In dit E-book:

“Creëer jouw droomleven met 15 min. Mama ME-time per dag”

deel ik aan de hand van 17 tips hoe jij ook je eigen droomleven kunt creëren!

Hoe jij, zónder schuldgevoel, meer tijd en ruimte voor JOU kunt maken.

Zodat jij regelmatig na kunt gaan hoe het eigenlijk met JOU gaat.

Met jou als moeder, met jou als vrouw. 

Zodat je jouw ideale leven kunt creëren waarin je je moederschap, je gezin en je relatie moeiteloos* combineert met je eigen carrière, relaties én persoonlijke ontwikkeling.

*  ‘Moeiteloos’ omdat ik er van overtuigd ben dat het geen moeite zou moeten kosten om jóuw leven te leiden. Als jij gaat doen wat écht bij JOU past, als jij gaat leven vanuit jouw diepste wensen en verlangens, dan zal het strómen. De eerste stappen kunnen ‘moeilijk’ zijn, maar je zult voelen en weten dat het klopt. En dan levert het zóveel op!

Begin bij jezelf, Empower JOU!

And the rest will follow…

 

Ben je benieuwd hoe mijn leven als ‘Me, Myself & Mama’ er uit ziet? Word dan lid van mijn besloten facebookgroep. Ik deel daar wat werkt voor míj. Hoe ik een goede balans bewaar tussen ‘moeder’ en ‘vrouw’ (van) zijn.

Ik vind het ontzettend leuk om jou te leren kennen, dus word lid en laat gerust een berichtje achter in deze ‘Me, Myself & Mama’ facebookgroepOf lees gewoon lekker mee.

Op mijn website www.puur-anne.nl vind je meer over mij en mijn werkwijze als Puur Anne (gedragswetenschapper, visual storyteller en – online – ‘Me, Myself & Mama – coach’).

En ik wens je allereerst natuurlijk veel leesplezier met het E-book!

Pak er een lekkere kop thee bij en geniet van je “15 min. Mama ME-time”!

Liefs,  Anne  

Ps: Na het versturen van het E-book blijf ik je graag nog verder inspireren over het  creëren van een heerlijk leven waarin je je moederschap, je gezin en relatie moeiteloos* combineert met je eigen carrière, relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Alleen als jij dat wilt natuurlijk!

Je kunt je heel gemakkelijk weer uitschrijven voor mijn mails.