maakt om haar te omarmen en haar te laten zien. We duiken al je natuurlijke talenten op en zetten jouw allerbeste versie neer.

Vervolgens ga je vanuit de ‘allerbeste ME’ naar wie jij wilt zijn als ‘Myself & Mama’: jouw blauwdruk en de fundering waarop je ál je volgende keuzes baseert.

Vervolgens ga je daadwerkelijk dromen, jouw perspectief bepalen en de juiste stappen zetten! Vanuit Hart, Hoofd & Buik precies die juiste keuzes maken voor JOU.

Me, Myself & Mama – to the MAX’ bestaat uit: 

Een online leeromgeving

In deze online leeromgeving komt elke maand een nieuwe lesmodule beschikbaar. Elke module heeft een nieuw thema (zie hieronder) met lessen, les/werkboeken, uitleg en filmpjes.

Jouw eigen Me, Myself & Mama – Mentor (a.k.a. Anne 😉 )  

6 maanden lang ben ik jouw persoonlijke mentor en coach. Je mag álles delen en overal over sparren. Ik geef je advies en denk en zoek met je mee. Ik bied je een luisterend oor en heling op afstand (Reiki).

Jij doet het zelf, mét hulp van mij (en een beetje ‘van boven’).

‘Jouw ‘Balans in Beeld’  

Ik ondersteun jouw proces met tekeningen van jouw unieke (huidige en gewenste) situatie.

Het programma is 1 op 1 te volgen of als groepsprogramma. Als je kiest voor het groepsprogramma is het volgende ook inbegrepen:  

Me, Myself & Mama – Café

Er is een ‘digitaal Mama-Café’ waar je kunt delen en sparren met andere deelnemende mama’s! Een veilige omgeving waar je herkenning, inspiratie en bevestiging zult vinden bij elkaar.

Je deelt hier ook wekelijks je successen, voornemens en intenties.

‘Groepscalls’ 

1x in de twee weken is er een ‘groepscall’ waarin je live je vragen aan mij kunt stellen. Deze worden ook opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken. De vragen van de andere mama’s zullen jou ook inspireren.

In de 1 op 1 variant heb je 1x in de twee weken een 1 op 1 (video)belafspraak met mij.

 

Hoe ziet het programma er inhoudelijk uit?

0. Nulmeting 

Je begint met een grondige inventarisatie van je huidige ‘Me, Myself & Mama – balans’. Allereerst een pas op de plaats bij hoe het nu is. Hoe onnatuurlijk het misschien zal voelen aan het begin, je gaat toewerken naar gemiddeld: 1/3 vrouw, 1/3 ‘vrouw van’ en 1/3 mama. Niet per se in tijd, wél in aandacht en focus!

1. ME

Deze module gaat helemaal over JOU. Over jou als vrouw. Je onderzoekt jouw energiegevers en -vreters en de invloed die jij daar op hebt. Jij ont-dekt jouw natuurlijke talenten, jouw “GOUD”. En je definieert jouw ideale ‘Me-time’: hoe zorg jij goed voor jezelf, hoe zorg jij ervoor dat je oplaadt? Na deze eerste maand weet jij wat je allemaal in je hebt, wat écht bij jóu past en je maakt een begin met ruimte maken voor JOU.

2. Empower de Vrouw in JOU

In deze module ga je onderzoeken hoe jij de Vrouw in JOU kunt empoweren! Je ontdekt hoe het komt dat je moeite hebt met het omarmen en werkelijk laten zien van jouw vrouwelijke kanten. Hoe je die prachtige, zachte, intuitieve, vrouwelijke talenten kunt combineren met je daadkrachtige, resultaatgerichte mannelijke talenten. Hoe je hart en hoofd kunt laten samenwerken door jouw balans in mannelijke en vrouwelijke energie te herkennen en te herstellen. 

3. Myself 

Nu je weet hoe jij ‘als vrouw’ op je best bent, kun je dit in zetten om de allerfijnste ‘Vrouw van’ te zijn die je in je hebt. Jij zet je natuurlijke talenten in om jullie relatie te verstevigen en te verdiepen. Je gaat jullie raakvlakken zoeken en jullie verschillen vieren: je focust je op het goede en bespreekt van daar uit de uitdagingen die jij ervaart. Je wordt je bewust van de spiegel die jouw relatie voor jou is. Je ziet en ervaart dat je zelf omarmen, helen en liefhebben het allerbeste is wat je kunt doen om weer dichter bij elkaar te komen.

