fbpx

~ Me, Myself & Mama ~ Empower JOU ~

 

Persoonlijke Ontwikkeling,

Coaching & Healing

voor Vrouwen

die  hun talenten

optimaal willen benutten, 

zowel in hun carrière (Me), relatie (Myself) als opvoeding (Mama)

Welkom bij Me, Myself & Mama!

Voor meer innerlijke rust & zelfvertrouwen, harmonie in je gezin en een uitdagende focus voor de toekomst! 

Rennen, vliegen, poetsen, troosten, werken, huishouden, struikelen en vermoeid weer op staan… Je bent de hele tijd maar bezig. Vooral met en voor anderen. Je vindt het moeilijk om jezelf en je eigen dromen tijd, ruimte, liefde, aandacht en energie te gunnen. 

Je hoofd staat áltijd AAN. Je bent altijd bezig met wat er nog allemaal ‘moet’. Je vindt het lastig om te genieten van dat wat er allemaal wél is, waar je wel goed in bent, wat jouw talenten zijn en hoe jíj het beste uit de verf komt. 

En je snakt er zo ontzettend naar! Dat je wél kunt genieten, je talenten in durft te zetten en keuzes maakt die bij JOU passen! Wat zou jij dolgraag je carrière, relatie en moederschap moeiteloos combineren! En je rollen als (werkende) Vrouw, ‘Vrouw van’ en Mama in durven kleuren zodat ze echt bij jou passen. 

 

Me, Myself & Mama – Empower JOU coaching

Voor vrouwen die vanuit hun natuurlijke (mannelijke én vrouwelijke) talenten de innerlijke rust in zichzelf en de harmonie in hun gezin willen herstellen.

Zodat er een stevige fundering ontstaat voor carrière-keuzes die écht bij jou passen, er meer verdieping en balans in je relatie komt en jij meer zelfverzekerd en moeiteloos kunt opvoeden. 

“Als Me, Myself & Mama heb je drie topprioriteiten: jij als ‘Vrouw’ (persoonlijke ontwikkeling & werk), jij als ‘Vrouw van’ (je relatie) en jij als mama (de opvoeding en de band met je kinderen).

Deze drie rollen moeten eerst met elkaar in harmonie zijn, op een gelijkwaardige manier jouw positieve aandacht krijgen.

Dán pas komt de rest.”

Anne Abrams

~ Klik op het E-book om een gratis exemplaar aan te vragen ~

Me, Myself & Mama focust zich op 3 x 3 combinaties:

 Door het toepassen van deze focus ga je leven vanuit joúw kern, zodat jij:

~ vol (zelf)vertrouwen in het leven staat en keuzes durft te maken die bij joú passen
– je gevoel en verstand optimaal laat samenwerken zodat je weet dat het klopt
~ voldoening, uitdaging en innerlijke rust ervaart
~ je jouw (hoog)gevoeligheid niet langer als last ervaart, maar als kracht weet in te zetten
~ een heerlijk en harmonieus toekomstperspectief creëert voor jou, je carrière, je relatie én je gezin.
~ weet welke keuzes je te maken hebt om jóuw leven te leven en te blíjven leven

Wie ben ik?

Hi, Ik ben Anne! a.k.a Me, Myself & Mama.

Ik ben moeder van Lyo en Yannay en vrouw van Yaniv.

Ik hou van reizen, natuur, prachtige gesprekken, schrijven, fotograferen en koken. 

En ik ben eigenaar van Puur Anne, waarmee ik ambitieuze moeders help met persoonlijke ontwikkeling, coaching & healing.

Mijn motto is: ‘Empower JOU’, wat betekent: stel jezelf in staat om al jouw talenten optimaal te benutten en zo jouw beste leven te creëren!

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en combineer die mannelijke, analyserende ‘hoofd-kwaliteiten’ die ik in 10 jaar tijd als gedragswetenschapper heb ontwikkeld sinds een aantal jaren met vrouwelijke, ‘hart & buik – kwaliteiten’ (holding space, reiki, afstemming, energiewerk).  

Ik geloof in leven vanuit je natuurlijke talenten. In al je mannelijke én vrouwelijke talenten ontdekken, omarmen en op zoveel mogelijk plekken en manieren inzetten. Zodat jij jouw ideale Me, Myself & Mama – leven gaat creëren. Waarbij jij voldoening, waardering en innerlijke rust

Mijn missie en filosofie

Ik geloof in Talentgericht Leven. In al je mannelijke én vrouwelijke talenten ont-dekken, omarmen en op zoveel mogelijk plekken en manieren inzetten. 

Ik geloof dat we als mensen het lekkerst in ons vel zitten als we harmonie ervaren tussen onze daadkrachtige, verstandige, actieve, mannelijke energie en onze intuïtieve, zachte, bezinnende, vrouwelijke energie.  

Ik wil dat moeders zich dúrven ontwikkelen. Die prachtige vrouwelijke energie in hen durven te empoweren.

Dat we ons niet langer klein en verstopt houden. Maar voor onszélf durven kiezen, mét behoud van de liefde en aandacht voor je gezin. 

