fbpx

Yes! Het E-book is naar je gemaild!

(nog) Geen mail ontvangen? Check je spam even en neem voor de zekerheid mijn mailadres info@puur-anne.nl meteen op in je adresboek.

Dan mis je mij, mijn verhalen, blogs, tips en leuke aanbiedingen niet ūüėČ

En stuur me natuurlijk even een mailtje als er echt iets mis lijkt te zijn gegaan met het E-book!

En ik heb hier meteen de eerste ontzettend leuke aanbieding voor je!

Voor jou én je gezin! 

‚̧ Omdat het je als mama zo goed doet om een fijne, positieve sfeer in huis te creeren.

‚̧ Om jullie te helpen focussen op √°lle prachtige kwaliteiten, verschillen en raakvlakken in jullie gezin

‚̧ Om de saamhorigheid in jullie gezin te vergroten

‚̧ Om de veerkracht en het zelfvertrouwen van jezelf, (je partner) en je kinderen te vergroten

‚̧ Om (nog) veel meer te genieten van je prachtige rol als moeder!

Happy Family – Jaarabonnement

Want dat is toch wat we als mama allemaal willen: een fijne sfeer in huis?

Veerkrachtige kinderen met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

En natuurlijk mag er óók gemopperd worden, geplaagd en niet opgeruimd, dat hoort er ook bij!  

Maar hoe fijn is het als het vooral heel warm, positief, duidelijk en leuk is bij jullie thuis?

Als opvoeden in het teken mag staan van ‘heel fijn samenleven’? Van elkaar waarderen, om de raakvlakken √©n de verschillen?¬†

Meer dan 10 jaar lang heb ik als gedragswetenschapper in de jeugd/gehandicaptenzorg gewerkt. De laatste jaren werd ik steeds groter fan van de positieve psychologie. En ik ontdekte al gauw dat ál die behandeladviezen die ik van daaruit gaf ook ontzettend bruikbaar waren voor mezelf, voor álle mensen, met of zónder indicatie of diagnose.  

Het gaat immers om ‘zo fijn mogelijk -samen- leven door optimaal in te zetten wat je huis hebt’!¬†

En dat willen we toch allemaal? ‘Moeiteloos leven’? ‘Moeiteloos’ omdat het aansluit bij JOU. Bij JOUW kwaliteiten, talenten en verlangens.¬†

Dus hoe fijn zou het zijn om √©lke week ge√Įnspireerd te worden in het vergroten van jullie gezinsgeluk?

Hoe fijn zou het zijn om √©lke week leuke, speelse handvatten te krijgen om meer positiviteit te cre√ęren? Meer veerkracht, saamhorigheid en zelfvertrouwen?

Met mijn ervaring als gedragswetenschapper, mens √©n moeder heb ik de geluksstrategie√ęn uit de positieve psychologie op een creatieve manier vertaald naar het gezinsleven. Ik heb ze omgezet in 52 praktische tips en spelvormen die aansluiten bij √©lk gezin met een kind of kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Geen ‘dit m√≥et je doen’ of ‘dit is d√© enige en beste manier’. Absoluut niet!

Met mijn tips en spelvormen ondersteun ik jullie eigen opvoeding op een luchtige en positieve manier. En ik vertel je waar√≥m het bijdraagt en w√°t het precies oplevert, zodat je inzicht krijgt in de geluksstrategie√ęn en deze ook zelf op andere momenten kunt toepassen.

Met dit jaarabonnement krijg je élke week, een jaar lang, een positieve tip met een speelse werkvorm die je direct kunt toepassen voor meer focus op plezier, geluk en gezamenlijke positiviteit in je gezin.

Normaal kost dit abonnement 27 euro per jaar.

Nu betaal je slechts 7 euro! Voor een heel jaar!

Van het maken van een Complimentenmuur, tot het uitstippelen van jullie ideale Gezinsvakantie, van Cheerleaden tot Positief roddelen, van Hartjesspeurtocht tot Nobelprijs!  je krijgt een jaar lang 52x een unieke opdracht vanuit de positieve psychologie: speciaal afgestemd op jullie gezin met kids van 0 Р12 jaar!
>> klik HIER voor een voorbeeld >>

Vraag: Zijn deze tips ook nuttig voor mijn gezin met hele jonge kinderen?

Antwoord: Jazeker! Met het goede voorbeeld geven en een goede sfeer cre√ęren kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dus ook al praten je kinderen nog niet mee: doe de opdrachten (zelf of met je partner) en het levert absoluut meer positiviteit, veerkracht en zelfvertrouwen op!

Vraag: Wat gebeurt er na 1 jaar? 

Antwoord: Het abonnement stopt dan automatisch. Geen addertjes. Je betaalt echt eenmalig 7 euro, omdat ik het jou en je gezin zo gun! 

 

En ben je al (gratis) lid van de besloten Facebookgroep ‚ÄėMe, Myself & Mama‚Äô? Lees daar over mijn persoonlijke ervaringen met en tips voor het zo goed mogelijk combineren van moederschap, gezin en carri√®re, sociaal leven, groots dromen en persoonlijke ontwikkeling! Stel je vragen, deel j√≥uw ervaringen of lees gewoon lekker mee.

Klik HIER om lid te worden. Ik zie je daar!