4. Mama

Nu je weet hoe jij ‘als vrouw en vrouw van’ op je best bent, kun je deze in zetten om de allerfijnste ‘Mama’ te zijn die je in je hebt. Welk voorbeeld wil jij geven? Wat kun jij van je kinderen leren? En hoe laat jij jouw opvoeding naadloos aansluiten op jouw talenten?

Wij vrouwen hebben allemaal prachtige vrouwelijke kwaliteiten in ons die je intuitief vertellen wat past bij jouw kind(eren), hoe je op ze afstemt om heel goed aan te voelen wat ze nodig hebben. Om hier ook naar te handelen heb je die stevige fundering nodig die heel duidelijk een ‘waarom’ geeft voor jezelf, waardoor je niet voelt dat je je moet verantwoorden of hoeft te twijfelen aan je aanpak. Die échte veiligheid, warmte en geborgenheid die kinderen nodig hebben, dat warme veilige nest bouw jij met jouw vrouwelijke talenten. Die kaders en grenzen mogen daar natuurlijk op volgen, die mannelijke talenten heb je ook in je. Waarbij je je vrouwelijk talenten weer in zet om per kind aan te voelen wat ze precies nodig hebben aan kaders en grenzen. Het spelen met die prachtige balans van jouw mannelijke en vrouwelijke energie lukt je steeds  beter!

5. Droom groot

Nu jij jouw blauwdruk van jouw ideale ‘Me, Myself & Mama’ hebt blootgelegd kun je perspectief gaan bepalen: wétende dat jij dit allemaal in huis hebt, hoe kan jouw ideale leven er dan uit zien over een paar jaar? Welk leven wil jij leven? 

Hoe ziet jouw leven eruit als jij jouw allerpuurste vrouw, de allerfijnste ‘vrouw van’ en de allerliefste en duidelijkste mama zou zijn? 
En hoe kom je daar? Hoe werk je daar naar toe? En wat heb je er voor nodig om jezelf blijvend te herinneren aan jouw verlangens: wat past bij jou, hoe moet jouw ideale balans (zodat je zowel lichamelijk als geestelijk gezond bent en blijft) er uit zien? En hoe ga je dat doen? Wat mag er alllemaal geschrapt worden en wat ga je juist toevoegen? Hoe kom jij tot die  1/3 – 1/3 – 1/3 verhouding?
Dit zijn allemaal vragen die we in deze laatste twee modules gaan uitwerken.

6. Actie & Anker

En last but not least: Welke stappen ga jij zetten om jouw ideale leven ook daadwerkelijk te creeren? En wat hou jij vast als ‘anker’: wat werkt en waar baseer jij al je keuzes op?

Door dit hele proces stroomt de rode draad van  ‘hart, hoofd, buik’ en hoe je die optimaal laat samenwerken.  Hoe je dus steeds subtiel kunt bijsturen (met je buik en je hoofd) door heel goed te luisteren naar je hart en je lijf. Je zélf horen, zien en heel serieus nemen! In deze module ga je verankeren wat je over jezelf hebt geleerd, wat je wilt, wat je verlangt. Je maakt een stappenplan vanuit je hart! Waar je je hoofd in meeneemt door steeds weer te kiezen voor helpende gedachten. 

 

Healing 

Ik zal jou in dit hele proces ondersteunen met afstemming en Reiki, het enige wat jij hier voor hoeft de doen is je openstellen: ‘mij toestaan om jou te helpen’. De Reiki doet altijd precies daar z’n werk waar het nodig is. En zal je helpen zakken in je gevoel, in je lichaam, in je rust. Het zal je durven helpen aangaan wat je aan te gaan hebt! Ik ben als mentor 6 maanden lang jouw ‘veilige nest’, waar álles er mag zijn ❤ 

 

Bonus:  ❤ ‘Happy Family – jaarabonnement’ 

Je ontvangt tevens dit jaarabonnement met een opdracht om met het hele gezin te doen. Zodat niet alleen jij, maar jullie allemaal ervaren hoe fijn het is om talentgericht te leven, elkaars raakvlakken én verschillen te waarderen. En gewoon om plezier te hebben en te werken aan jullie onderlinge band! Dit abonnement gaat in als je met module 6 begint. Als een vorm van ‘anker’ om je te helpen vasthouden wat zo belangrijk voor jou is. 

