fbpx

“Ik was op zoek naar meer rust, ik wilde meer genieten van het ‘nu’. Ik vloog altijd maar door, had het gevoel dat ik van alles moest en dat ik sommige dagen werd geleefd.
Ik kwam de training ‘Me, Myself & Mama’ tegen en deze Kickstart heeft me echt goed gedaan: ik bekijk mijn eigen leven nu door een heel liefdevolle en warme bril, en ik kan vanachter die bril ontzettend genieten van wat ik heb. Dankjewel daarvoor!

Door de training ben ik me bewust geworden van de kansen die voor me liggen, maar dat ik deze zelf moet grijpen en JA moet zeggen tegen de kansen die er liggen. 
Wat soms dus NEE zeggen tegen de meiden en mijn partner betekent. Wat helemaal niet erg is om te doen, ik deed het alleen nooit. De training heeft er zelfs voor gezorgd dat we alle 5 vaker me-time nemen. Wij grappen wel eens tegen elkaar:” Nee, ik kan nu even niet mee doen, ik heb effe me-time hoor!”

Ik kwam er namelijk achter dat ik ME-time ontzettend verwar met WE-time. Mijn week zat zo vol met WE time (super leuke, gezellige en ook ontspannen uitjes met anderen waar ik veel energie van krijg)..

Maar doordat ik tussendoor geen ME-time inplande waarin ik even de tijd nam om even op te laden en bij te komen van alle drukte, kon ik me opgejaagd, gespannen en gestresst voelen. Ik reageerde dat wel eens af op alle mensen uit ons gezin, terwijl ik daarvoor nog genoot van alle WE time samen. Dat was wel eens verwarrend…
Doordat ik door de training in beeld heb gekregen wat mijn energievreters en gevers zijn -en wat het belang is van het nemen van me-time- weet ik nu veel beter wat ik moet doen om in balans te blijven, niet opgebrand te raken en te genieten van alles om mij heen.

De opbouw van de training is erg logisch en goed te volgen. De positieve ‘alles is goed’ insteek was prettig en ook de positieve psychologie die er in verwerkt is. 
Ik zou deze training zeker aanbevelen bij anderen omdat ik vele anderen zie worstelen met het moederschap, het aangeven van grenzen en het nemen an me-time.
De training zorgt ervoor dat je inziet dat echt even ME-time nemen heel belangrijk is voor jezelf en je omgeving. 
Je komt even heel dichtbij jezelf en leert weer wat goed voor je is en wat je eigenlijk niet meer zou moeten doen. Dit maakt het geheel heel krachtig.”

Liesbeth