Dat mama’s hoofd, hart en buik optimaal laten samenwerken en zo hun eigen Droomleven creëren. 

Want als een moeder lekker in haar vel zit, zich niet laat leiden door angst en pijn, maar leeft vanuit liefde en vertrouwen, zich gezien en gehoord voelt met dat wat ze vol passie doet: dan heeft dat zóveel weerslag op de mensen om haar heen! Op haar partner, kinderen en alle andere dierbaren. Van daaruit, vanuit die kern, maken we de wereld mooier. 

~ Me, Myself & Mama ~ Empower (de Vrouw in) JOU ~

 

Wat zeggen andere mama’s over ‘Me, Myself & Mama’?  

Ik was net bevallen van mijn tweede kindje en merkte dat ik echt opnieuw mijn draai moest vinden als moeder, maar ook als werkende vrouw en in mijn relatie. Een balans vinden tussen deze rollen en mezelf daarin centraal stellen.

Wat wil ik nu precies voor mezelf en mijn gezin, waar word ik echt blij van, wat wil ik in mijn werk en hoe kan ik dit allemaal goed verdelen: dat waren vragen waar ik antwoorden op zocht.
Ik heb wel even getwijfeld om mee te doen, het is toch een flinke financiële investering en vond het lastig om te moeten toegeven ‘dat ik het niet alleen kon’. Maar nu ben ik bijna klaar en er ligt een mooi Toekomstplan!

Ik heb meer bewustzijn gekregen in mijn rollen en hoe ik deze inzet en anders in kan zetten waardoor ik een betere balans heb gevonden en meer kan genieten van wat ik het allerbelangrijkst vind: mijn gezin en de tijd voor mezelf. Daarbij heb ik tijdens het traject de spannende stap gezet om mijn mooie eigen onderneming te starten waarin ik straks mijn eigen passie kwijt kan!

Ik vond de opdrachten mooi gebalanceerd. Je gaat echt alle facetten door.  Je gaat elke keer een stapje dieper, een laagje verder.
Anne vind ik super. Na ieder belmoment was ik weer helemaal vol enthousiasme en zag ik mijn plannen helemaal voor me. Ook fijn dat ze net een andere blik kon geven op zaken waar ik in vast liep en makkelijk bereikbaar was. Reiki vond in heerlijk en de kaartjes genoot ik ook van!
Al met al, super Anne! Blij je te leren kennen!”
Silvie Janssen

“Anne, ik heb zoveel mogen leren! De rust die ik ervaar om goed voor mezelf te zorgen zonder schuldgevoel doet niet alleen mezelf maar het hele gezin goed.
Jouw cursus heeft mij zoveel moois gebracht en mij dichter bij mijn droom gebracht. Vrijheid..! Ik besef nu dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk en naast het besef handel ik hier ook (vrijwel automatisch) naar. Zoals jij dat zo mooi zei: We zijn allemaal bezig met ons eigen proces. Een proces die ons leven lang mag duren. Met persoonlijke ontwikkeling want dit werkt voor mij positief verslavend.
De beste versie van mezelf zijn, daar heeft jouw cursus aan meegeholpen met de juiste timing in mijn proces. Ik kies voor mijn geluk en sta hier trots achter. Ik merk dat ik het zelfs niet eens meer noemenswaardig vind om erachteraan te schrijven dat het niet belangrijk is wat een ander hiervan denkt. Wat een eye opener in mijn groei..!
Dankjewel lieve Anne voor de geweldige inspiratie, de grote inzichten en groei op het juiste moment in mijn proces waardoor ik zo mocht groeien. Jouw cursus en persoonlijke reacties maken voor mij elke dag verschil en dichter bij mijn droom. Om vervolgens nog verder te mogen dromen en groeien!”
Ilona Prehn - van Rossum

“Ik volgde Anne al een tijdje op Facebook toen ik hoorde over het halfjaartraject en ik wist meteen dat ik mee zou willen doen: wat weet zij veel over hoe je je zelf kunt (gaan) waarderen en hoe je je eigen talenten kunt (gaan) gebruiken om een leven te leiden dat bij jou past, om in balans te zijn! Dat had ik écht nodig. En ik vind het heerlijk: de heldere opdrachten helpen me heel duidelijk verwoorden hoe ik denk, wat mijn overtuigingen zijn. Je leert jezelf écht kennen. Je schrijft op wat je voelt, dit kan zo verhelderend zijn! Een hele fijne toevoeging aan het programma is, is dat Anne Reiki geeft. Dit geeft je rust maar tegelijkertijd ook energie. Anne ‘voelt’ goed. Anne straalt rust uit en geeft je tegelijkertijd ook energie. Ze luistert naar je, ze luistert echt. Ze helpt je door de opdrachten heen, als het even niet lukt. En ze geeft duidelijke, heldere feedback na het maken van de opdrachten. Ze is altijd positief. Niets meer dan lof over Anne als mentor!”
Suzanne Thoonen-Schipperheijn

“Anne heeft me écht tot nadenken gebracht en leerde mij wat nu echt voor mij belangrijk is. Mijn eigen kracht ontdekken en benoemen. Anne doet dit op een manier waarbij geen Goed of Fout bestaat maar datgene mag doen wat voor mij goed voelt. Ik heb hierdoor beter leren luisteren naar mijn gevoel en kan hier steeds beter naar handelen. Dankzij Anne kan ik mijn gevoeligheid nu zien als mijn kracht! 