Wat levert het JOU op?

❤  Me:
 • Je krijgt een glashelder inzicht in jouw natuurlijke talenten en hoe je ze kunt combineren op álle levensgebieden. Jij weet precies wie je bent en wat je te bieden hebt. 
 • Je kent je energiegevers en je energievreters en je weet welke invloed je hier op hebt. 
 • Je weet hoe je Hart, Hoofd en Buik in balans brengt. Jij weet hoe je naar je hart luistert, hoe je je buik kunt inzetten om te sturen en je hoofd om te plannen. 
 • Je kent je beperkende gedachten en weet hoe je ze omzet in helpende gedachten – jij houdt jezelf niet langer klein door je eigen (saboterende) gedachten 
 • Je (h)erkent (oude) pijn en weet hoe je liefdevol kunt helen zodat je ruimte maakt voor nieuwe uitdagingen
 • Jij weet hoe en waaróm je allereerst lief mag zijn voor jezelf! (en je voelt je hier niet -meer- schuldig over!)
❤  Myself: 
 • Jij als vrouw en jij als ‘vrouw van’ staan naast elkaar. Jij weet hoe je jouw talenten inzet om zoveel mogelijk jezelf te zijn in je relatie.
 • Je weet hoe jij jouw (vrouwelijke) talenten in kunt zetten om jullie relatie te verbeteren.
 • Je kent en omarmt jullie raakvlakken én verschillen. 
 • Je weet dat je relatie een spiegel is voor wat er in jóu aan de hand is en hoe je hier jouw ‘lessen’ uithaalt.
 • Je weet hoe je afstemt op je partner, hoe je een constructief gesprek aangaat en hoe je sámen toekomstplannen kunt maken waarbij jullie je allebei gehoord en gezien voelen. 
 • Je weet hoe je je gedachten (hoofd) en je gevoel (hart en buik) in kunt zetten om (weer) dichter bij elkaar te komen.
❤   Mama 
 • Jij als vrouw,  jij als ‘vrouw van’ en jij als mama staan naast elkaar. Jij weet hoe je jouw talenten inzet om zoveel mogelijk jezelf te zijn in je opvoeding.
 • Je kent jezelf zó goed dat je precies weet wat je wel en wat je niét door wilt geven aan je kinderen.
 • Je weet hoe je met (liefde)volle aandacht en vanuit innerlijke rust ten alle tijde kunt afstemmen op je kind(eren) en wat zíj nodig hebben.
 • Je (h)erkent jullie raakvlakken en verschillen en stemt hier jouw ideale opvoeding op af.

 • Je weet dat het gedrag van je kinderen een spiegel is voor wat er in jóu aan de hand is en hoe je hier jouw ‘lessen’ uithaalt.
 • Je geeft het voorbeeld dat je wilt geven. En weet hoe je je partner kunt stimuleren om dit ook te doen. 
 • Je weet hoe je samen jullie ideale opvoeding kunt vormgeven. 

Is dit preciés wat jij nodig hebt en wilt bereiken? 

Vul dan via onderstaande knop de vragenlijst in en ik kijk persoonlijk met je mee of ‘Me, Myself & Mama to the MAX’ past bij jouw wensen, behoeften en uitdagingen.

Na het invullen verschijnt er een link om direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda te plannen. 

In dat telefoongesprek (45 tot 60 minuten) bespreken we álles wat er nodig is om de afweging te maken of wij een gouden match zijn.  

Wat zeggen andere mama’s over mijn werkwijze? 

“Anne, ik heb zoveel mogen leren! De rust die ik ervaar om goed voor mezelf te zorgen zonder schuldgevoel doet niet alleen mezelf maar het hele gezin goed.

