fbpx

'Meer (zelf) liefde voor MIJ'

Yes! Jij kiest voor JOU. Om het jezelf nog makkelijker, moeitelozer en vooral leúker te maken kun je deze training uitbreiden met twee aanvullende trainingen. Lees hieronder meer! En onthoud goed: het leven mág leuk, en fijn en plezierig zijn ❤

Aanvulling 1: Timemanagement

~ Meer ME-time voor MIJ ~

 Vliegt bij jou de dag voorbij? Kom je amper aan jezelf toe? En maak je je nu al een beetje zorgen over wánneer je die opdrachten van de training ‘Meer (zelf) liefde voor MIJ’ zou moeten gaan maken?

Gun jezelf dan deze aanvullende ‘speedcursus (Me)timemanagement’ en verzeker jezelf van meer Me-time voor JOU. Waarmee je ook daadwerkelijk elke dag toekomt aan dat lief (leren) zijn voor jezelf. 

Inventariseren, prioriteren, plannen en de 10 beste tips om extra Me-time te creëren: ik ga je helpen aan beter (Me)Timemanagement met deze superpraktische training. Ga moeiteloos en met plezier je agenda ‘vullen’!

Je blijft een jaar lang toegang tot deze ‘speedcursus (me)timemanagement’ houden.

Je betaalt nu slechts 17 euro voor deze aanvullende training!

(of combineer ‘m heel voordeling met de Tekentraining 👇 )

 

Aanvulling 2

~ Meer inzicht & plezier voor MIJ ~

En wil je deze training ook vooral ontzettend leúk maken? Wil jij iets nieuws leren waarmee jij je creativiteit (en dus je Hart, Intuitie en je rechterhersenhelft) meer gaat aanspreken voor een betere integratie van alles wat je leert tijdens de training ‘Meer (zelf) liefde voor mij’?

Breid je Training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’ dan uit met deze ontzettend leuke en waardevolle: ‘Teken – training’.

In deze aanvullende training ga ik je leren tekenen, niet alleen de basis van dit ‘zakelijk tekenen’, maar bij elke les ga ik je een voorbeeldtekening aanreiken waarmee jij de inzichten van die les in 1 tekening kunt vangen. Dit zijn heerlijke ankers om alles goed te onthouden en te integreren.

Aan de hand van video’s doe ik jou stap voor stap voor hoe je deze tekeningen zelf maakt (zoals deze ‘ME-time’ tekening hierboven).

En je ontvangt met de post een pakketje t.w.v. 15 euro met mijn favoriete materiaal om jouw allerbeste en leukste ‘houvast-tekeningen’ te maken!

Waarna je deze nieuwe skills natuurlijk overal in kunt gaan zetten 🙂 Om een beloningskaart voor je kinderen te maken, een aantrekkelijk weekoverzicht, de notulen of een agenda voor een vergadering, etc.

Je blijft een jaar lang toegang houden tot deze tekentraining. 

Je schaft deze aanvulling aan voor slechts 67 euro! (inclusief tekenpakket en verzendkosten)

(of combineer ‘m heel voordeling met de (ME)Timemanagent👇 )

 

~ Aanbieding ~

(Me)Timemanagement én tekenen!

 

Wil jij beide aanvullingen, dan maken we er een extra leuke deal van:

Je betaalt geen 17+67 = 84 euro, maar slechts 69 euro!

Het tekenpakketje krijg je thuisgestuurd.

 

~ Basis ~

Meer (zelf)liefde voor MIJ

 

 Bovenstaande aanvullingen zijn gebaseerd op de online training ‘Meer (zelf)liefde voor MIJ’.

Zorg dat je deze (eerst) aanschaft . 

Tot 2 november geen 197 euro, maar slechts 27 euro.