Voor het eerst maak ik nu keuzes waarbij ik geen achteraf bedenken heb als ‘ja maar als ik nou dit of dat’ …het is nu Goéd.
Dank je wel Anne, voor jou ongelooflijke, geduldige, liefdevolle coaching in dit proces!

Anny Kuijpers

“Me, Myself & Mama sluit perfect aan op het leven van jonge moeders! 
Leerzaam, confronterend, bewustwording, laagdrempelig, leuk, fijn en gezellig om mee bezig te zijn. Het is elke keer een feestje om mee aan de slag te gaan. Ik hou van de opdrachten en de mooi vormgegeven werkboeken!
Jeetje, wat een inzichten heeft het me gegeven! En.. TIJD! voor mijn man, gezin, werk én mezelf.
De persoonlijke coaching is een grote meerwaarde. Ook juist die ‘app-momentjes’: als ik even vastliep kon ik meteen mijn vraag of dilemma bij Anne neerleggen, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en binnen no-time weer beweging kwam!”

Romé Nieuwenhuis

~ Blogs ~

Vrouwelijke kracht

We benutten nog maar een fractie van onze vrouwelijke kracht. We leven in een tijd en een wereld waar de mannelijke energie lange tijd heersend was (nadruk op macht, hard werken, regels, presteren, logica, verstand, resultaat, etc). De prachtige intuïtieve, creatieve,...

Elke dag!

Ze keek me verbaasd aan: "Echt?" Ja. Ik maak élke dag tijd voor persoonlijke ontwikkeling en healing. En ik pak alles het liefst op het moment (de dag) zelf aan. Dan hoeft het niet op te hopen en houd ik mijn 'binnenkant' schoon en opgeruimd. Dit heeft dagelijks mijn...

Introductie in ‘Lichtwerk’

"Het proces om je eigen energie te zuiveren, zodat er meer licht over de aarde kan stromen, noemen we Lichtwerk." Uit: 'Her-inneren. Een handboek voor Menselijke Evolutie' van Steve Rother & de Groep "Dit 'opruimen van eigen emotionele problematiek' wordt hoog...

Hart, Hoofd & Buik – plannen maken!

  Je maakt een een keigoed plan, je hebt alle stappen tot in de puntjes uitgewerkt en weet welke doelen je wilt bereiken (nieuwe baan, 10 kilo afvallen, etc). En vervolgens lukt het je maar niet om je er aan te houden... het.lukt.je.gewoon.niet. Je; voelt dat er...

Pak je onrust aan

~ Pak je onrust aan: wat kun je doen aan dat opgejaagde gevoel? ~ Ik zie het bij veel moeders: ze zijn onrustig. Ze zijn te druk. Ze willen (veel) meer dan dat ze voor elkaar krijgen en ze ervaren mede daardoor een onvoldaan en onrustig gevoel.Je lijf is steeds in een...

Over de maan, cycli en meer…

Het kán toch niet anders dan dat de maan, die over de hele wereld zorgt voor eb en vloed, 'iets' doet met ons lichaam, wat ook voor zo'n 60% uit water bestaat?Misschien merk je rond volle maan wel eens dat jij, je kinderen en/of je huisdieren onrustiger zijn.Maar er...

Wil jij de allerfijnste mama zijn?

Ik hoor het mama's vaak zeggen: 'Ik wil zo graag het allerbeste voor mijn kinderen!Hoe kan ik mijn kinderen helpen om zich zelfverzekerd te voelen? Om gelukkig te worden? Om hun talenten te ont-dekken en benutten?' We gunnen onze kinderen het allerbeste. We willen ze...

Vlinders, warmte & licht

Als jij je kinderen knuffelt, voel je dan die vlinders in je buik? Als jij je man vasthoudt, vult je hart zich dan met warmte? Als jij lief bent voor jezelf, en de dingen doet die goed zijn voor jou(w batterij) voel je dan het licht wat ontstaat en op je neerschijnt?...

Wat is Talentgericht Leven?

Het gaat er niet om of je er de allerbeste in bent of er bakken met geld mee verdient. Het gaat er om dat je het met liefde en plezier doet, dat het je moeiteloos afgaat en dat het je een gevoel geeft dat je er toe doet! Dat kan in contact met mensen zijn, als je die...

‘De geheelde vrouw’

Maria Magdalena: "In je kracht komen als vrouw betekent je individualiteit omarmen, je hartsenergie beschermen en in evenwicht geven en ontvangen.Een geheelde vrouw is een zelfbewuste, onafhankelijke vrouw die kan liefhebben zonder zichzelf te ontkennen.Ze geniet van...