Dankzij jou ben ik tot het grote inzicht gekomen om sterk achter mijn weloverwogen keuzes te willen staan en de mening van anderen daarbuiten te laten.

In mijn dankbaarheidslijstje kom jij dan ook zéker voor!

Dankjewel voor je persoonlijke aandacht en verrassende vragen. Hierdoor kwam ik écht tot inzichten waar ik zelf niet opgekomen was. 

Liefs, groot fan 

Ilona

“Me, Myself & Mama sluit perfect aan op het leven van jonge moeders.

Leerzaam, confronterend, bewustwording, laagdrempelig, leuk, fijn en gezellig om mee bezig te zijn. Jeetje, wat een inzichten heeft het me gegeven! En.. TIJD! voor mijn man, gezin, werk én mezelf.

Het is elke keer een feestje om met de opdrachten aan de slag te gaan.

De ruimte om persoonlijke vragen te stellen is een grote meerwaarde. Als ik even vastloop kan ik meteen mijn vraag of dilemma bij Anne neerleggen, waardoor ik nieuwe inzichten krijg en er weer beweging komt.” 

Romé Nieuwenhuis

“Anne heeft me écht tot nadenken gebracht en leerde mij wat nu echt voor mij belangrijk is. Mijn eigen kracht ontdekken en benoemen. Anne doet dit op een manier waarbij geen Goed of Fout bestaat maar datgene mag doen wat voor mij goed voelt. Ik heb hierdoor beter leren luisteren naar mijn gevoel en kan hier steeds beter naar handelen. Dankzij Anne kan ik mijn gevoeligheid nu zien als mijn kracht! 

Voor het eerst maak ik nu keuzes waarbij ik geen achteraf bedenken heb als ‘ja maar als ik nou dit of dat’ …het is nu Goéd.
Dank je wel Anne, voor jou ongelooflijke, geduldige, liefdevolle coaching in dit proces 💋”

Anny

Veelgestelde vragen 

 “Wat bedoel je met helen van (oude) pijn?”

❤ Met helen bedoel ik: (samen) de oorzaak van je pijn, van je angst en andere negatieve emoties boven halen en die liefdevol aandacht geven. Het er laten zijn, in alle veiligheid van nu. En het vervolgens helen door het a) liefdevol aandacht te geven en b) open te staan voor heling via mij: 

 Met de opdrachten in de werkboeken ga jij ‘jouw laagjes afpellen’ en ik hou jou vervolgens liefdevol een spiegel voor door afstemming, feedback en vragen naar aanleiding van die opdrachten. Op deze manier ontdek je jouw ware verlangens, de échte pijn en begrijp je de triggers. En kun je die oude pijn gaan helen. Ik ondersteun jouw heling door jou Reiki te geven (op afstand).

❤ Reiki is een prachtige manier van je lichaam en geest meer in balans brengen, knopen en blokkades helpen losmaken, durven voelen en nog meer in contact komen met je lichaam en je gevoel. (Weer) echt helemaal bij jezelf komen. Het helpt je moed verzamelen om vanuit je hart te leven en je kwetsbaar en puur op te stellen.

❤ Als jij gaat helen, je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengt en het contact tussen hoofd, hart en buik optimaliseert, dan ga jij leven vanuit jouw ware kern. Kwetsbaar en puur. Vanuit ‘krachtige kwetsbaarheid’. Het is durven laten zien wij jij écht bent, als vrouw, ‘vrouw van’ en mama, omdat jíj weet dat dat is waarmee jij anderen kunt helpen, waarmee jij de wereld mooier maakt. 

❤ 

“Wat zijn de voordelen van persoonlijke, online coaching?”

❤ Je doet alles précies in je eigen tijd! Wanneer jouw kinderen naar bed of onder de pannen zijn, tussen de wasjes door en in de avonduren op de bank. Alleen de groepscalls zijn op vaste tijden, kun je niet aansluiten: dan kijk je het terug wanneer het jóu uitkomt. 

Je kunt mij op alle tijden van de dag vragen stellen, bevestiging vragen, je dilemma’s voorleggen en gemaakte opdrachten doorsturen voor feedback (je maakt een foto van je werkblad en huppakee: doorsturen). Ik reageer altijd binnen twee werkdagen op jouw vraag (in de praktijk vaak dezelfde dag nog). Jij kunt het even laten rusten en weer door met een volgende opdracht. Met mijn reactie ga jij later weer aan de slag. Zo blijf je lekker in beweging.

❤ Alle modules bevatten theorie in tekst, een filmpje met uitleg, ondersteunende tekeningen én werkbladen met opdrachten. Je kunt er zowel op je telefoon, laptop als op je pc bij. 

❤ Zowel het 1 op 1 contact als het contact met de andere deelnemers vindt plaats in een aparte (gratis, gebruiksvriendelijke) app. Ook hier kun je zowel vanaf je telefoon, als op je laptop en pc in communiceren. Beeldbellen, vragen stellen, bestanden delen: het gebeurt allemaal op 1 plek. Overzichtelijk en makkelijk in terug te zoeken en na te lezen en kijken.

❤ 

“Hoeveel tijd ben ik per week bezig met de lesmodules en opdrachten?”

Gemiddeld zul jij 3 tot 4 uur in de week “kwijt” zijn om aan de opdrachten van het ‘Me, Myself & Mama to the MAX – pogramma’ te werken. Je zult echter al gauw merken dat je uit gaat kijken naar de momenten waarop je er mee aan de slag mág 😉

Er zit regelmatig een opdracht tussen waarbij je elke dag even kort wat noteert. Je zult merken dat je er elke dag wel even mee bezig bent. Meteen in de eerste module begin je al met ruimte maken in je agenda, voor JOU, dat zal je ook helpen bij het plannen en tijd en ruimte maken voor de opdrachten. 

Daarbij zul je merken dat je bij de ene opdracht meer behoefte hebt aan feedback en verdieping, terwijl een andere opdracht je zo uit de vingers stroomt. Er zit geen tijdsdruk achter. Door het stapsgewijs aanbieden van de lesmodules en opdrachten (met een een globaal tijdspad) help ik je wel kaderen en plannen. 

❤ 

 “Ik wil graag weten aan welke investering qua geld ik moet denken. Waarom vermeld je hier geen prijs?”

❤ Ik wil heel graag werken met moeders die écht de interne motivatie voelen om met zichzelf en het programma (en mij!) aan de slag te gaan. Met moeders die heel zeker weten en voelen dat dít is wat ze nodig hebben om levensveranderende stappen te zetten (en dat ze die wíllen zetten). 

Op het moment dat er een prijs staat is dat het eerste waar je naar kijkt en je maakt dan op basis van de verkeerde reden de afweging om “wel of niet geinteresseerd te zijn”.  Natuurlijk heb je het nodig om de prijs te weten voordat je een keuze maakt. Maar ik wil voorkomen dat de kosten op voorhand al een afknapper óf doorslaggever zijn. 

❤ Eerst moeten we ervaren of we uberhaupt een match zijn en of we echt wíllen samenwerken. Alleen dan haal jij het beste resultaat uit het programma. Dus ik wil jou allereerst oprecht helpen bepalen of ik, met mijn programma en als mentor, de beste oplossing voor jouw problemen en struggles ben.

 Vervolgens is het aan jou om af te wegen of het jou die investering (nu) waard is. Of dat je er eerst nog even spaart en later instapt. Je hebt dan wel eerst je hart de kans gegeven om te voelen of dit is wat jij nodig hebt!

 

“A little progress each day, adds up to BIG results”

En oooo, wat kun je veel bereiken in een half jaar!

Lijkt het je wat om – samen met mij! – al die bewuste, kleine stappen te gaan zetten die leiden tot écht grote veranderingen? 

Vul dan via onderstaande knop “Vraag een gesprek aan” het vragenformulier in.

Na het invullen verschijnt er een link om direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda te plannen. 

In dat telefoongesprek (45 tot 60 minuten) bespreken we álles wat er nodig is om de afweging te maken of wij de juiste match zijn voor elkaar.

Ik kijk er naar uit om te lezen wat jouw dromen, uitdagingen en doelen zijn! 

Liefs, Anne